Bazarová pololampa - na co si dát pozor

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
siminka

Bazarová pololampa - na co si dát pozor

Příspěvek od siminka »

Zdravím přátelé ..
Zítra jedu pro použité kombo marshall AVT 275 Pololampa
Je to moje první lepsí kombo.. Prosím vás aby jste mě připravily na co se mám pána zeptat a co mám na kombu zkontrolovat. Jinak kytaru beru samozřejmě sebou.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Bazarová pololampa - na co si dát pozor

Příspěvek od Bummer »

Prostě si na něj zahraj na hlasitost větší než malou. Spousta otravných vad se může projevit právě takhle.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Ladas66
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladas66 »

+ bych si zatočil se všemi poty jestli nechrastí a fungují.Jestli je vidět na repro očíhni zda není mechanicky poškozené , ale to by bylo nejspíš i slyšet.
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Chrastění nemusí být až takový problém a je velká šance, že na něj narazí. Takže pak je otázka, jestli jí to vadí nebo si to dokáže opravit (prostříknout kontaktolem).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

pořádně to ohul a zkus třeba tlumení atd. jestli ty repra neprdí už na třetinu hlasitosti. jinak nečekej zázraky, pololampa je to stejný jak trand, jen ti tam svítí jedna žárovka navíc :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“