Opravy aparátů
Re: Opravy aparátů
Daarkene, tvoje vlákno jsem přesunul do sběrného téma. Nezakládej vlákno na nesprávném místě v seznamu opravářů. Díky.
RENOVACE POTAHU KOMBA
Zdravím.Rád bych nechal potáhnout staré poničené kombo,novým tolexem,případně i přední grill.Může mi někdo poskytnout kontakt lidí kteří se tím zabývají a mají i přístup ke kvalitním potahovým materiálům.Pokud možno tak z Jižní Moravy.Díky moc
Opět jsem přesunul vlákno do sběrného téma. V této sekci najdeš i odkazy na čalouníky.
Hledám šikovnégo kytaristu/elektrikáře
Sháním šikovného kytaristu/kytaristku, který by mi dokázal opravit kombo Marshall Mg30fx. Je tam nějaký problém u potenciometru Volume. Ozve ss zvuk pouze, když s ním trošku pohnu. Byl jsem s tím u kytaráře pana Lišky (jinak úžasný opravář dobrý na všechno) a ten mi řekl, že je problém někde, kam se on nedostane. Obracím se na vás, dokázal by mi někdo pomoci?
Děkuju za odpovědi.
Vojta M.
Děkuju za odpovědi.
Vojta M.
Re: Hledám šikovnégo kytaristu/elektrikáře
Jestli ono nebude lepší jít za někým, kdo se aparaturou zabývá více než kytarou. A to nemyslím nijak zle.
aparatury/
Tady si vyber někoho, koho máš blízko a zkus štěstí tam. Třeba to někdo bude schopný spravit.
aparatury/
Tady si vyber někoho, koho máš blízko a zkus štěstí tam. Třeba to někdo bude schopný spravit.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Sloučeno do sběrného tématu ve správné sekci.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No nevím Lukáši, on hledá kytaristu/tku, co umí opravovat komba Marshall.
Ten "kytarista" je primární. To je jako hledat řidiče, co umí opravit elektronickou uzávěrku diferenciálu.
Ten "kytarista" je primární. To je jako hledat řidiče, co umí opravit elektronickou uzávěrku diferenciálu.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kytary.cz nově rozšířili servis i o opravy aparátů: http://kytary.cz/servis.aspx
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ahoj,
potřebuji seřídit kombo Marshall VS102R.
Nevíte o někom v okolí Šumperka?
Díky
potřebuji seřídit kombo Marshall VS102R.
Nevíte o někom v okolí Šumperka?
Díky
Zdar, potrebuju nekoho kdy by se mi podival na na zesik Hartke HA 3500,(hybrid) zacal nejak šumět a ztratil výkon, delaj to oba preampy tak ze to asi lampou nebude,šumi to i potichu kdyz brnknu do struny, bednu mam origo teda snad, ta je z druhe ruky a je to starsi typ hartke VX410 4ohmy, zesilovac je skoro novej, mam ho od srpna a hral jsem na nej parkrat, mam ho v racku,prevazel jsem ho jen jednou a ve zkusebne mame sucho,tak by to nemelo bejt nejakou oxidaci apod. ztratil jsem zarucak takze nemohu reklamovat sakra!!
predem dik za tipy,
predem dik za tipy,
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Napiš, odkud jsi, nemá cenu ti doporučovat někoho z Aše, pokud jsi ze Zlína... Zde najdeš kontakty na poustu opravářů: aparatury/vlkladno píše:Zdar, potrebuju nekoho kdy by se mi podival na na zesik Hartke HA 3500,(hybrid) zacal nejak šumět a ztratil výkon, delaj to oba preampy tak ze to asi lampou nebude,šumi to i potichu kdyz brnknu do struny, bednu mam origo teda snad, ta je z druhe ruky a je to starsi typ hartke VX410 4ohmy, zesilovac je skoro novej, mam ho od srpna a hral jsem na nej parkrat, mam ho v racku,prevazel jsem ho jen jednou a ve zkusebne mame sucho,tak by to nemelo bejt nejakou oxidaci apod. ztratil jsem zarucak takze nemohu reklamovat sakra!!
predem dik za tipy,
Hraju na kytary a mašinky
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proč to neřešíš reklamací?vlkladno píše:...zesilovac je skoro novej, mam ho od srpna...
