V kategorii levných mulťáků je to ultra killer za ty prachy.
Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000
Pravidla fóra
Re: Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000
U G1On nahrávání jen analogově, USB má pouze na aktualizaci FW, to už byste toho za 50$ chtěli moc 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Díky za opravu - G1On znám jenom z obrázků. Jak praví přísloví - "Není všechno zvukovka, co má USB..." 
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Ten G3 vypadá dobře ale na bazaru nikde není k sehnání. Taky jsem koukal že to nemá pedál což se mi moc nelíbí ale asi bych to přežil. Snad se něco sežene díky za radu.
Pokud je to na doma zkus JamVox - funguje sice jen dohromady s počítačem ale díky tomu, že nastavuješ přes interface v počítači tak je ovládání a nastavování až primitivně jednoduché a milióny možností, včetně spousty presetů od AC/DC až po art šílenosti. Novej je tak od 3500, na bazaru nebo ebay se dá sehnat okolo 2500.
Výhoda je, že má i domácí repro, které mi doma slouží i jako repro k počítači - velikost absolutně ideální na doma, vstupy kytara i mikrofon, výstupy na sluchátka i na kdeco dalšího..
Už jsem toho vyzkoušel spoustu a vrátil jsem se k jam Voxu
Výhoda je, že má i domácí repro, které mi doma slouží i jako repro k počítači - velikost absolutně ideální na doma, vstupy kytara i mikrofon, výstupy na sluchátka i na kdeco dalšího..
Už jsem toho vyzkoušel spoustu a vrátil jsem se k jam Voxu
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chces pedal, porid si G3X - http://www.zoom.co.jp/products/g3moravlu píše:Taky jsem koukal že to nemá pedál což se mi moc nelíbí ale asi bych to přežil.
Hraju výhradně na šrot.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nebo externí pedál, ten se dá do G3 připojit také.
jsem nadšený vlastník a propagátor G1on nebo G1xon. viz příslušné vlákno. Takže moje rada je zřejmá.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je, zda jej z boje automaticky nevylučuje absence možnosti přímo nahrávat do PC přes USB. Z toho důvodu se tu debata momentálně točí kolem G3(X).
Já to mám abych "Vylepšil" zvuk komba který sice sám o sobě je si myslím dobrý ale bohužel mám tam jen 3x amp model 3x gain mode 3x repro a toto se nedá vypnout pouze stáhnout gain a tím aj míru zkreslení. (Behringer GMX 212 V-Tone)
Kdyby to šlo nějak obejít tak by to bylo uplně super si myslím.
Co se týče toho Zooma G3(X) tak jsem docela už přesvědčený že ho asi koupím. Chtěl jsem něco co má Loop a toto má 40s loop což je velice slušné a taky to má 32-bit procesor takže si myslím že zvuk musí být taky dobrý.
Kdyby to šlo nějak obejít tak by to bylo uplně super si myslím.
Co se týče toho Zooma G3(X) tak jsem docela už přesvědčený že ho asi koupím. Chtěl jsem něco co má Loop a toto má 40s loop což je velice slušné a taky to má 32-bit procesor takže si myslím že zvuk musí být taky dobrý.
Do tohohle Behringera (mimochodem jednoho z prvních modelingových tranzistorů, taky mi prošel pod rukama...)
stačí zapojit multiefekt do returnu, obejde se tím onen zmíněný modelingový preamp, který má svoje limity (a hlavně lehce ploché korekce).
V jakémkoli současném Zoomu (nezapomeňme na MS50...) si pak navolíš zesilovač, jaký se ti bude libit + vyměnit můžeš i simulaci bedny (začal bych na úvod se simulací vypnutou).
Upgrade zvuku by se i na tomhle GMXku dostavit měl
stačí zapojit multiefekt do returnu, obejde se tím onen zmíněný modelingový preamp, který má svoje limity (a hlavně lehce ploché korekce).
V jakémkoli současném Zoomu (nezapomeňme na MS50...) si pak navolíš zesilovač, jaký se ti bude libit + vyměnit můžeš i simulaci bedny (začal bych na úvod se simulací vypnutou).
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
Vlákno sice není o inzerci, ale pustím do světa Digitech GNX4, vygooglete si, co to umí, chválit netřeba. Limit v záhlaví vlákna to splňuje a službu to udělá, asi pěti až desetinásobnou.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Multiefekt na cvičení (I domácí nahrávání) do 6000
darwan23 píše:Do tohohle Behringera (mimochodem jednoho z prvních modelingových tranzistorů, taky mi prošel pod rukama...)
