No, jestli se nepletu, tak tenhle nástroj používá Uvíra z Ladě. Pamatuju si to, protože mě to překvapilo, s ohledem na to, kolikrát jsem slyšel, že to je děsnej křáp.
Lubová kytara do 15 tis Kč - non Jazz, swing, blues apod.
Pravidla fóra
- jeleniste
Re: Lubová kytara do 15 tis Kč - non Jazz, swing, blues apod
Nejsem blbý, jen se hloupě ptám.
No jo, ale ta je nazvučená plovoucím snímačem (a mimochodem - ten zvuk je taky boží). Myslím, že frontman OTK má dokonce ten stejný typ jako já, ozvučeno stejně jako u Ladě.
Pokusím se někde sehnat nějaký rozumný mikrofon a něco akusticky nahrát.
Pokusím se někde sehnat nějaký rozumný mikrofon a něco akusticky nahrát.
Jestli je tenhle zvuk boží, tak chápu, že kytara, o které se tu píše, hraje fantasticky a není třeba nic nahrávat.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- jeleniste
No, ty to asi myslíš ironicky. No, fantastickej zvuk, to je relativní věc. Mě se tohle líbí. Ale chápu, že to neni kytara na jazz (o těch je tohle vlákno, takže chápu, jak to myslíš). Já netvrdim, že to hraje jako jazzová kytara, ale že existujou případy, kdy to nehraje blbě. Tady to funguje. I když dost velkou roli tady hraje asi to snímání.
Ne, já to myslím tak, jak píši. Tohle vlákno je o lubovkách ne na jazz a to jsou, podle mě, třeba kytary Gretsch nebo Reverend, sehnatelné v bazaru do 15t. Když jsem si pustil Youtube a četl hodnocení, ihned mě přešlo přání slyšet další podobný zvuk. To je všechno.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- jeleniste
Aha, já blbě přečet nadpis. Moje chyba. Podle mě ten zvuk sedí do týhle písničky. Myslim si, že to je záměr, ne to, že nesehnal nic lepšího. Je to prostě další barva na paletě, no.