Přicházím na toto fórum s několika dotazy ohledně ozvučení akustické kytary. Mám za sebou několik koncertů, kde vystupuji pouze s kytarou (beze zpěvu) a potřeboval bych trochu pochopit, co vlastně dělají zvukaři a jak převést kus práce na sebe.
Vlastním kytaru Lakewood s LR Baggsem, který ve své podstatě nemá žádnou úpravu basů a výšek a zvukaři jsou většinou překvapeni, že přicházím bez nějaké kabeláže či "krabiček". Abych specifikoval, co vlastně potřebuji. Rád bych něco jako malý pult, kam bych mohl zapojit kytaru a modulovat alespoň základní složky zvuku a přes ní by teprve až všechno šlo ke zvukaři. Stejně tak bych byl rád, kdybych do toho pultu mohl mít zapojeny všechny 3 své kytary a nemusel jak trouba stále vytahovat kabel a doufat, že zvukař má vše úspěšně ztlumeno.
Druhá věc je, že bych rád zkusil nahrávání doma a zajímá mne, zde by tento "pult" byl schopen nahrávat zároveň zvuk z mikrofonu a kytary a kombinovat to a do usb zvukovky to posílat naráz.
Omlouvám se, že nejsem moc konkrétní a budu moc rád za každý tip či odkaz na "studijní materiál". Nechci přímo odpovědi na otázky, které nejsou jasné, ale spíš dotazy, které mne i vás posunou k odpovědi, kterou hledám.
Předem děkuji,
AngelShine