Line6 DT25/50 Zkušenost
Pravidla fóra
Re: Line6 DT25/50 Zkušenost
Modrý pin 3,červený pin2,stínění pin 1,
Mel by fungovat i mikrofoní symetrický xlr.Odkontroluj kabel,po připojení a spuštění komba by se mělo změnit v podu na straně 4/10 v setupu místo studio direct na kombo poweramp.Jak říká můj přítel Zezula za vším hledej kabel.
Mel by fungovat i mikrofoní symetrický xlr.Odkontroluj kabel,po připojení a spuštění komba by se mělo změnit v podu na straně 4/10 v setupu místo studio direct na kombo poweramp.Jak říká můj přítel Zezula za vším hledej kabel.
Gibson Les paul standard 94´,Gibson Custom Shop 1958 Les Paul Plaintop Reissue VOS - Faded Tobacco,Sratocaster 1960 Dakota red ,Telecaster 1950 relic-Jurča guitars,Kemper profiler,Marshall JTM45,Marshall 2x12 2061X.
Někdy se stane že se to nenakonfiguruje a zůstane tam viset studiodirect.V každém případě by se mělo něco dít pokud budeš měnit aparaty v podu tak měly cvakat přepínač e.
Gibson Les paul standard 94´,Gibson Custom Shop 1958 Les Paul Plaintop Reissue VOS - Faded Tobacco,Sratocaster 1960 Dakota red ,Telecaster 1950 relic-Jurča guitars,Kemper profiler,Marshall JTM45,Marshall 2x12 2061X.
- Yorkee
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/york
- Kontaktovat uživatele:
Dík za rady chlape, zítra překontroluji zapojení konektorů toho kabelu. Taky už léta říkám...za vším hledej špagát
Proto jsem měl vždy vysílajdu 
Ten setup v PODu jsem nastavil na Power Stack amp...prostě to zítra celý zkontroluju..počínaje tím "špagátem". Dám pak vědět jak to dopadlo...tedy jestli mi přitom nejebne
Ten setup v PODu jsem nastavil na Power Stack amp...prostě to zítra celý zkontroluju..počínaje tím "špagátem". Dám pak vědět jak to dopadlo...tedy jestli mi přitom nejebne
Kytary: Ereley "Abigail" Jurča Guitars, B.C.Rich Warlock, Gibson LP Standard 50´s, Jackson Kelly X Series KEXQ
Aparáty: ESH Amps RAPTOR III
Boxy: ESH GX412-280HX
Efekty: TC Electronic G System, vysílačka Line 6 G30 Relay, Volume/Expression pedal Dunlop Mini...
Mikrofon: Lewitt MTP540, Senheiser E906
Efekty: TC Electronic G System, vysílačka Line 6 G30 Relay, Volume/Expression pedal Dunlop Mini...
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes zkusil vše znovu zapojit, překontroloval jsem důkladně nastavení setupu PODa a stejně to nefunguje. Pak jsem zkusil i přepájet zapojení kabelu...taky bezúspěšně. No,je to perfektní, ale nefunguje to. Soudruzi udělali někde chybu, nebo jsem trubka já. Asi to vyrazím reklamovat do Thomanna, bo moje fantazie je u konce. 
Kytary: Ereley "Abigail" Jurča Guitars, B.C.Rich Warlock, Gibson LP Standard 50´s, Jackson Kelly X Series KEXQ
Máš to nastavený jako na tom videu?: http://line6.com/support/page/kb/_/pod/ ... dt25dt-r65
Je otázka jestli je to chyba Dt nebo poda,zkus ještě úplně jiný XLR kabel může být někde přerušený pokud jsi to tedy neměřil.Pak bych tam dal základní firmware.
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Zítra nechám ten profi kabel, kterej stál přes 2 litry přeměřit...já špagátům nevěřim.
Jo, PODa jsem nastavoval podle toho videa. Základní firmware mám dát na DT50 ?
Na PODovi mám totiž poslední Flash Memmory úspěšně nainstalovanou. Je to gordickej uzel, protože vlastně nevím co nefunguje. Samotně DT hraje a POD taky, takže logika říká, že to bude kabel.... No, zítra se s tím budu zase mordovat...nedá mi to spát
Jo, PODa jsem nastavoval podle toho videa. Základní firmware mám dát na DT50 ?
