Pomůže nějak výrazně výměna repra k lepšímu prosazení? Nebo radši vyměnit zesík ? Přijde mi že ten VK má nějak zvláštně posazený korekce. V klasickým složení (2 kytary,bicí,zpěv,basa) nic moc, ale v druhým případě, (místo 2. kytary český dudy) to je hrozný.
Jak byste nastavili eq? Mám to cca : Basy na 10h , středy 13-14h, vejšky 11h, gain 11h(boost gain on) . Když vytáhnu vejšky tak se mi zdá že lezu hrozně do těch dud, možná nějakejch činelů, ale s timhle nastavením se uplně ztratím. Třeba jen s bicíma se to dá, ale když se pak přidá zbytek..konec.. Přitom ostatní slyším relativně v pohodě, kromě sebe..
TIP: Jak nastavit spravne ekvalizaci komba - clanek
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: TIP: Jak nastavit spravne ekvalizaci komba - clanek
Výměnou repra si lze znatelně pomoc - jak do hlasitosti, tak do charakteru tónu.
Konzultovat nastavení EQ na dálku pokud člověk nehraje se zcela stejnou výbavou ve zcela stejném prostředí a se stejnou kapelou nemá smysl.
Konzultovat nastavení EQ na dálku pokud člověk nehraje se zcela stejnou výbavou ve zcela stejném prostředí a se stejnou kapelou nemá smysl.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008