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hendrek píše:Proč to neřešíš reklamací?vlkladno píše:...zesilovac je skoro novej, mam ho od srpna...
Jinak k reklamaci by měl stačit doklad o koupi. Pokud jsi to kupoval na sebe (třeba přes internet), měl by ho prodejce mít u sebe (nebo ty v e-mailu). Pokud jsi kupoval v obchodě, tak to asi ne.vlkladno píše:ztratil jsem zarucak takze nemohu reklamovat sakra!
Hraju na kytary a mašinky
Nemam zarucak ani doklad.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sry, nevšiml jsem si. Nákup byl tedy v kamenném obchodě? Kdyby to bylo přes eshop, tak ani doklad netřeba IMHO, jak píše Rotten.
Ahoj,
hledám servis na výměnu USB portu a line konektoru u Fender Mustang Mini. Nejlépe Praha nebo okolí.
Děkuji Petr
hledám servis na výměnu USB portu a line konektoru u Fender Mustang Mini. Nejlépe Praha nebo okolí.
Děkuji Petr
Zdravím, kdyby někdo měl problém se svým aparátem, tak se může obrátit na firmu Elsin v Plzni http://zesilovace.elsin.cz/.
Nechci si tu vymýšlet nějaké pohádky a tak přiznám, že jsem zaměstnancem této společnosti. Mohl bych tu povídat o tom, jak jsme dobří, ale ode mne by to nebylo objektivní
. Máme tu velmi šikovné techniky a i když nejste zrovna z Plzně, tak to nevadí. Váš aparát necháme vyzvednout u vás doma, u nás ho opravíme a pak ho zase k vám odešleme. Kdyby něco, tak pište nebo volejte. Minimálně navštivte náš web:-).
PS: Omlouvám se za spam.
Nechci si tu vymýšlet nějaké pohádky a tak přiznám, že jsem zaměstnancem této společnosti. Mohl bych tu povídat o tom, jak jsme dobří, ale ode mne by to nebylo objektivní
PS: Omlouvám se za spam.
- litrfree
- Bandzone: https://bandzone.cz/_109713
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem se zesikem u pana Petra Procházky, v Pardubicích, a dobrý, opraveno v podstatě během odpoledne, povyměňováno co bylo třeba, a hlavně to chodí bez šumu. Má to na sídlišti Dukla. Je vybavenej, a hlavně to dělá na aparátech nejmíň 30 let, takže zkušeností se všema možnejma má, a má i kontakty, a sám říkal, že si klidně věci zkonzultuje s dalšíma. Prostě mraky zkušeností. Je dobrý poslouchat co řiká, to se potom hodí až budete vybírat další apec, časem.
Basy: Squier PB Silver series, Squier PB Special DiMarzio, SX PJ FL DiMarzio. Upy: RR SVT-CL klon 250W & Soundelirium The 14,5 500W & The 15 500W. Przny: B3. Rec&Rhythm: Samson Q7. Lexicon Omega & Olympus VN480PC. Metro: Ymh PSS-190, Seiko SMP10. Back: RR Marshall JCM 800 2204 Mk.II klon 50W, Vox AmPhone Bass & KOSS UR 30. Lajny: Hendrex Cables. Visy: Sepp Wotan. System service: Kardiocentrum Agel & Vebr Guitars. Band: Pichua Shiski Raw Punk.
Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit v následující věci. Mám kombo Roland Cube 60 a v poslední době se mi stává že hraju a najednou se začne ztrácet signál, zvuk slábne, až se ztratí úplně. Po chvíli to zase začne normálně fungovat, ale za chvíli se to zase opakuje. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém?