Zdravím přátelé ..
Zítra jedu pro použité kombo marshall AVT 275 Pololampa
Je to moje první lepsí kombo.. Prosím vás aby jste mě připravily na co se mám pána zeptat a co mám na kombu zkontrolovat. Jinak kytaru beru samozřejmě sebou.
Bazarová pololampa - na co si dát pozor
Pravidla fóra
Re: Bazarová pololampa - na co si dát pozor
Prostě si na něj zahraj na hlasitost větší než malou. Spousta otravných vad se může projevit právě takhle.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
+ bych si zatočil se všemi poty jestli nechrastí a fungují.Jestli je vidět na repro očíhni zda není mechanicky poškozené , ale to by bylo nejspíš i slyšet.
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Chrastění nemusí být až takový problém a je velká šance, že na něj narazí. Takže pak je otázka, jestli jí to vadí nebo si to dokáže opravit (prostříknout kontaktolem).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pořádně to ohul a zkus třeba tlumení atd. jestli ty repra neprdí už na třetinu hlasitosti. jinak nečekej zázraky, pololampa je to stejný jak trand, jen ti tam svítí jedna žárovka navíc