Nápady, připomínky, stížnosti
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nápady, připomínky, stížnosti
VladaM - zdá se, že už je to ok. Dík.
Dobře vepsaná odpověď do mého příspěvku. Teď to vypadá, že si odepisuji sám soběkrasty píše:Když otevřu nabídku počtu inzerátu jedince a pak kliknu na "všechny kategorie", neskočí to na nejnovější inzerát na první stránce, ale na stránku s inzeráty toho jedince. Počet inzerátu mi už drží. Dík
Mě to funguje. Nepodařilo se mi to nasimulovat.
Zkusil jsem to ještě jednou. Vybral jsem si inzerát z jiné strany než první (např. strana 2), klikl na závorku s počtem inzerátů u jakékoliv inzerátu, po jejich zobrazení klikl na "všechny kategorie" a výpis začne stranou 2 a ne od nejnovějšího inzerátu na straně 1.
A počet inzerátů na stránku si už zase nepamatuje po zavření okna.
Vše na IE, Opera a OS
Obojí by mělo už fungovat. Dej vědět, zda je to OK. Díky za spolupráci.krasty píše: Zkusil jsem to ještě jednou. Vybral jsem si inzerát z jiné strany než první (např. strana 2), klikl na závorku s počtem inzerátů u jakékoliv inzerátu, po jejich zobrazení klikl na "všechny kategorie" a výpis začne stranou 2 a ne od nejnovějšího inzerátu na straně 1.
A počet inzerátů na stránku si už zase nepamatuje po zavření okna.
Vše na IE, Opera a OS
Stále mi to nechodí. Prohlížím inzeráty, jsem na straně 3 a po zmáčkutí Všechny kategorie načte znovu stranu 3.
Dám vyhledávat podle nějakého slova a po zmáčkutí Všechny kategorie zase načte to samé.
Ale když prohlížím jen např. sekci Kytary, dojdu na další strany, tak po zmáčkutí Všechny kategorie skočí na první stranu.
Dám vyhledávat podle nějakého slova a po zmáčkutí Všechny kategorie zase načte to samé.
Ale když prohlížím jen např. sekci Kytary, dojdu na další strany, tak po zmáčkutí Všechny kategorie skočí na první stranu.
Stejný problém + cena není moc dobře vidět a celé to na mě působí velice takové amatérské a studené.
Ještě to zlobí? Zkuste to nyní. Díky za spolupráci.krasty píše:Stále mi to nechodí. Prohlížím inzeráty, jsem na straně 3 a po zmáčkutí Všechny kategorie načte znovu stranu 3.
- billie.raf
Pořád to blbne. Navíc když zavřu kartu s bazarem v prohlížeči a zapnu bazar znova, tak se načte na poslední prohlížené straněVladaM píše:Ještě to zlobí? Zkuste to nyní. Díky za spolupráci.krasty píše:Stále mi to nechodí. Prohlížím inzeráty, jsem na straně 3 a po zmáčkutí Všechny kategorie načte znovu stranu 3.
Edit: Google chrome
Epiphone Les Paul Junior (RM pickups RP-94), Fokus Stratocaster (Seymour Duncan SH-4), '89 Marshall JCM 800 2204 clone (Dookie mod), '90 Marshall JCM 800 2204 clone ("Red Series"), '10 MMJUZ Fidelio, '10 MMJUZ, 'xx MMJUZ, '78 Marshall 1935A Bass Series 4x G12M25 55Hz, '80 Marshall 1960B JCM 800 Lead Series 4x G12-65 85Hz ("Red series"), '84 Marshall 1960A JCM 800 Lead Series 4x G12T-75 85Hz ("Red series"), '86 Marshall 1984B JCM 800 Bass Series 4x G12H100 80Hz
Ad 2) To, že Chrome otevírá poslední známé URL s parameterem čísla stránky je v pořádku.billie.raf píše: Pořád to blbne. Navíc když zavřu kartu s bazarem v prohlížeči a zapnu bazar znova, tak se načte na poslední prohlížené straně
Edit: Google chrome
Asi ho nepřinutíme, aby otevřel jinou než naposledy prohlíženou stránku. To jde mimo nás.
Ad 1) Můžete mi prosím popsat přesně to, co to dělá/respektive nedělá? V Chrome Win7 když jsem na stránce 3, třeba v kategorii Elektrické kytary a kliknu na inzeráty nějakého uživatele, dostanu se na jeho inzeráty, pak kliknu na kategorii "všechny" a jsem na první stránce a nikoliv na třetí.
Díky za spolupráci a trpělivost.