Ten return je jakože efektová smyčka ? nebo to je vzadu na jakože aux in ?
a co GNX3 za 4900 není to moc ? fakt nevím jestli se to oplatímartina72 píše:Vlákno sice není o inzerci, ale pustím do světa Digitech GNX4, vygooglete si, co to umí, chválit netřeba. Limit v záhlaví vlákna to splňuje a službu to udělá, asi pěti až desetinásobnou.
Já chtěl taky variantu s pedálem, počkal jsem si a ani ne před rokem jsem koupil G3X na bazaru za 3500 a to tak, že skoro nepoužitý. Nemůžu si to vynachválit a nepůsobí to jako taková hračka jako G1on. Je ale pravda, že se na bazaru neobjevuje tak často, jako G3. Záleží jak spěcháš no.
Kytary : Squier Vibe 50s telecaster, Chapman Ghost fret, Chapman ML-3 Modern Pro
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
Apec : PRS MT-15, Mesa Thiele V30
Krabky : Zoom G3X, Marshall Echohead, Nux OD-3, TC Honey Pot, Boss GE-7
Ano, return jako efektová smyčka, resp. vstup do koncového zesilovače - ve tvém případě to znamená zapojení "kytara - multiefekt - return komba". Celou smyčku jako takovou, tzn. včetně výstupu send nepoužívej, znovu by se zapojil ten preamp a tomu se snažíme vyhnoutmoravlu píše:darwan23 píše:Do tohohle Behringera (mimochodem jednoho z prvních modelingových tranzistorů, taky mi prošel pod rukama...)
Ten return je jakože efektová smyčka ? nebo to je vzadu na jakože aux in ?
Jinak AUX vstup bys mohl využít taky, pokud povedeš do komba signál z multiefektu linkou (sluchátkovým výstupem) - pak ti zůstanou všechny efekty ve stereu, ale připravíš se tím tuším o možnost ladit přední MASTER volume (aux má na GMX nastavení úrovně vzadu...). Navíc bys už po multiefektu nemohl přidávat žádné další efekty (pokud bys měl někdy v úmyslu...)
Zdravím koupil jsem G3 jsem spokojenej
Jedinej problém vzniká ve chvíli když stáhnu soubor patche ve formátu .g3xp nejde totiž nahrát do g3 zatím mi šel jedině .g3p. Nějaká finta ?
Zdar, řešil jsem něco podobného, chtěl jsem nacpat patch z G3X do G5. Fungovalo tohle, předpokládám, že u tebe to bude podobné, v rámci G3v2. FW 2.0 už tam předpokládám máš ....
Open Edit&Share..... From the menu bar, click DISPLAY, then select SHOW DEVICES and ensure that both the G5 and G3v2 are checked..... Drag and drop the g3xa file onto the PC on the left side under Library. This will create a new G3v2 patch group..... Click the G5(PC) tab under the menu bar, and click the PC under library..... Click FILE and NEW PATCH GROUP. This will create a new blank G5 group under PC..... Drag and drop the patches from the G3v2 group into the blank G5 group. You can highlight them all and drag once. When it asks to STORE?, just check "Apply All"..... BOOM, it's done! By default it will move A0 to J9 into 01-1 to 34-1.
You don't even need the devices connected to do this.
Open Edit&Share..... From the menu bar, click DISPLAY, then select SHOW DEVICES and ensure that both the G5 and G3v2 are checked..... Drag and drop the g3xa file onto the PC on the left side under Library. This will create a new G3v2 patch group..... Click the G5(PC) tab under the menu bar, and click the PC under library..... Click FILE and NEW PATCH GROUP. This will create a new blank G5 group under PC..... Drag and drop the patches from the G3v2 group into the blank G5 group. You can highlight them all and drag once. When it asks to STORE?, just check "Apply All"..... BOOM, it's done! By default it will move A0 to J9 into 01-1 to 34-1.
You don't even need the devices connected to do this.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Pěkný no až na to že to je jak to píše na g3xa já potřebuju z g3xp na g3p to mi nějak nefaká 
Když si stejně jako on vytvoříš dvě grupy (jednu pro G3 a jednu pro G3X), tak mezi nim drag&drop nefunguje?
Ano problem solved
musel jsem nainstalovat firmware
měl jsem verzi 1.0.0 myslim