Univerzální Kombo na Doma do 4000
Pravidla fóra
Re: Univerzální Kombo na Doma do 4000
Zkušeností je dost, stačí hledat a číst
kytarove-efekty/zoom-g1on-a-g1xon-t38551.html
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Jasně...pokud jsem to vybral,tak jsem četl,ale myšleno na Bs HT-1filo01 píše:Zkušeností je dost, stačí hledat a číst
No vzhledem k tomu, že HT-1 nemá smyčku, tak si to moc rozumět nebude. Záleží, na co to chceš. Phaser je před aparátem super, delay bude dělat spíš bordel. A zkreslení... ok, ale proč by sis pak kupoval na doma lampáček (který umí lépe zkreslené než čisté zvuky), když bys plánoval kreslit mulťákem?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Bummer píše:No vzhledem k tomu, že HT-1 nemá smyčku, tak si to moc rozumět nebude. Záleží, na co to chceš. Phaser je před aparátem super, delay bude dělat spíš bordel. A zkreslení... ok, ale proč by sis pak kupoval na doma lampáček (který umí lépe zkreslené než čisté zvuky), když bys plánoval kreslit mulťákem?
Souhlas........ proč kazit krásné lampové zkreslení a ještě k tomu mulťákem !!!!!!! To je hřích, vždyť ten Blackstar kreslí krásně !
Tak na clean tam může používat reverby a delaye. Pokud to teda má nějaký headroom... A tuším, že před dávnou dobou tady někdo psal, že clean je u HT-1 dost potichu....
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Nechci měnit téma,jen mi tam spíš jde o looper atd. a za tu cenu?
Ale to už je jiné téma...vím
Ale to už je jiné téma...vím
Tak potichu......přiměřeně 1W, bavíme se o kombu na domácí hraní . A když si na čistém pohraje s Gainem a Volume leze z toho super zvuk . A jestli má tu verzi s Reverbem .....není co řešit. Koupil bych na bazaru za 2000 looper od Digitechu a hotovoElkesar píše:Tak na clean tam může používat reverby a delaye. Pokud to teda má nějaký headroom... A tuším, že před dávnou dobou tady někdo psal, že clean je u HT-1 dost potichu....
Myslim , že na doma to je dost a dost hlasite pidikombo 
jirkatol píše:Myslim , že na doma to je dost a dost hlasite pidikombo
Já bych si být Tebou ještě koupil box s 12´reproduktorem . Včera jsem ho viděl na SBAZAR za cca 2000, což je super cena . Nebude hrát hlasitěji ale zvuk bude "dospělý"
Reaguji na Dave94.
Kytarové kombo (či kytarový zesilovač) má vždy zcela odlišný charakter než cokoliv, přes co proženeš kytaru stylem USB, comp, nějaké hifi atd (což zmiňuješ). Nebude to prostě hrát.
Dobré kombo mnoho nestojí.
Komba s menšími repro mají specifický zvuk, na leccos se hodí velmi dobře, dospělý zvuk má ale 12" repro, tam uslyšíš zhruba vše, co kytara dokáže a má kytarista umět. S malým repro se moc nenaučíš, neb se neuslyšíš.
Do 4000 je na bazaru dobrých komb neúrekom.
Nové věci kupovati, zbytečné vyhazování peněz.
Kytarové kombo (či kytarový zesilovač) má vždy zcela odlišný charakter než cokoliv, přes co proženeš kytaru stylem USB, comp, nějaké hifi atd (což zmiňuješ). Nebude to prostě hrát.
Dobré kombo mnoho nestojí.
Komba s menšími repro mají specifický zvuk, na leccos se hodí velmi dobře, dospělý zvuk má ale 12" repro, tam uslyšíš zhruba vše, co kytara dokáže a má kytarista umět. S malým repro se moc nenaučíš, neb se neuslyšíš.
Do 4000 je na bazaru dobrých komb neúrekom.
Nové věci kupovati, zbytečné vyhazování peněz.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.-
arcilucifer
Opět nesouhlasím..Reaguji na Dave94.
A kde zminuje nějaké hifi, asi jsem něco přehlídl.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A já zase nesouhlasím s tímhle...
martina72 píše: (...) dospělý zvuk má ale 12" repro, tam uslyšíš zhruba vše, co kytara dokáže a má kytarista umět. S malým repro se moc nenaučíš, neb se neuslyšíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Přesně tak, já se sám někdy přistihnu, že se mi někdy líbí zvuk 10 více než 12. Je to spíše o zesilovači.
Gibson Les Paul Studio 2014
Furch Durango
Furch Durango