Amplitube 2 - prosím pomocte!
Pravidla fóra
Amplitube 2 - prosím pomocte!
Program mi funguje skvěle ale řeším jak live přepínat efekty.. Tedy abych mohl hrát na živo..Předem říkám, že originální hardware na přepínání od amplitube nechci - stojí 1000 usd... Jsem ještě amatér, tak chci nějakou free cestu.. U guitar rig to dělám pomocí klávesnice..Ale Amplitube klávesnicí nejde ovládat.. Prosím nevíte někdo jak bych docílit toho, aby šlo amplitube ovládat také klávesnicí?? Děkuji za každou radu....už jsem fakt zoufalý...
ja zablokoval knizkama myš, najel s ni na prepnuti efektu a z mysi byl footswitch
akorat se to nikdy nepovedlo 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Asi jo, taky jsem to zkoušel, ale na nic jsem nepřišel. jediný co funguje je mute-alt+f4chester93 píše:no cetl jsem ze i stimto meli lide problemy, jelikoz to funguje jen s originálním hardwarem - Stomp IO - a ten stoji cca. 1000usd coz je docela dost..aspon pro me...njelepsi by bylo kdybych nejak dokazal ovladat program klavesnici..ale jak to tak sleduju je to asi nemozne..
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
chester93 píše:tak jsem to nakonec vyresil jinak....stahl jsem si program na nahravani makra (Aldos macro recorder) nahral jsem si tam jak mysi prepinam efekt..a v tom programu tento ukon nastavil na mezernik, takze ted muzu prepinat efekty mezernikem na klavesnici..je to super
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.