Na PODovi mám totiž poslední Flash Memmory úspěšně nainstalovanou. Je to gordickej uzel, protože vlastně nevím co nefunguje. Samotně DT hraje a POD taky, takže logika říká, že to bude kabel.... No, zítra se s tím budu zase mordovat...nedá mi to spát
Jaký verze Flash Memory máš na PD a na DT?
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Na DT50 mám 2.00 a na HD 2.32
Vyzkoušej na DT 1.20.
Ted jsem někde výčet že to někomu blblo po aktualizaci poda na 2.20
Při aktualizaci nastavit MIDI na 1.
Při aktualizaci nastavit MIDI na 1.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 3.12.2014 6:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva příspěvky. Používej funkci "Upravit".
Důvod: Sloučeny dva příspěvky. Používej funkci "Upravit".
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, tak jsem vyzkoušel snad vše, ale marně. Tak to vzdávám a v pondělí razím do Thomanna. Naštěstí to mám jen 150km, takže pohoda. Snad mi pomůžou
Ještě tam zítra zavolám. Dík za rady, ale buď jsem totaloš trotloš, nebo je něco docela vadný, ačkoli obě věci hrají jak víno. Bohužel si spolu netykaj 
OK, ale stejně mi to hlava nebere. Napojovali jsme DT50 s HD400 a po krátkým boji to klaplo. Dělali jsme to podle hohoto návodu a s překladačem z gůglu: http://line6.com/data/6/0a06434d41f0509 ... 0A%20).pdf
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapi, tak jak jsem slíbil: Vše dopadlo OK
V pondělí jsme zajeli přímo do Thomanna, kde s námi dokonce komunikovali česky a během chvilky tým techniků zjistil, že DT-čko má chybu a než jsem se nadál, přivezli ze skladu nový kus výměnou a ten ihned po zapnutí šlape jak hodinky
No prostě soudruzi v Číně udělali chybu a soudruzi Amíci to asi moc nekontrolují, či co... Takže jsem maximálně spokojený a navíc musím ocenit opravdu profi a pohodový přístup všech se kterými jsme tam byli ve styku.
Tak a teď mne čeká ta alchymie, aby se vše nastavilo přesně dle mých představ
))
Jedinou výtku mám k DT..a to, že docela dost šumí. Předpokládám, že když místo čínských flašek tam přijdou kvalitní JJ, tak bude spokojenost dokonalá.
Časem asi ještě pořídím tu origo bednu k DT..mají ji za 480 éček...no, nekupto to.
Každopádně děkuji Vladanovi a Awsysovi, že vynaložili nemalé úsilí, aby mi pomohli. Moc díky.
Tak a teď mne čeká ta alchymie, aby se vše nastavilo přesně dle mých představ
Jedinou výtku mám k DT..a to, že docela dost šumí. Předpokládám, že když místo čínských flašek tam přijdou kvalitní JJ, tak bude spokojenost dokonalá.
Časem asi ještě pořídím tu origo bednu k DT..mají ji za 480 éček...no, nekupto to.
Každopádně děkuji Vladanovi a Awsysovi, že vynaložili nemalé úsilí, aby mi pomohli. Moc díky.
Tak to gratuluju,že už to šlape .Teď si to z toho teprve mrskneš
.Rada č.1 původní lampy rovnou vyhoď, šumí to jak prase. Mě to dělal p.Zeman fy.dord takový lampový guru.bias má být kolem 28 ale on tam nastavil 35 hrálo to o hodně líp.Doporučuje vyříznout nad lampami větrací otvor bo se to uvnitř hodně peče.Já jsem ještě měnil repro s nižší citlivostí. Jsem zvědav jak se popereš s nastavením já jsem ladil skoro 2 měsíce 
- Yorkee
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem domluvený s panem Fremrem ze Šťáhlav (dělá nám servis), že budeme měnit lampy...fakt ty čínský mrchy šumí jak hejno hadů
Dík za radu, ten Bias vyzkoušíme taky poštelovat. Ale mám dojem, že když vytavíš Bias, tak ty flašky budou mít menší životnost...Snad to do Vánoc stihnu. Každopádně teď o víkendu začnu nastavovat stylem "patlámo a patlámo"...doufám, že z toho bude nakonec třeba dobrá trnkovica
Zvuky na PODovi mám ke spokojenosti dobrý, takže teď to ještě skloubit s DT a případně vylepšit. Vím, že to bude vopruz, ale těším se, protože, pak je to konečný řešení: bedna - zesák - jeden kabel - POD - vyílačka - kytara... a milion možností
Každopádně to hrne skvěle a pokud někdo tvrdí, že to nemá dynamiku apod., tak na to buď nehrál, nebo má olšový ruce...anebo ušní defekt
Jen ještě nevím jak a zda řezat otvory do novýho zesu...musím podumat a sehnat nějaký vhodný mřížky..
