Výběr 1. Kejtry

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
McFish

Příspěvek od McFish »

To mě nenapadlo :D :oops: :D ,
Majitel tvrdí že hraje líp než epiphony. No uvidíme. Jestli o týhle kejtře nekdo něco víte tak napište
McFish

Příspěvek od McFish »

Chlapci a děvčata, vyřešil jsem to následovně. Na bazaru jistý pán prodává uplne nový SG od Bachu, jeste ve fóliích. Za 3000. No a to se vyplatí :D. Prej je už seřízená. Ale nevyužije ji. O víkend si pro ní jedu :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Chlapci a děvčata, vyřešil jsem to následovně. Na bazaru jistý pán prodává uplne nový SG od Bachu, jeste ve fóliích. Za 3000. No a to se vyplatí :D. Prej je už seřízená. Ale nevyužije ji. O víkend si pro ní jedu :D
Gratuluju :wink: za 3000 ti ji docela závidím :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Smile

Příspěvek od Smile »

to neni fer =D ale cg =)
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
McFish

Příspěvek od McFish »

Ani nevíš jak jsem šťastnej :D. A budu mit šušně na efekt. Myslis ze je Kustom gaude J12 s tim12" reprakem dobra volba? A k tomu Boss DS1 nebo jak je ten disortion :D?
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Myslím si že to bude opravdu dobré nářadíčko. Budeš spokojen podle toho co píšeš t SG vyhovuje, Kustoma jsem hrál a je to fakt hodně good zvuk a jestli to budeš krmit distorsionem od BOSSe tak nebudeš mít problemos. :wink:
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Ani nevíš jak jsem šťastnej :D. A budu mit šušně na efekt. Myslis ze je Kustom gaude J12 s tim12" reprakem dobra volba? A k tomu Boss DS1 nebo jak je ten disortion :D?
Já to měl v plánu dřív :D nekopíruj jo??? To je v ř*ti :? nidky sem neměl rád když má někdo to samý co já...ale co teď du si hodit ale ještě před tím budu ÝMO a to bez prdele čau a pusu :oops:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
McFish

Příspěvek od McFish »

Nekopíruju :D, hazet si mašli je OUT, Neřeš se, podrež se :lol: .
Hele myslim si ze se asi nikdy v zivote nepotkame, a 100pro ne s timhle načinim :D, takze to muze bejt jedno ne?
Tve ja do toho víkendu asi nedospim :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Nekopíruju :D, hazet si mašli je OUT, Neřeš se, podrež se :lol: .
Hele myslim si ze se asi nikdy v zivote nepotkame, a 100pro ne s timhle načinim :D, takze to muze bejt jedno ne?
Tve ja do toho víkendu asi nedospim :D
stejně nebavim a zkus si to dát do podpisu :twisted: :D /joke

Jan Kaplický 1937 - 2009
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne? :wink: A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

MENHYR píše:No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne? :wink: A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
No asi tak...ještě že ji mám upravenou :P

Jan Kaplický 1937 - 2009
McFish

Příspěvek od McFish »

Posli fotky :D at te nase** jeste vic :D, jaký že si to dělal úpravy? :D 8)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Posli fotky :D at te nase** jeste vic :D, jaký že si to dělal úpravy? :D 8)
Detailní :D (čepička přepínače, otočení přepínače a snímače z nějaké ibanezky nejspíš z SASu :wink: ) ale časem tam dám asi tremolo a ploché krytky snímačů alá Iommi :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
McFish

Příspěvek od McFish »

Tremolo? NO fuj :D Nebyl si to ty kdo tu nekde kritizoval 2HB na Teleti? :D No ale prot gustu.... Jestli to uskutecnis tak posli fotky
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McFish píše:Tremolo? NO fuj :D Nebyl si to ty kdo tu nekde kritizoval 2HB na Teleti? :D No ale prot gustu.... Jestli to uskutecnis tak posli fotky
SG měly vibroly :? ale telata 2HB ne :roll:

Jan Kaplický 1937 - 2009
McFish

Příspěvek od McFish »

Tak tohle téma je už hoodně OT, ale snad mi prominete, když tu je vše vyřešené. Musim se pochlubit, ted se mi povedl dalsi dobry kauf. Jak sem o tom Bossovi mluvil, tak ted zrovna na bazáči jeden je za 600,-. No rpostě dobrej den :D. Jenom se nojim tý dobírky :?
Smile

Příspěvek od Smile »

mcryba:rybicko ty ses takovej zas*anej lucker to snad neni mozny...=D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
McFish

Příspěvek od McFish »

Taky tě miluju :lol:
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

MENHYR píše:No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne? :wink: A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
Kdybych já měl řešit, že má někdo stejnou kytaru jako já, tak bych si asi nepřestal sypat popel na hlavu. Spíš jde ale o to, abych na ni taky něco zahrál, aby to zkrátka bylo v těch rukách, to bych řekl, že je nejdůležitější ;)
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
Mastr

Příspěvek od Mastr »

No myslím, že se tady nenajde nikdo z té masy lidí co by měl kytaru a nikdo jiný ji neměl. Každý si ji upraví podle sebe a už je to originál ne? Wink A navíc to i o něčem vypovídá, že to má hodně lidí. Zřejmě jsou s tím náčiním spokojeni což je taky dobře ne?
myslím že tady nikdo nemá fokus expa v kombinaci s 50w čímsi co bzučí a bručí od neznámé prý... české firmy - GUN :D:D:D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“