filo01 píše: FW 2.0 už tam předpokládám máš ....
moravlu píše:Ano problem solvedmusel jsem nainstalovat firmware
měl jsem verzi 1.0.0 myslim
filo01 píše: FW 2.0 už tam předpokládám máš ....
moravlu píše:Ano problem solvedmusel jsem nainstalovat firmware
měl jsem verzi 1.0.0 myslim
Našel jsem to na bazaru:http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=867058filo01 píše:Proč utrácet, když G1XOn stojí o tři stovky míň, umí řadit efekty libovolně za sebe a má ještě navíc bicí, looper a AUX? Napadají mě jen osobní preference ve vzhledu ...
torst píše:za mě 100% G1on. Mám ho a je to dělo. Nejen cenově. Porovnával jsem simulace krabiček s analog. origošema a je to často 1:1 a když ne, dorovnám pomocí EQ.
Pokud neplánuješ nahrávat přes USB, pouvažuj o G1On, algoritmy stejné jako G3, nacpali tam více efektů a máš tam i Aux vstup. Cena je úplně někde jinde, akorát musíš překousnout ten vzhledrobertzen píše:Zdravím,
mám doma RP 155 a prostě potřebuju nový mulťák. Hraju si jen tak doma, takže pedal board je pro mě mimo.
Souhlas. Mám G1on a žasnu ! Jen si ho musíš po zakoupení updatovat na jejich webu. Nebo ty nové prodávají už s novým Firmware ?filo01 píše:pouvažuj o G1On, algoritmy stejné jako G3, nacpali tam více efektů a máš tam i Aux vstup. Cena je úplně někde jinde, akorát musíš překousnout ten vzhled ;)Měl jsem doma postupně G3, G5, MS-50G, nakonec jsem pořídil G1XOn a nelituju.