Zdravím, už jsem si tu přečetl nekolik topiků.
Na kytaru jsem nehral a neumím chci se naučit.
Akustiku nechci, v bytě bude lepší zeslabit kombo nebo sluchátka.
Vím, že jste tu odrazovali od setů. Vybral jsem si kytaru kterou mimo set nemůžu najít. Otazka tedy zní co si myslíte o tomto setu:
http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... n-Sunburst
Samozřejmě hned po dodání výměna strun.
Díky za názory!
elektrická kytara pro ultra začátečníka
Pravidla fóra
Re: elektrická kytara pro ultra začátečníka
Zdar, ale můžeš najít a za peníz sotva znatelný: http://www.ebay.com/itm/Squier-by-Fende ... 1085382936
Chybí ečko, ale struny chceš stejně měnit a ta odlupující se folie tam stejně nemá co dělat (je tam jen pro ochranu při manipulaci při přepravě), když ji sundáš (jde to úplně snadno), máš za pětikilčo perfektní nástroj a ušetřený peníz můžeš dát za nějaký jednočinný lampáček
.
Chybí ečko, ale struny chceš stejně měnit a ta odlupující se folie tam stejně nemá co dělat (je tam jen pro ochranu při manipulaci při přepravě), když ji sundáš (jde to úplně snadno), máš za pětikilčo perfektní nástroj a ušetřený peníz můžeš dát za nějaký jednočinný lampáček
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Je to aukce, takže se to pravděpodobně zvedne. A přecijen objednávat první kytaru z USA mi nepřijde jako výhra. Ta cena ještě může stoupnout, nemalé poštovné, clo, DPH a cena bude stejně o kus jinde. Přijde mi, že na českém bazaru se válí dost dobrých a levných nástrojů, takže když už bazar, tak jako jednodušší mi přijde česká varianta. Peníze má slušné na to, aby si na bazaru našel docela pěkné věci do začátku. Pokud bazar vůbec chce. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Diky za odpovědi, z USA se mi to řešit nechce, né že bych tam nenakupoval a měl strach, ale prece jenom kytaru bych si z tama zatím nebral.
Nebraním se bazaru, ale prd vím která by byla dobrá. V tom setu je squier affinity, který se tady na fóru doporučuje. Mě se navic líbí zvuk z HSS. Takovou kombinaci na bazaru nemůžu najit.
Otázka je, co ten set? Kopnu s tim do h***a?
Případně byl by někdo ochotný mi doporučit nějakou tuzemskou bazarovku?
Díky!
Nebraním se bazaru, ale prd vím která by byla dobrá. V tom setu je squier affinity, který se tady na fóru doporučuje. Mě se navic líbí zvuk z HSS. Takovou kombinaci na bazaru nemůžu najit.
Otázka je, co ten set? Kopnu s tim do h***a?
Případně byl by někdo ochotný mi doporučit nějakou tuzemskou bazarovku?
Díky!
Rychle jsem prolítl HSS straty na bazaru. Našel jsem tyhle dva, ale je možné, že jich je tam víc:
Fokus strat
Vintage strat
Pamatuj ale, že nejlepší je kytaru vyzkoušet. Ideálně s někým znalejším, pokud jsi úplný začátečník.
Fokus strat
Vintage strat
Pamatuj ale, že nejlepší je kytaru vyzkoušet. Ideálně s někým znalejším, pokud jsi úplný začátečník.
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Ok, dnes se zkusím podívat do hudebnin http://www.audiotek.cz/uherske-hradiste. Kluci vy tam mohli být vcelku schopní.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ultrazačátečník se od začátečníka liší v čem?
Seznam vhodných existujících threadů:
search.php?keywords=za%C4%8D%C3%A1te%C4 ... mit=Hledat
Jistě najdeš alespoň jeden, který ti bude vyhovovat a v tom pokračuj v dotazech.
Tady LOCK.
Seznam vhodných existujících threadů:
search.php?keywords=za%C4%8D%C3%A1te%C4 ... mit=Hledat
Jistě najdeš alespoň jeden, který ti bude vyhovovat a v tom pokračuj v dotazech.
Tady LOCK.
Naposledy upravil(a) Nero dne 14.12.2014 10:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Dozamykám - zapomněl jsi na to, Hendreku :)
Důvod: Dozamykám - zapomněl jsi na to, Hendreku :)