Ozvučení akustické kytary

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
klarapun
Nový uživatel

Potřebiji poradit jaké kombo....

Příspěvek od klarapun »

Ahoj, ráda bych manželovi koupila jako dárek kombo. Bohužel se v tom absolutně nevyznám... :oops:
Takže : má 12-ti strunnou kytaru...
Poradtě prosím ....Děkuji
Klára
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 11.12.2014 12:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučení tématu a přesun do správné kategorie
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Potřebiji poradit jaké kombo....

Příspěvek od rotten77 »

klarapun píše:Ahoj, ráda bych manželovi koupila jako dárek kombo. Bohužel se v tom absolutně nevyznám... :oops:
Takže : má 12-ti strunnou kytaru...
Poradtě prosím ....Děkuji
Klára
Tohle nejsou informace, které je potřeba vědět, pokud budeme moci poradit,t ak potřebujeme vědět např.:
- bude se snímat snímačem, nebo mikrofonem? (má kytara vlastní snímač)
- jaká cca cenová hladina?

Pozn. Přesunul jsem téma do správné sekce a sloučil s předchozími dotazy.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Ozvučení akustické kytary

Příspěvek od Nero »

Já bych ještě řešil, jestli vůbec to kombo potřebuje :)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Nero píše:Já bych ještě řešil, jestli vůbec to kombo potřebuje :)
To je asi tak to jediné, co má cenu řešit.
Pokud nehraje, bude mu to naprd, pokud hraje, ví sám nejlépe, co a hlavně KDY potřebuje.
Viděl jsem jednu jedinou rodinou spáchanou podařebou koupi a dar kytaristovi, jednalo se o levnější variantu LP (asi za 25.000, jeho vysněnou), ovšem znalost věci tam byla a konsultace s jeho spoluhráči a znalci jeho potřeb a přání též. Spokojenost byla. Ne vždy se takto zadaří.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
mirostrat
Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirostrat »

ja by som radil toto https://www.google.sk/search?q=christia ... CAYQ_AUoAQ :shock: kombo nech si kúpi mangel a mne ten Diórek kúpila na 50-ku žena, no fakt paráda , ale mne by mangelka kúpila asi dobré kombo , lebo sa vyzná v tlakoch , šak ju ani nepočujem čo vypráva , to naozaj :)
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
simiruz

Příspěvek od simiruz »

Chtěla bych manželovi koupit auto, ale nevyznám se v tom, jaké by jste doporučili ? ... Kombo je věc, kterou bych si nenechal vybrat ani od druhého kytaristy z kapely, to si prostě musí kytarista vybrat sám.

Ale pokud se jedná o kombo na elektroakustiku, tak to je jiná věc. Pokud hraju pro pár lidí, tak mi to kytara i se zpěvem utáhne na sucho. Pokud už hraju pro víc, pak stejně potřebuju nějaký mix a dejme tomu aktivní PA bednu, kvůli zpěvu a tím bych pak zvučil i tu kytaru. Komba pro elektroakustiku jsou podle mě taková anomálie trhu, aby se vyplnila "mezera". Ale jistě se najdou zastánci akustických komb, kteří řeknou, že zvuk z komba je daleko lepší než z mixu. Pak už se ale dostáváme k problému z prvního odstavce :D
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“