Akustická kytara Ibanez PC 12 MH

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Vanex

Akustická kytara Ibanez PC 12 MH

Příspěvek od Vanex »

Zdravím měl bych otázku jak vidíte obecně cena/kvalita u této akustiky (hodím sem link) http://kytary.muziker.cz/akusticke-kyta ... re-Natural

Děkuji
džetro
Kontaktovat uživatele:

Re: Akustická kytara Ibanez PC 12 MH

Příspěvek od džetro »

Jako milovník a propagátor mahagonových kytar, bych ji dopručil. Je to celopřekližka. Pokud je cenový strop výše napiš mi sz, můžeme to probrat. :D

Nevím jak jinde ale v Muzikeru není skladem.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Vanex

Příspěvek od Vanex »

No cenový strop je právě na 3,5 tisících a další faktor je ten že to musí být kus který není dobrý z 50% (tzn 2 stejné hrajou nic moc a 2 jsou parádní) vzhledem k tomu že musím objednat na internetu protože bydlím daleko od možnosti jít a vyzkoušet, poslechnout si sám.. U nás v malém obchůdku který podporuji maximálně strunama nemá žádnou která by mě padla do oka a maximálně Liberec/Děčín/Č.l kam jsem schopen dojet za rozumnou částku jsem obepsal taktéž všechny kamené obchody a také nic "Hawthorne HO 420" u které se mě hrozně líbil zvuk + vrchní deska masiv smrk (sice thaiwanská firma nicméně zvukově mě přišla ještě lepší než Ibanezc PC 12 MH... je pouze na objednání a nerad bych tam přijel a domů odjel s prázdnou.. Takže respektive hledám cokoliv kde je strop na 3 500 kč + obecně dobré kusy + solidní eshop :D složitá to věc :D
Díky :)

Ještě mě napadla jedna možnost (vzhledem k tomu že jsem původně chtěl Jumbo ale v této cenové relaci moc výběru není) mě napadla EPIPHONE AJ-220S VS ... Zvuk se mě zdá impozantní asi to co jsem hledal a polomasiv tak nevím :) někdo nějaké zkušenosti v jednom threadu jsem zmínku o ní našel ale nic konkrétního.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 27.12.2014 14:29, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučen double post. Používej funkci upravit.
Vanex

Příspěvek od Vanex »

Tak už je EPIPHONE AJ-220S VS doma a za tu cenu 3 600 kč ... absolutní spokojenost :) některé modely co jsem měl možnost během půl roka (zhruba do 5 000 kč) zkusit byly zhruba na stejné né-li nižší úrovni (subjektivně samozřejmě). I když porovnávat Jumbo a Dreadnought není asi úpně košér, ale až třeba Cort Eath 100 mě přišel kvalitou stejný - možná o malinko lepší. :)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“