Monikad píše:.......... a těch nesrovnalostí je tu víc.......
Co Ti na tom nesedí?
Běžně mi devadesátikiloví chlapi padaj na hardware. Kolikrát je ani nestíhám odhánět. Odeženu dva a třetí už padá...
A v poměru s člověkem - kolik lidí už spadlo a zlomilo si nohu. A řada z nich, ji ani neměla ohnutou...
Co Ti na tom nesedí?
Běžně mi devadesátikiloví chlapi padaj na hardware. Kolikrát je ani nestíhám odhánět. Odeženu dva a třetí už padá...
A v poměru s člověkem - kolik lidí už spadlo a zlomilo si nohu. A řada z nich, ji ani neměla ohnutou...
ano ale ber to tak ze mam 16 a nemozem dovolit stojany typu DW , som proste rad ze hram
samozrejme stale ked si nasporim nejaky ten gros tak si kupim nieco kvalitnejsie nie
Co Ti na tom nesedí?
ano ale ber to tak ze mam 16 a nemozem dovolit stojany typu DW , som proste rad ze hram
samozrejme stale ked si nasporim nejaky ten gros tak si kupim nieco kvalitnejsie nie
Ani by mě nenapadlo psát něco v tomhle smyslu, pochopitelně - ne všichni, si mohou dovolit tu nejvyšší kvalitu. A proto bych tímhle směrem svou poznámku nesměřoval.
Představil jsem si jen dav devadesátikilovejch chlapů, jak se komíhá nad hw a není zbytí, než že tam jeden prostě spadne a všecko to doláme. Troška nadsázky, rozhodně ne však urážka
čus, chtěl bych se zeptat, kterou byste mi doporučili variantu na uchycení činelu? V tuhle chvíli mám dvě šibenice a jeden rovnej stojan na činely a rád bych možná zkusil nějakej přidělávací stojan na něco z toho, co už mám. Jakože hádám, že věci typu splash nebo i menší crash můžu klidně připnout k jinýmu stojanu a nemusím mít kompletní stojan na každej plech.
Přichycující rameno je asi levnější varianta, ale zase samostatně rameno a multiclamp podle mě bude nabízet vyšší kreativitu při využití, navíc v případě třeba rozbití stojanu můžu pořád používat multiclamp a tak. Co si o tom myslíte?
Myslím že co se týče nastavitelnosti a využití do budoucna, jsou obě verze stejně pohodlné. Ta oprvní verze je snad jen asi levnější
každopádně při výběru sahej ke kvalitnějším věcem, které nabízejí renomované značky... "noname" kopie z levného asijského trhu nejsou tou pravou investicí do budoucnosti..
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Móňo co myslis vecmi z asijskeho trhu? To co ma Konipas v odkazech jsou kvalitni veci..
Vybiral bych podle pouziti. Na splash bohate staci prvni varianta, na crash uz bych asi volil variantu druhou, kvuli lepsi moznosti nastaveni. Hodne ovsem zalezi na rozestaveni soupravy a podobne.
Treti, drazsi variantou, je dvojity cinelovy stojan. Ten je z meho pohledu nejlepsi, ale zalezi kolik do budoucna planujes cinelu a podobne.
RonnieCZ píše:Móňo co myslis vecmi z asijskeho trhu? To co ma Konipas v odkazech jsou kvalitni veci..
.......
Ano, přesně to co odkazuje jsou kvalitní věcí... ovšem taky píše že ty odkazy jsou jen orientační a že si konkrétní kousky pak vybere sám.
A co jsem tím myslela?? Mám sama, jako letitá spokojená "gibraltaranda" velice smutné zkušenosti s používáním napodobenin činelových ramen značky Gibraltar, které ale vyrábí třeba Stagg nebo jiní.... dá se na tom při nákupu ušetřit, nicméně po pár týdnech to rupne.... když se mi to stalo poprvně, tak jsem si myslela něco o náhodě... když se to ale vzápětí s podobným plagiátem stalo i podruhé a potřetí, tak už to je spíše jistota smutné zkušenosti.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Nejsme preci tak bohati, abychom mohli kupovat levne veci.
Doporucuju drzet se zavedenych znacek: Mapex, Pearl, Tama, Gibraltar - tyhle maji asi nejvetsi vyber vsemoznych clampu a raminek. Mona doporucuje Gibraltar, ja zase Pearl, chybu neudelas ani s jednim.
Co se týče multistojanů, tak ty mám taky v plánu, ale zároveň jsem docela zamilovanej do stojanů od mapexu s tímhle systémem:
Ta část s tou černou dlouhou pákou nabízí úplně perfektní nastavování. Bohužel ale mapex tyhle multistojany nedělá, dělá zatim jenom z jinejch řad. Takže bych si rád koupil spíš jenom ten multiclamp a rameno s tímhle bezva systémem.