Jakou hlavu do 15?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Jakou hlavu do 15?

Příspěvek od pajaKahan »

Čus lidi!...potřeboval bych poradit s hlavou! :D vůbec nevím jaké ty hlavy mají zvuk protože napíšou o nich hodně ale slyšet je stejně nemůžu! ctěl bych hlavu do zkušebny a i na podia takže myslím že ta 50ka stačí! rozmýšlím se mezi vox a marshallem. ale vůbec si nejsem jistý jestli hybridy jsou dobré!...ale pořádnou lampu asi za 15 nekoupím! :? Hraju rock-metal neco ve stylu maidnů!

http://kytary.cz/marshall-kytarova-hlav ... 76:0:0:1:0

http://kytary.cz/vox-hybridni-kytarova- ... 76:0:0:1:0

http://kytary.cz/vox-/86561/?SE4776:0:0:1:0
Kytary: Cort EVL K4, stratocaster SX(hand made)
Aparát: ENGL E322 Drive
http://www.bandzone.cz/daystheends
termyx

Příspěvek od termyx »

blázne za 15k seženeš super bazárkovou hlávku celolampu..
to a to a za chvíli zas tohle
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

IMG Stage Line GAT-100R, za 14,5 v tom shopu s oranžovejma webkama na severozápad od prahy,já si nepamatuju název :-) Kolikrát to tu budu omílat že za 15k neni jiná volba :P A nebo pak bazar...:-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

no právě že v bazárku jsem nic nenašel! :? mě je jedno jestli je nová nebo starší ale hledal jsem a nic jsem nenašel! :( hodte mi kdyžtak nějaký odkas pls :roll:
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

Já bych si koupil Peavey Winsdorf
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Tak cekej...dokud na bazaru neci nebude...ptej se vsude, i ucitele (jestli mas)...urcite neco sezenes...zkus treba i okolni staty (jestli to ams blizko)...nova celolampa...no jo hraje to slusne...ale kdyz si koupis kvalitku z bazaru...po vymene lamp nebdues litovat...aspon tak to hodlam udelat ja...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Greeg píše:Já bych si koupil Peavey Winsdorf
jo to by mě hodně zajímááálo... nikde sem o tom nic moc nenašel a přitom to hledám každou chvíli. Jinat to IMG máš i nový
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

turbo_MaCk píše:
jo to by mě hodně zajímááálo... nikde sem o tom nic moc nenašel a přitom to hledám každou chvíli. Jinat to IMG máš i nový
Jo, IMG forever,ale já sem se rozhod,že ho přestanu propagovat,pak ho bude mít každej blb až h koupim a nebudu hvězda :P A voni budou známý a podražej určitě,nene tak to dál nenechám. Ale jinak volba je to výborná, jednou sem ho viděl na bazaru za 12 tu GAT-100r, mít je zrovna u sebe,už mě sedí doma ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pajaKahan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajaKahan »

no moc se v tom ještě neorientuju...spíš vůbec! :D já jsem se zamiloval do zvuku marshall...ale jsou moc drahé! :? já bych chtěl spíš poradit z kterých značek mám vybírat....
Krtecheckk

Příspěvek od Krtecheckk »

Já bych šel do Valvekinga, nebo jestli se ti líběj Mashally, tak JCM 900 se dá za ty peníze taky sehnat.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

img moje volba......
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

sledovat bazar - moje...nedávno tam byla třeba 50W hlava Crate, nebo 100W Carvin X-100 - nesrovnatelně lepší kousky.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

MrDuck píše:
turbo_MaCk píše:
Jo, IMG forever,ale já sem se rozhod,že ho přestanu propagovat,pak ho bude mít každej blb až h koupim a nebudu hvězda :P A voni budou známý a podražej určitě,nene tak to dál nenechám. Ale jinak volba je to výborná, jednou sem ho viděl na bazaru za 12 tu GAT-100r, mít je zrovna u sebe,už mě sedí doma ;)

a jakej maj ty IMG vůbec zvuk ? do jakýho stylu sou ?
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

