Problém s Ditto looper
Pravidla fóra
Problém s Ditto looper
Zdravím, mám problém s Ditto looper. Pokusím se ho popsat.
Když na něj jednou šlápnu a začnu nahrávat, z komba neleze žádný zvuk. Šlápnu na něj podruhé a z komba začne vycházet to, co jsem nahrál... Prostě nahrává to správně, jen když je zapnuté nahrávání, hraju nasucho. Když si potom tu smyčku pustím a chci do toho hrát, zase hraju nasucho... Vše mám zapojené jako vždy... Z kytary do input a z druhé dírky do komba. Fungovalo to a teď jsem to po delší době vytáhnul a ani prd... Nemáte někdo tušení co s tím? Děkuji za odpovědi
EDIT: Ještě jsem zkoušel kytaru přímo do komba a Looper z input do Send a z druhé dírky do Return.. Pořád stejný..
EDIT2: Ještě jsem zjistil, že když je to takhle zapojený a chcí hrát do nějaký smyčky, tak pokud přepnu na zkreslený zvuk, tak z toho něco vyleze, ale jsou to děsný a slabý pazvuky, jak kdyby repro nestíhalo..
Když na něj jednou šlápnu a začnu nahrávat, z komba neleze žádný zvuk. Šlápnu na něj podruhé a z komba začne vycházet to, co jsem nahrál... Prostě nahrává to správně, jen když je zapnuté nahrávání, hraju nasucho. Když si potom tu smyčku pustím a chci do toho hrát, zase hraju nasucho... Vše mám zapojené jako vždy... Z kytary do input a z druhé dírky do komba. Fungovalo to a teď jsem to po delší době vytáhnul a ani prd... Nemáte někdo tušení co s tím? Děkuji za odpovědi
EDIT: Ještě jsem zkoušel kytaru přímo do komba a Looper z input do Send a z druhé dírky do Return.. Pořád stejný..
EDIT2: Ještě jsem zjistil, že když je to takhle zapojený a chcí hrát do nějaký smyčky, tak pokud přepnu na zkreslený zvuk, tak z toho něco vyleze, ale jsou to děsný a slabý pazvuky, jak kdyby repro nestíhalo..
Re: Problém s Ditto looper
Vidím to na reklamaci...
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Díky... Bohužel jsem od toho asi někde ztratil lístek.. Vezmou mi to kytary.cz bez toho? Na krabičce je čárový kód i nějaké HN číslo, číslo produktu atd... Vím i datum, kdy jsem to kupoval a v reklamační lhůtě to bude ještě rok.. Najdou to nějak v databázi nebo mě pošlou do...?Elkesar píše:Vidím to na reklamaci...
Pokud jsi to kupoval pres e-shop tak mas fakturu uloženou pod svým účtem
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nene, kupoval jsem to v Praze v prodejně.kunec píše:Pokud jsi to kupoval pres e-shop tak mas fakturu uloženou pod svým účtem
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bez dokladu ti to asi nevezmou. Od toho doklad je, že doloží, žes to koupil a kdys to koupil.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Mě vzali kombíčko bez dokladu, řekl jsem kdy to bylo kupovaný a nějak to našli.. Brněnské kytary cz
Zítra tam volám, tak snad to dopadne...
Nemá to náhodou kill dry switch jako ostatní TC efekty? Odšroubuj zezadu kryt a podívej se, případně ho přepni...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tato možnost mě osobně také napadla, ale po přečtení manuálu jsem tam na funkci kill-dry nenarazil (což neznamená, že tam ten switch není, ale moc tomu nevěřím).
No teď jsem tam volal a řekli mi, že se to bez toho dokladu dá dohledat...
Jinak do toho rozdělávání se mi nechce, protože jsou tam hvězdicový šroubky a nechci to nějak domrvit aby mi tu reklamaci kvůli tomu neuznali... Ale pokud by byl problém v tomhle, jak je možný, že to dřív fungovalo normálně a pak najednou ne?
Jinak do toho rozdělávání se mi nechce, protože jsou tam hvězdicový šroubky a nechci to nějak domrvit aby mi tu reklamaci kvůli tomu neuznali... Ale pokud by byl problém v tomhle, jak je možný, že to dřív fungovalo normálně a pak najednou ne?
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Pokud to dříve fungovalo, pak to bude porucha.
Ahoj, je z tohoto looperu možné přenést nahranou smyčku do počítače přes usb? Martin
Proč se nepodíváš na net? Je jich víc druhů a samozřejmě vyšší modely to umožňují.Nitram97 píše:Ahoj, je z tohoto looperu možné přenést nahranou smyčku do počítače přes usb? Martin
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Re: Problém s Ditto looper
Z klasickeho Ditta nikoliv.Nitram97 píše:Ahoj, je z tohoto looperu možné přenést nahranou smyčku do počítače přes usb? Martin
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
ditto
Zdravím borci, na bazaru jsem koupil looper ditto a při nahrávání smyčky neprochází signál takže jako bych nahrával kytaru ale bez zesilovače,ale pak se to přehraje normálně ale hrát do toho už nemůžu, jedině zase vrstvit další motiv,zdá se mi že je asi v p....i
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 12.09.2018 13:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s totožným tématem. Příště hledat, díky.
Důvod: Sloučeno s totožným tématem. Příště hledat, díky.
jak ho máš zapojený? předpokládám, že před zesilovačem....
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vše indikuje na to, že neprochází dry signál. Tedy porucha.
Dík,myslel jsem si to