P.S.: Odhaduju, že do Vánoc tu máme ještě exkluzivní verzi Triple Delay a lá "Alter Ego" pro PGS a příští rok "drasticky vylepšenou" verzi 2...
TC v poslední době vaří ve velkém... (bohužel pořád ze stejného kotle...)
Tohleto umí třeba nové Zoomy (minimálně MS řada a G1On), dají se tam kromě hodnot v ms dát i noty a pak natapovat nebo rukou nastavit BPM.darwan23 píše:Když už všechno rvát do jedné krabice, pak jedině s displejem a přesným číselným nastavením - už vidím, jak na těch poťácích kroutíte tři přesně do sebe zapadající / resp. rozdílné ozvěny...![]()
Delay se používá jakkoliv, najdi si na YouTube videa "guitar delay". Výsledný "dojem" moc nějakým efektem nezlepšíš, buď bude lepší zvuk nebo ne.Varach píše:Zdravím, přemýšlím o pořízení nejjednoduššího delaye - http://kytary.cz/razzor-digital-delay/HN115629/
Ale váhám jestli ho využiju... Používá se delay jen třeba jako jemné podbarvená u sól? Pomůže to nějak? Nějak extra výrazně bych ho využil třeba jen párkrát, tak mě zajímá, jestli když ho zapnu při běžném hraní a nastavím jen tak decentně, tak jestli to nějak ''zlepší'' výsledný dojem ze hry a jestli to má vůbec cenu... Snad rozumíte co po vás chciDíky za odpovědi
EDIT: Mám na mysli např. tuhle skladbu. Tam mi přijde, že ho slyším a dává to tak jemně dokupy, není to tak kostrbatý jako bez něj... Pro rejpálky - je mi jasný, že ruce Garyho Moora nějaký delay nenahradí![]()
Zahraniční jsou třeba na Amazonu - není důvod rozhodovat se podle toho, jestli jsou recenze v češtině nebo ne.Jolan píše:českých recenzí a zkušeností je málo, spíž žádné
Stačí si to přeložit přes GoogleJolan píše:Nějaký už jsem prohlížel, ale moje angličtina neni na takový úrovni