Stojany na zakázku
Pravidla fóra
-
I love explorers
Stojany na zakázku
Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o nějaký firmě, nebo tak něco, kde by udělali speciální stojan na mikrofon na zakázku. 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stojany na zakázku
Co potřebuješ tak speciálního? 
P.
P.
-
I love explorers
No viděl jsem u jedný kapely, teď abych nekecal, myslím že to měla Metallica, ale nejsem si jistej, no prostě to byl klasickej stojan na mikrák ale to horní rameno se nedalo posouvat a bylo tam navařený, vypadalo to hodně dobře 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha...no tak hodně štěstí
úleťáků jsem už viděl spoustu, ale tohle mi přijde jako vítěz za letošní rok (nic ve zlém - mám na mysli ten nápad). Tohle mi přijde jako nesmysl shánět, ale proti gustu....
P.
P.
Tak s tím ramenem neposouvej. A pokud máš nutkání to posuvné rameno posouvat, tak ho zneposunuj zavařením, ne? Možná by stačilo to prolít nějakým lepidlem nebo omotat izolačkou aby s ním nešlo posouvat, ne?I love explorers píše: to horní rameno se nedalo posouvat a bylo tam navařený, vypadalo to hodně dobře
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na bazarech se občas objeví inzerát na tuhle firmu: http://www.msstativsystem.sk/index.cz.htmI love explorers píše:Čau, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o nějaký firmě, nebo tak něco, kde by udělali speciální stojan na mikrofon na zakázku.
Jak už tu ale bylo řečeno - přijde mi to jako totální blbost. Pokud to ale stejně chceš, tak bych koupil nějaký levný stojan, třeba Stagg a nechal si ho někde u zámečníka svařit.
Hraju na kytary a mašinky
Takže to nejde skládat ?I love explorers píše:No viděl jsem u jedný kapely, teď abych nekecal, myslím že to měla Metallica, ale nejsem si jistej, no prostě to byl klasickej stojan na mikrák ale to horní rameno se nedalo posouvat a bylo tam navařený, vypadalo to hodně dobře
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Myslíš tohle?

Tak tohle skládat jde (i když ne úplně).

Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Tohle má norálně čep, a jde to napřímitzzbar píše:Myslíš tohle?
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
To zase né.
Jde to vytáhnout z té spodní části - základny a taky jde prodloužit ta horní (zalomená) část.

Jde to vytáhnout z té spodní části - základny a taky jde prodloužit ta horní (zalomená) část.

Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
a spousta No name...
a spousta No name...
Nojo, na tý první fotce je stín.zzbar píše:To zase né.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
-
I love explorers
Děkuji ti za ochotu.pavlii píše:Aha...no tak hodně štěstíúleťáků jsem už viděl spoustu, ale tohle mi přijde jako vítěz za letošní rok (nic ve zlém - mám na mysli ten nápad). Tohle mi přijde jako nesmysl shánět, ale proti gustu....
P.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě. Mě jen nedochází ta "specialita" v tomhle konkrétním příkladu, to je všechno. MS-Stativ tu už roten77 uváděl, jinou firmu ohledně stojanů jsem prezentovat se neviděl, pozeptej se tam. Já si pod pojmem specilní stojan představuju úplně jiný fíčury, ale to je prostě úhel pohledu.
P.
P.
-
I love explorers
Podle mě je to něco speciálního, když to nikde neseženeš.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já tím "specialita" myslel, že jako jak se to liší (vyjma té nepohyblivosti) od standardního stojanu
ve smyslu, proč nestačí ten - ale zase třeba dokážu pochopit nutkání stylizace 
P.
P.
A nebo je to naprostá blbost, proto se to běžně nedělá. Což ale nevylučuje tvůj pohled na věc.I love explorers píše:Podle mě je to něco speciálního, když to nikde neseženeš.
Každopádně představa jak nakládám 10 takových neskladných věcí do auta mě trochu děsí ...
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