pajaKahan píše:no moc se v tom ještě neorientuju...spíš vůbec! :D já jsem se zamiloval do zvuku marshall...ale jsou moc drahé! :? já bych chtěl spíš poradit z kterých značek mám vybírat....
Jestli chceš maršálskej zvuk, rozhodně bych šel do IMG, ať novej nebo starej, zvuk maršála z toh dostaneš,ale umí i tvrdší..takovej hajgejnovější se mě zdá :-) A novou 100W hlavu seženeš za 14500, bazar sem viděl za 12,ale moc se v bazaru neviděj....sou holt moc luxusní :P
Alexi_Laiho píše:a jakej maj ty IMG vůbec zvuk ? do jakýho stylu sou ?
Poslechni si Konflikt a Liquid Boogie Roll...obojí slovenský kapely, první punk, druhá metal, hraje tam jistej Chodelka, má hlavu GAT-100R a box 4x12 taky od img...za 9k tušim box nevim co je v tom za repráky,ale zvuk jak kráva :-) Teda u konfliktu to na studiovejch nahrávkách neusyšíš,Chodelka je tam rok,a ve studiu pojede spíš přes rack s mesinou,ale na živácích to tlačí jak prase,a to hraje vedle mesy... Občas sem to slyšel i přes čistej kanál,ten je taky schopnej dost,takže bych řek že to zahraje asi cokoliv,ale znám to jenom ze samý tvrdý muziky.
Naposledy upravil(a) MrDuck dne 8.01.2008 20:04, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

na co hybridy mas tam jednu malou lampicku v preampu kterou stejne ani neucitis, bud celo lampu ale poradnou a nebo poradnej trandak jako je todle
http://kytary.cz/line6-spider-iii-hd-15 ... :Line6:1:0
BTW: ja tedko resim tu samou vec az prodam kombo tak pujdu do toho Line6
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Disasterpiece píše:na co hybridy mas tam jednu malou lampicku v preampu kterou stejne ani neucitis, bud celo lampu ale poradnou a nebo poradnej trandak jako je todle
spidera sem slyšel kombo a připadlo mi to dost hrozný.....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

turbo_MaCk píše:
Disasterpiece píše:na co hybridy mas tam jednu malou lampicku v preampu kterou stejne ani neucitis, bud celo lampu ale poradnou a nebo poradnej trandak jako je todle
Já bych vo tom ani nepřemejšlel,ať to hraje jak chce,za 15 se dá koupit peavey VK nevo IMG celolampa,a ať chceš zvuk jakejkoliv,z těhle dvou di vybereš,VK tolik neznám,ale dost ho lidi chválej,a to IMG strčí do kapsy nejednu hlavu 3x dražší :P (Třeba JCM800, né nemlať mě rasto :P), vedle mesy dost dobře vyniká, pochybuju že ten tranďák se s tim může rovnat.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

MrDuck píše:
turbo_MaCk píše:
Já bych vo tom ani nepřemejšlel,ať to hraje jak chce,za 15 se dá koupit peavey VK nevo IMG celolampa,a ať chceš zvuk jakejkoliv,z těhle dvou di vybereš,VK tolik neznám,ale dost ho lidi chválej,a to IMG strčí do kapsy nejednu hlavu 3x dražší :P (Třeba JCM800, né nemlať mě rasto :P), vedle mesy dost dobře vyniká, pochybuju že ten tranďák se s tim může rovnat.
mluvim o tom ze za ty penize by mel novou hlavu primo z kramu, no nemusi zrovna Line6, Kustomy taky hrajou pekne
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Disasterpiece píše:mluvim o tom ze za ty penize by mel novou hlavu primo z kramu, no nemusi zrovna Line6, Kustomy taky hrajou pekne
Jasný,já mluvim taky o novejch aparátech,IMG je lehce přes 15, Peavey snad i pod 15 novej v krámě,a celolampovej :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
dandee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandee »

Ted jsem slysel Peavey Winsdorf a hraje docela slusne. Ja bych byt tebou pockal az se neco objevi na bazaru. Ja treba koupil origo JCM 900 i s hardcasem za 14k. Chce si to jen pockat a mit trochu stesti.
Mesa Boogie Single Rectifier, Marshall 1960 A Vintage, PRS CE24 made by BGS, , EHX Small Clone, BOSS DD3, EHX Small Stone, BOSS TU2
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“