Ahoj, po delší době mám na Vás zase dotaz

Sehnal jsem ecc83, tak jsem se rozhodl do P1 dobastlit ten druhý kanál. Po tom co jsem zesilovač otevřel jsem se sám zděsil co jsem to spáchal za bastl. V práci jsem se naučil dělat vše co nejúhledněji, tak jsem vše vyházel a začal znovu. Teď k problému... Přepínání kanálů řešeno přepínačem, který je zde:
http://ax84.com/static/hioctane/AX84_Hi ... 101004.pdf Kanál RHYTHM fungoval bez problémů napoprvé, ale LEAD mi po přepnutí a přidání gainu nesnesitelně pískal, zkrátil jsem vývody součástek na mřížkách a do signálových cest dal stíněné kabely. Pískot zmizel. ALE teď je druhý kanál strašně potichu, musím dát volume na plno, aby bylo vůbec něco slyšet.. A druhý problém je že když přepnu na kanál RHYTHM, tak zesilovač reaguje na potenciometr gain 2 a to tak, že když přidávám tak celou dobu nic, ale ke konci dráhy to zvuk trochu ztlumí a zahuhlá. Koukám do toho už asi tři dny, měřil jsem studeňáky, součástky, kontroloval asi 3x signálovou cestu jestli nemám někde něco špatně, ale nic jsem nenašel, zkoušel jsem i odpojit přepínací relé a zapojit to na přímo, ale taky to nepomohlo

Je dost možný že jak už do toho koukám dlouho že už to přehlížím. Fakt už nevím, je tam pět a půl součástky a já to nemůžu najít... Navíc když čtu ty hovadiny co jsem tady řešil předtím, tak se za sebe i stydím

Budu moc rád když mi pomůžete, mám z toho už hlavu v pejru

chci to už konečně zavřít do bedny a hrát