2) Za tu stránku může session (po odstranění session ID z cookies se prohlížeč vrátí na první stránku). Když používáš pro ukládání stránky session (proč?
), tak třeba by šel použít nějaký Javascriptový trigger, který před zavřením tabu/okna příslušnou sušenku odstranil...?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Nemám moc času na pokusy, ale vypadá to, že to funguje. Stránky se řadí na začátek, počet inzerátů si pamatuje. Jen mi to počítá počet nových inzerátů od nějakého bodu a pořád nabývá. Neresetuje se po prohlídnutí.
Dík
Dík
Edit: Tak to v session být musí. Poněvadž když jdu na inzerát, musím si pamatovat cestu, z které jsem přišel samozřejmě i s číslem stránky. Když jsem na detailu inzerátu a kliknu na aktuální kategorii ve stromu, musí se to vrátit přesně tam, kde jsem byl při prohlížení.Bummer píše:2) Za tu stránku může session (po odstranění session ID z cookies se prohlížeč vrátí na první stránku). Když používáš pro ukládání stránky session (proč?), tak třeba by šel použít nějaký Javascriptový trigger, který před zavřením tabu/okna příslušnou sušenku odstranil...?
Jinak souhlasím, že to bylo bludiště. Vyzkoušejte to. Děkuji.
Myslím,že je to už v pohodě.Jen bych vrátil barvu ke štítku "prodám" teď to je jak ,když je inzerát neplatný u jiných barva je...Jirka
pokud se mýlím tak děkuji za upozornění...
Zelená je super
pokud se mýlím tak děkuji za upozornění...
Zelená je super
Zdarec...Nevim koho napadlo upgradovat bazar do nynejsi podoby ale nic neslape na 100%...Chybi moznost editace,slozite mazani,autentizacni maily a vzhled bez komentare... 
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Editaci a jiné možnosti máš po rozkliknutí inzerátu. Mazat jsem nezkoušel a autentizace je podle mě kvůli omezení anonymních "sdělení", teď je vázáno na konkrétní mail.wolf píše:Zdarec...Nevim koho napadlo upgradovat bazar do nynejsi podoby ale nic neslape na 100%...Chybi moznost editace,slozite mazani,autentizacni maily a vzhled bez komentare...
Vzhled neřeším, zvyknu si na skoro cokoliv, pokud se mi to ovládá dobře a je to funkční ....
wolf píše:Zdarec...Nevim koho napadlo upgradovat bazar do nynejsi podoby ale nic neslape na 100%...Chybi moznost editace,slozite mazani,autentizacni maily a vzhled bez komentare...
Nechápu pro někoho jak je složité udělat jeden pohyb a kliknout.....Podle mě funguje všechno co jsem skoušel
Tak tak, jen když člověk kombinuje hledání a proklikávání, tak to občas hodí něco jiného, ale zas je pravda, že přístup přes editační odkaz z mailu byl pohodlnější.. Nešlo by to do autorizačního mailu nějak připsat?jirkatol píše:Podle mě funguje všechno co jsem skoušel
Můžete tu chybu nějak přesněji popsat? Děkuji za spolupráci.José píše:Tak tak, jen když člověk kombinuje hledání a proklikávání, tak to občas hodí něco jinéhojirkatol píše:Podle mě funguje všechno co jsem skoušel
Díky za spolupráci. Počty inzerátů v kategoriích by už měly být OK. Nyní to bere v potaz i filtr. Takže pokud je zapnuto "prodám" mělo by to u příslušné kategorie zobrazit počty inzerátů, které jsou pouze typu "prodám".krasty píše:Nemám moc času na pokusy, ale vypadá to, že to funguje. Stránky se řadí na začátek, počet inzerátů si pamatuje. Jen mi to počítá počet nových inzerátů od nějakého bodu a pořád nabývá. Neresetuje se po prohlídnutí.
Dík
Nechceš raději zůstat u předchozí verze, která byla fakt ideální?
Díky za tvůj názor. Vzpomínám si, že před cca 6 lety se v bazaru zaváděl detail inzerátu. Do té doby se zobrazovalo vše ve výpisu při procházení. Možná si to někdo pamatuje. Vlastně to bylo podobné jako je to teď na http://yachtbazar.cz. Jé, co tenkráte přišlo za maily. "Vraťte to!", "Teď musím kliknout, abych si to přečetl celý, to snad ne!". Nyní to je tebou považováno za ideální stav, tenkráte někým jiným za hrůzu největší.speed8 píše:Nechceš raději zůstat u předchozí verze, která byla fakt ideální?