za tu cenu bych raci vzal bazarovyho marshalaCarl píše:http://eshop.kytary.cz/fender-fm-210r/8 ... Fender:1:0
tak tedkon bych potřeboval radu odborníků... jak se vám zdá tohle dvouampíkový kombíčko od fendera ? bude dobrý pro tu DX170ku... ? a váš názor na poměr-cena jestli by nebylo lepší za tuhle cenu sehnat jinačí kombo... a popřípadě vaše návrhy na dostatečný kombo abych se s ním vešel do osmi tisíc... předem dík...
IBANEZ GRG 170DX... vaše názory na ní
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
no abych pravdu řek..sem na rozpacích... ale nebude to tak hrozný kombíčko ne ?, tenhle dvouampíkovej Fender... no posuďtě sami no... já v tom zas takovej přehled nemám... dík všem 
-Ibanez GRG170Dx
bridge pickup : Seymour Duncan SH-8 Invader
neck pickup : zamýšlím na nějakým pěkným HB od R.M.
-Fender FrontMan 212R 100W 2x12'' New Edition
ostatní věcičky dokupovávám...
bridge pickup : Seymour Duncan SH-8 Invader
neck pickup : zamýšlím na nějakým pěkným HB od R.M.
-Fender FrontMan 212R 100W 2x12'' New Edition
ostatní věcičky dokupovávám...
- absolute__
ftipálek:-d, to víš že joRikimaru píše:myslíš, že se taková kytara hodí na hraní v kapele ?
Jediná věc, co sem udelal, tak ze pridal pruzinu(dost se rozladovala). Ted to drzi jako pribite. No a este by tochtelo vymenit nultak, ale to az bude nejaky peniz:-).
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
- absolute__
a má někdo tady tuhle kejtru v kombinaci s lampou crate v50kou + krabkou(distortion/overdrive)?
Ibanez GRG 170DX
Asus U80V --> Line 6 UX2
Asus U80V --> Line 6 UX2
No jestli je tohle kytara na hraní v kapele tak já sem Kirk Hammett. Po každým songu znova a znova nalazovat.absolute__ píše:ftipálek:-d, to víš že joRikimaru píše:myslíš, že se taková kytara hodí na hraní v kapele ?...grg170dx ma prekvapive drsny zvuk(na HB) za tyhle penize, urcite nepremyslej, ja do ni sel a jsem 100pro spokojenej.
Jediná věc, co sem udelal, tak ze pridal pruzinu(dost se rozladovala). Ted to drzi jako pribite. No a este by tochtelo vymenit nultak, ale to az bude nejaky peniz:-).
Jinak 170DX sem měl nějakou dobu a nebyla zas tak špatná. Jak sem tam mrsk pořádný struny tak sem taky musel přidat tu třetí pružinku, poněvač se tremolo celkem nebezpečně zvedlo
Na doma mi bohatě stačila, ale na zkušebnu bych se nedokázal odvážit jí vzít.
Ibanez RG 270DX
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
Laney TF700
-"kid: I've heard that alcohol makes people stupid."-
-"Fry: No I...doesn't."-
- absolute__
dat tu treti pruzinu toe asik zaklad, jinak hrat na to je za trest, ale toe otazka 5minut. Ji pujcuju kamaradovi z jedny kapely a on si ji nemuze vynachvalit...no, je to secko vec nazoru, ale podle me, za ty penize supr kejtra...gorax píše:No jestli je tohle kytara na hraní v kapele tak já sem Kirk Hammett. Po každým songu znova a znova nalazovat.absolute__ píše:ftipálek:-d, to víš že joRikimaru píše:myslíš, že se taková kytara hodí na hraní v kapele ?...grg170dx ma prekvapive drsny zvuk(na HB) za tyhle penize, urcite nepremyslej, ja do ni sel a jsem 100pro spokojenej.
Jediná věc, co sem udelal, tak ze pridal pruzinu(dost se rozladovala). Ted to drzi jako pribite. No a este by tochtelo vymenit nultak, ale to az bude nejaky peniz:-).![]()
Jinak 170DX sem měl nějakou dobu a nebyla zas tak špatná. Jak sem tam mrsk pořádný struny tak sem taky musel přidat tu třetí pružinku, poněvač se tremolo celkem nebezpečně zvedlo. Taky mi po chvíli praskly čudlíky na poťácích. Ty plastový co tam davaj, to je za trest.
Na doma mi bohatě stačila, ale na zkušebnu bych se nedokázal odvážit jí vzít.
PS: me se nerozladuje
Ibanez GRG 170DX
Asus U80V --> Line 6 UX2
Asus U80V --> Line 6 UX2
- absolute__
No, podle mě tam je uplně obyčejná. Zkusil bych prvni hudebniny, na ktere natrefis;).El Barto píše:Tj... spíš jsem myslel odkaz na to, kde bych ji mohl koupit...
