Stratocaster - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Stratocaster - jaké se vám líbí?
To auto by mohlo bejt v ceně kytary. Pěkně k ní ladí. 

Fender Custom Shop '62 Stratocaster Closet Classic.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
jo, ten hambáč mu sluší !!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)

Claptonův mercedes. Boží barva.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
to chcipbla4024 píše:Tenhle už tu byl?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
ten čoko-javor vypadá perfektně a je to Anderson, takže zpracování a zvuk bude prvotřídní. V mém případě funguje DropTop jako naprostý ''GAS killer'' 
Proč má dva držáky popruhu?
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
►Digitech Hardwire CM-2 / Ibanez TS mini
►Ampeg GVT15 / Blackstar HT-1M
Proč je to tak ošklivý?
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Uff, straty s topem mám rád, ale tohle je na můj vkus na strat až moc. Ale když pominu svůj osobní vkus, tak je to umělecké dílo. 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to jako stojan, pokud kytaru postavis treba o aparat.Nessino píše:Proč má dva držáky popruhu?
Andersonovy straty jsou spis rada Classic, tady to uz jsou spis hotroded/superstat. Samozrejme zvukove z nich jde dostat minimalne to, co z klasickeho strata, pokud je to SSS nebo HSS kombinace.
2 jastud : co je na takove kytare osklive ? Ze to neni vintage mojo a nebo ze to neni umele dotlucene ?
díky za objasnění 
►Ibanez RG421M / Epiphone Nighthawk MIK / Cort M520 / Jolana Strat Bastl / Jolana Strat
no nevim, takhle drahou kejtru bych nikam mimo stojan neodkladalbubucci píše: Funguje to jako stojan, pokud kytaru postavis treba o aparat.
Ta kresba dřeva + lemovka dohromady dělají kýčovitý hnus. Nevyžaduju vinage mojo ani umělý relic (ten se mi ekluje), ale tohle je extrém z druhé strany. To co vypadá dobře třeba na akustice podle mě na stratu nefunguje.bubucci píše: 2 jastud : co je na takove kytare osklive ? Ze to neni vintage mojo a nebo ze to neni umele dotlucene ?
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
protoze je hrozne hnedá
tak to si trafil aj moj vkus , hnedá + zlatá mi pripadá hrozne indická 
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
pravda je, že všichni stejný vkus mít nemůžem, ale pokud někdo považuje prvotřídní quilted maple top za kýčovitý hnus, tak prosím. Radši budu mít originální kytaru něž třeba sunburst strata nebo jednobarevného telecastera. Jo a ta ''lemovka'' je javorový top, ale tak obrázky můžou klamat, co ?jastud píše:Ta kresba dřeva + lemovka dohromady dělají kýčovitý hnus. Nevyžaduju vinage mojo ani umělý relic (ten se mi ekluje), ale tohle je extrém z druhé strany. To co vypadá dobře třeba na akustice podle mě na stratu nefunguje.bubucci píše: 2 jastud : co je na takove kytare osklive ? Ze to neni vintage mojo a nebo ze to neni umele dotlucene ?
2 kinx : Mě by to taky nenapadlo dávat mimo stojan nebo kufr, ale ze zvědavosti jsem to dnes vyzkoušel a funguje to velice dobře
Není to ten před časem prodávaný TA od pana kytaristy s řeckým příjmením z Ostravska? 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Je to on, od A. Civopulose. U nás ty kytary nikdo nezná a za ty peníze si koupí radši nějakého tuctového strata nebo LP, takže mu to tam dlouho leželo. Jeli jsme k němu kupovat box, já si na něj zahrál a už to bylowikxzen píše:Není to ten před časem prodávaný TA od pana kytaristy s řeckým příjmením z Ostravska?
bubucci: Ještě si rejpnu. Na jak dlouho tě to zbaví GAS? Na dva měsíce?
Hele, pokud se ti ta kytara líbí tak ti to přeju a pokud k tomu ještě skvěle hraje, tak super. Každý holt máme jiný vkus. Kdyby jsem měli všichni stejný tak by to byla nuda.
A poslední rejpnutí: kdyby ses postavil na hlavu tak nejhezčí strat je butterscotch tele s javorovým krkem
Hele, pokud se ti ta kytara líbí tak ti to přeju a pokud k tomu ještě skvěle hraje, tak super. Každý holt máme jiný vkus. Kdyby jsem měli všichni stejný tak by to byla nuda.
A poslední rejpnutí: kdyby ses postavil na hlavu tak nejhezčí strat je butterscotch tele s javorovým krkem
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Protoze vim, jak to s tou vydrzi kytar mam, jsem na takoveto prohlaseni opatrnejsi
Ale pokud vychazim ze vzorku, co jsem kdy hral, tak uz opravdu nevim, kam dal by se dala kytara posunout ve zpracovani nebo zvuku. Vzhledove nejsem zase tak vyhraneny, a je to pro me druhotna zalezitost, ikdyz modra by byla taky dobra
Navic z vyberu na bazaru, kdy se objevi 1ks za 5 let, si clovek opravdu moc vybirat nemuze...