Odposlech pro el. kytaru a zpěv na vystoupení
Pravidla fóra
Odposlech pro el. kytaru a zpěv na vystoupení
Chtěl bych poradit jaké kombo, ale spíše nějaký odposlech, koupit. Rozhodl jsem se, že ještě nějakou dobu zůstanu u multiefektů, což sice zvukově bude vždy horší než kvalitní lampové kombo, ale jinak to má (alespoň pro mě) samá pozitiva. Potřeboval bych nějaký odposlech pro el. kytaru a můj zpěv, co by zvládlo řekněme středně velká pódia. Multiefekt mám POD HD500. Na ceně mi až tak nezáleží, parametry co bych očekával: dostatečný výkon na středně velká pódia, čistý, kvalitní zvuk, min. 2 vstupy(z toho jeden vstup pro mikrofon), mohlo by to mít efekty pro zpěv(ale vůbec není podmínkou), spolehlivost, spíše něco kompaktnějšího, protože často hrajeme daleko a jedeme třeba menším autem. Díky za rady.
Re: Odposlech pro el. kytaru a zpěv na vystoupení
Já používám TC Helicon 150, malý a s překvapivým výkonem, 3 vstupy, i reverb to má...Otázka je jen, jak jsou na podiu hlasití tvý spoluhráči a co hrajete.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Re: Odposlech pro el. kytaru a zpěv na vystoupení
Díky, má to i zpěvák v mé druhé kapele, ale tam nehrajeme tak nahlas a zvukově mi to přijde přijatelné, ale zase nic extra.