Ibanez GRG 170DX
Asus U80V --> Line 6 UX2
Asus U80V --> Line 6 UX2
- irry
- Bandzone: irry
- Kontaktovat uživatele:
Ibanez GRG 170DX - výměna snímačů
Čau lidi, přemejšlim o tadytý kytárce.Ty snímače sou děs, to je jasný.Co když je vyhodim a dam tam SH-4 a SH-1 a nějakej single coiltřeba od dimarzia?Myslíte že se na to bude dát hrát? Dost lidí na ní nadává ale ještě víc si tu kytaru chválí.Stojí sice jenom 6ku ale podle mě tu cenu dost zací ty sh*t snímače a možná i poťáky.Kdyžtak to celý vykucham a hodim tam ty snímače.Přemejšlel sem že bych tam mrsknul i RC článek na poťák volume abych kompenzoval když stahnu volume ten efekt.No a ještě třeba kill switch.Určitě by se na tom dalo dost zlepšovat.Co myslíte? Bude se na to dát hrát? Co tremolo? Tadyto má jednozvrat klasický od ibanez, nerozlaďuje se to? Mam ibanezku s dvojzvratkem a nevim jestli sou už pružiny v háji ale to tremolo má asi milimetr vůli a nevrací se přesně zpátky do základní polohy.Jak to vidíte? Má to cenu koupit a překopat? Díky za názor.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 19.12.2014 7:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno do podobného threadu o stejné kytaře.
Důvod: Sloučeno do podobného threadu o stejné kytaře.
Ibanez RG 350EXZ, Cort X-1 DX
Randall RD50he, Randall RX412
ZOOM G3X
Randall RD50he, Randall RX412
ZOOM G3X
Re: IBANEZ GRG 170DX... vaše názory na ní
Mám jí už pár let z 2. ruky a nedám na ní dopustit. Ale konkrétně :
- nejdřív měla zastřenej zvuk, odstranil jsem nános laku v kapse pod krkem. Pak se zvuk konečně rozjasnil. I když dnes si myslím, že se spíš rozehrála...
- snímače - to věčné nadávání na IB snímače nesdílím. Vyměnil jsem bridgeHB za RM pickup a zvukově to zůstalo stejný. Ano, vyhodil jsem SC a neck HB, zdály se mi zahuhlaný. Nedávno jsem ten Neck HB dal na IB 570 a hraje dobře. Jsem dřevák, antisnímačovec.
- koupil jsem na bazaru záložní vibráto a upravil ho na svěrací úchyt strun alá Floyd. zatim to funguje dobře. Jsem šetřílek, když praskne struna na kobyle, jen popotáhnu na mechanice rezervu a strunu znova sevřu do kamene. http://torst.rajce.idnes.cz/Customizing ... se_System/
- vibráto mám opatřené dorazem, tahám jen dolů, takže se nic nerozlaďuje.
- zvukově je moje 170DX hodně specifická. Dokonalá na domácí hraní a recording. Má plnej, ostrej, zdravej zvuk. Ale když jí ale vezmu do kapely, nefunguje to. Je moc špičatá, skleněná. V bandu zněji líp kusy, které na první poslech působí zahuhlaně, tupě (Kramer, RG370). Mám na mysli zejména Higain riffy.+
- mám i 370DX. Ta je osazená silnějšími pražci a můžu říct, že ve výškách se mi hraje líp na ty tenké pražce 170DX. I když asi se podílejí na tom špičatějším, stratovském zvuku.
- IB 170 za 6ku? Nová? Neblbni, kup starší ani ne za 1/2.
- nejdřív měla zastřenej zvuk, odstranil jsem nános laku v kapse pod krkem. Pak se zvuk konečně rozjasnil. I když dnes si myslím, že se spíš rozehrála...
- snímače - to věčné nadávání na IB snímače nesdílím. Vyměnil jsem bridgeHB za RM pickup a zvukově to zůstalo stejný. Ano, vyhodil jsem SC a neck HB, zdály se mi zahuhlaný. Nedávno jsem ten Neck HB dal na IB 570 a hraje dobře. Jsem dřevák, antisnímačovec.
- koupil jsem na bazaru záložní vibráto a upravil ho na svěrací úchyt strun alá Floyd. zatim to funguje dobře. Jsem šetřílek, když praskne struna na kobyle, jen popotáhnu na mechanice rezervu a strunu znova sevřu do kamene. http://torst.rajce.idnes.cz/Customizing ... se_System/
- vibráto mám opatřené dorazem, tahám jen dolů, takže se nic nerozlaďuje.
- zvukově je moje 170DX hodně specifická. Dokonalá na domácí hraní a recording. Má plnej, ostrej, zdravej zvuk. Ale když jí ale vezmu do kapely, nefunguje to. Je moc špičatá, skleněná. V bandu zněji líp kusy, které na první poslech působí zahuhlaně, tupě (Kramer, RG370). Mám na mysli zejména Higain riffy.+
- mám i 370DX. Ta je osazená silnějšími pražci a můžu říct, že ve výškách se mi hraje líp na ty tenké pražce 170DX. I když asi se podílejí na tom špičatějším, stratovském zvuku.
- IB 170 za 6ku? Nová? Neblbni, kup starší ani ne za 1/2.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)