Les Paul - jaké se vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Les Paul - jaké se vám líbí?
Ani zadarmo. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Já, když chci kouknout na téma -Jaké se vám líbí ? - tak otvírám -Nejhnusnější kytara a naopak...Jsem úchyl nebo jsou ostatní OT ? 
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně jsi úchylgrock píše:Já, když chci kouknout na téma -Jaké se vám líbí ? - tak otvírám -Nejhnusnější kytara a naopak...Jsem úchyl nebo jsou ostatní OT ?

Jurča je nádhernej!
Mně se poslední dobou líbí medový.

Mně se poslední dobou líbí medový.

„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- whiteplayer3d
tenhle se mi fakt líbí, jenom mi tam trochu chybí ten bílej pickguard - to už by byla dokonalostwhiteplayer3d píše:A co tenhle?
GIBSON SG Special Faded MH 2016 T Satin Cherry
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic
Epiphone SG G-400 PRO Cherry + Gibson 498T
Marshall DSL 5C
Fender Frontman 212r + Boss DS-1
trsátka BRAIN 0,88mm, Marshall MS-4ZW, struny Special Alloy Humbucker SA11, rozebranej Epiphone Les Paul Special II VS
Jsem vášnivý Doomař a milovník jitrnic

Nejsem na LP, ale tohle bych si dal do postele.
Vím, že mě asi většina z Váš ukamenuje, ale pro mě mají EPS větší kouzlo a jsou pro mě zajímavější 
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Já teda nevím, ale na té fotce žádný expandovaný polystyren nevidím 
Tak jo kluci a teď vážně. Konečně jsem pošetřil a mám slušný obnos na fajn kytaru. Jsem samozřejmě zarytý les paulista, i když už jsem měl spoustu jiných kytar. A jak už to bývá, člověk touží po originálu. Plánuju koupit si Les paula. Jenže nevím jaký takže tu opět rozvířím debatu, zda originál Gibson Les paul, nebo hand made. Kytaráře bych zvolil určitě pana Jurču. cena 35 tisíc za supr kousek kytary a luxusní provedení mi přijde dobrá. Vím že to tu bylo probíráno milionkrát, ale rád bych to zase shrnul, výhody nevýhody, popřípadě jaké byste si nechali udělat specifikace na stavěné kytaře. Dřevo, snímače atd, popřípadě třeba poradit, které ročníky gibsonu vyhledávat a kterým se vyhnout. Vím že gibsony jsou hodně individuál, ale přece jen. Některé ročníky se víc šetřilo. Chci bazarový kousek. Určitě standarda s plným tělem - pořádný špalek a asi i padesátkový krk ať ten zvuk má trošku tloušťku. Ne žádné traditional ani classic verze a customy se mi prostě nelíbí.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... uben~2010/Kytaráře bych zvolil určitě pana Jurču. cena 35 tisíc za supr kousek kytary a luxusní provedení mi přijde dobrá.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
jj. viděl jsem, škoda že není možnost si to někde osahat 
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Pocem hele. Já na to mít kačáky, věděl bych přesně co chci a jak mu říct aby to postavil. Určitě bych se nevyptával tady - kolik frajerů tu Jurču má doma, co myslíš
Tak 2-3 to viděli z ponorky a ještě jim žába chcala na okno, včetně mě - měl jsem v ruce na chvíli 2 kousky. Oba pecka peckózní.
Určitě bych si nenechal stavět kejtru dle cizích názorů co by kdyby ... z nějakýho fóra
Osahal bych co nejvíc originálů, pak jel k němu na kus blekotu s jasným názorem a jasnými požadavky.
Pro každýho lytaráře je IMHO nejhorší zákazník ten, kterej ještě neví, co vlastně chce. Pak se snadno stane, že se vlastně oba spletou a už je oheň na střeše. Pokud v tom budeš mít od začátku jasno, je u něj převeliká šance si nechat postavit nástroj, co originál strčí do kapsy.
Jestli sis ale přišel jenom pokecat, zapomeň hned všechno, co jsem napsal
Edit - ... teď mě napadlo, že co se týká Jurči, Janeckýho, Vavruši i Jurkoviče, nikdy jsem nedržel v pazourách od nikoho z nich nic špatnýho. Vlastně ani průměrnýho. Vždycky to někudy vyčnívalo, třeba i Janeckýho superstrat s jediným HB a jediným volume potem byla pila jako prase.
Tak 2-3 to viděli z ponorky a ještě jim žába chcala na okno, včetně mě - měl jsem v ruce na chvíli 2 kousky. Oba pecka peckózní.
Určitě bych si nenechal stavět kejtru dle cizích názorů co by kdyby ... z nějakýho fóra
Osahal bych co nejvíc originálů, pak jel k němu na kus blekotu s jasným názorem a jasnými požadavky.
Pro každýho lytaráře je IMHO nejhorší zákazník ten, kterej ještě neví, co vlastně chce. Pak se snadno stane, že se vlastně oba spletou a už je oheň na střeše. Pokud v tom budeš mít od začátku jasno, je u něj převeliká šance si nechat postavit nástroj, co originál strčí do kapsy.
Jestli sis ale přišel jenom pokecat, zapomeň hned všechno, co jsem napsal
Edit - ... teď mě napadlo, že co se týká Jurči, Janeckýho, Vavruši i Jurkoviče, nikdy jsem nedržel v pazourách od nikoho z nich nic špatnýho. Vlastně ani průměrnýho. Vždycky to někudy vyčnívalo, třeba i Janeckýho superstrat s jediným HB a jediným volume potem byla pila jako prase.
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Nejak se mi to nezda, ale nevim, jen intuice.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jirkatol -> pokud chceš koupit bazarové LP, zkus si vybrat jiný thread, tady to koncepčně nezapadá. Dík.
Namátkou např. elektricke-kytary/les-paul-do-18-000-kc-t32271.html
Namátkou např. elektricke-kytary/les-paul-do-18-000-kc-t32271.html
- Alternátor
Ačkoliv jsem nikdy nebyl úplně fanda novějších LP Studií a ačkoliv se mi nikdy nelíbil Goldtop, tohle mě docela zaujalo a vzhledem ke slevě skoro uvažuju nad tím, že se zadlužím... http://www.audiotek.cz/ATK/product.asp?id=51024&lang=cz 

Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
za ty peníze to vypadá na dobrý kup, teda pokud to bude zpracováním na úrovni starších ročníků. Ty pod-řady Studii jako je faded nebo tribute (třeba smartwood je totální trapas) jsou kolikrát průser, hlavně zpracováním, takže ty ''originál'' Studia by mohly být ok.
- Alternátor
No, působí to spíš jako "nadtřída studia", takže tomu docela věřím a jsem takovej cvok, že jsem to bez ozkoušení objednal. Takže brzo dodám reference. Bohužel nemám tolik času, abych se vypravil do Brna a ozkoušel. Když to bude průšvih, tak to v nejhorším případě vrátím.
Edit: Tak objednávku stornuju. Tak jsem se nad kytarou rozplýval, až mi uniklo, že má hmatník z obeche.
Edit: Tak objednávku stornuju. Tak jsem se nad kytarou rozplýval, až mi uniklo, že má hmatník z obeche.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida