Zdravím, jelikož se blíží vánoce, chtěl bych se zeptat na Váš názor na tento zesilovač.
Byl jsem si na něj jednou zahrát v hudebninách přes Engl 4x12 a ten zvuk mě na tranďáka celkem nadchnul. Čistý byl fakt krásný, průrazný a šel hezky za rukou. Na zkresleném kanálu šel nastavit zvuk od mírného crunche až po celkem drtivý overdrive, který nezněl vůbec zle.
A na co že se vlastně ptám? No vlastně bych chtěl znát Váš názor. Navíc jsem si říkal, jestli není hloupost dát 10 tyček za tranzistorovej zesík, i když se mi po zvukové stránce opravdu líbil, kdo ví jak by sedl v kapele..
Orange CR 120H
Pravidla fóra
Orange CR 120H
"Dělám hudbu pro sebe a pro ty, co ji chtějí poslouchat a líbí se jim. Komu se nelíbí, nemusí ji poslouchat." Thomas Matthew DeLonge.
Re: Orange CR 120H
Osobní zkušenost nemám, ale Orange jsou kvalitní aparáty a jestli si ho zkusil a líbí se ti, tak bych nějaký tranďák/lampa neřešil a vzal ho. 
Zkus se domluvit, že si ho nejdříve s kapelou odzkoušíš. Já jsem hrál na na 120W laney pololampu a musel jsem ji celkem honit abych se slyšel. Teď hraju na 20W lampu a ještě mám výkonovou rezervu. Lampa se líp prořízne.hradstar píše:kdo ví jak by sedl v kapele..
Srovnej si to na stejném boxu s nějakým celolampovým zesilovačem. Tipuju, že poznáš rozdíl. Ono totiž dost udělá ta kvalitní bedna. Takže klidně věřím, že se ti to líbilo třeba víc, než nějaký levný lampáč s laciným boxem.hradstar píše:Zdravím, jelikož se blíží vánoce, chtěl bych se zeptat na Váš názor na tento zesilovač.
Byl jsem si na něj jednou zahrát v hudebninách přes Engl 4x12 a ten zvuk mě na tranďáka celkem nadchnul. Čistý byl fakt krásný, průrazný a šel hezky za rukou. Na zkresleném kanálu šel nastavit zvuk od mírného crunche až po celkem drtivý overdrive, který nezněl vůbec zle.
A na co že se vlastně ptám? No vlastně bych chtěl znát Váš názor. Navíc jsem si říkal, jestli není hloupost dát 10 tyček za tranzistorovej zesík, i když se mi po zvukové stránce opravdu líbil, kdo ví jak by sedl v kapele..
Ač jsem na to nehrál, tak dávat dneska 10 tisíc za jakýkoliv tranďák mi příjde jako hloupost. Většinou jsou to marketingové produkty pro hledače poměru cena/waty. Neříkám, že to nemůže být to co hledáš. Ale určitě první porovnej (nejlíp hned po sobě) s jiným zesilovačem na stejném boxu.
To s tim boxem musim vyzkouset. Ve zkusebne mame micro terror pres 2x12 randalla a dela to solidni hukot.. Ten poradn vykreslenej ma fakt koule, ale jak se pridaji ostatni tak to vubec nesedi.. Jinak je na bazaru TH 30 za 15 k .. Ale to me prijde skoda nevyuzit vykreslenej lampovej sound kdyz potrebuji i cistej zvuk
Edit: Je to dvoukanál, spletl jsem se
Edit: Je to dvoukanál, spletl jsem se
"Dělám hudbu pro sebe a pro ty, co ji chtějí poslouchat a líbí se jim. Komu se nelíbí, nemusí ji poslouchat." Thomas Matthew DeLonge.
TH30 mám a můžu jenom doporučit. Dá se tam nakroutit téměř cokoli a zvuk má parádní.