Jen ještě nevím jak a zda řezat otvory do novýho zesu...musím podumat a sehnat nějaký vhodný mřížky..
Tak to je teda vostrý. Že to bude vysypaný, jse mi nechtělo ani věřit. Co jsem měl (i lidi co znám) a mám od L6 vždycky jelo bez problémů. Dobrý, že to tam proběhlo bez keců a v pohodě. Lampy jsem neměnil, bylo to z druhý ruky asi už po výměně, nešumělo to. Topilo to dost, ale neřešil jsem to a pivo na to proto radši nestavěl.
Rock on!!
Rock on!!
čus lide line6
před časem jsem si opatřil DT 25 s bedýnkou 1x12 i s pod 500 ... prvotní nadšení bylo a trvalo i dost dlouho
neb pokud to bylo připojeno na malou originál bednu hrálo to výborně až do chvíle kdy jsem to měl v umyslu vzít s velkou bednou na kšeft když jsem to zkoušel bylo to zklamání dynamika byla ta tam a pocit ze hray byl spíše tranzistorový bedna to byla 4x V30 a prostě to nehrálo ... ukazoval jsem to kolegovy a maje jinou bednu ale s 25w Greny tak to najednou zas hrálo ... vysledné simpozium u lampáře bylo že to prostě na tak vykonou bednu prostě není určeno
nestačí tam protéci dostatek proudu k rozhýbání repráků , možná to ted říkám hodně zjednodušeně ale výsledek je takový že už jsem to prodal tot vše přátelé věřím tomu že kdybych měl DT 50tku budu vrnět jako kocour ještě ted ... pětadvacítka zklamala
před časem jsem si opatřil DT 25 s bedýnkou 1x12 i s pod 500 ... prvotní nadšení bylo a trvalo i dost dlouho
neb pokud to bylo připojeno na malou originál bednu hrálo to výborně až do chvíle kdy jsem to měl v umyslu vzít s velkou bednou na kšeft když jsem to zkoušel bylo to zklamání dynamika byla ta tam a pocit ze hray byl spíše tranzistorový bedna to byla 4x V30 a prostě to nehrálo ... ukazoval jsem to kolegovy a maje jinou bednu ale s 25w Greny tak to najednou zas hrálo ... vysledné simpozium u lampáře bylo že to prostě na tak vykonou bednu prostě není určeno
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
Možná to asi byla i myšlenka výrobce ne? 25W Je hold menší aparát.Jinak u thomana Line6 DT50 112 Combo za 12.700 .- pecka cena.
Ahoj,
máte někdo zkušenost s update firmware na DT50? co jsem se tak dočetl, tak to jde pouze přes USB to MIDI, takže jsou koupil tohle http://www.zbozik.cz/usb-vychytavky/383 ... meter.html a absolutně to nefunguje. Už si s tim lámu hlavu asi tejden, protože jsem updatoval POD500 na poslední a od tý doby mi přes L6 do hlavy nejde žádnej zvuk, ale zbytek (přepínání kanálů, reagování poťáků, apod.) funguje.
díky moc
máte někdo zkušenost s update firmware na DT50? co jsem se tak dočetl, tak to jde pouze přes USB to MIDI, takže jsou koupil tohle http://www.zbozik.cz/usb-vychytavky/383 ... meter.html a absolutně to nefunguje. Už si s tim lámu hlavu asi tejden, protože jsem updatoval POD500 na poslední a od tý doby mi přes L6 do hlavy nejde žádnej zvuk, ale zbytek (přepínání kanálů, reagování poťáků, apod.) funguje.
díky moc