Nevíte, co je to za krk?
Pravidla fóra
Nevíte, co je to za krk?
Zdravím chtěl bych se zeptat co je to za krk mam ho doma ... vypadá to možná na zmetek z výroby (místama jak kdyby někomu ujela bruska a ta výtuha je bez šroubu) ... nepamatuju se jak je dlouhej ale má pripravený dražky na 24 pražců ... přikládám fota
Naposledy upravil(a) Bejk dne 3.01.2015 21:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Podle reakcí uvidím, jestli to tu nechám nebo spíš přesunu do Homemade sekce...
Důvod: Podle reakcí uvidím, jestli to tu nechám nebo spíš přesunu do Homemade sekce...
Re: neznámý krk
Ahoj,
moc bych za to nedal, že je to nějaký homemade pokus a měl být nejspíš lepený, proto je tak prodloužený a má vyfrézovanou šachtu pro krkový snímač, podle seříznutí hmatníku, snad našikmo natočený
. Navíc se mi zdá, že drážky pro pražce jsou celkem šikmo, ale možná, že klame fotka a kresba palisandru. To jsi našel doma na půdě a nikdo doma ti o tom neřekl víc?
moc bych za to nedal, že je to nějaký homemade pokus a měl být nejspíš lepený, proto je tak prodloužený a má vyfrézovanou šachtu pro krkový snímač, podle seříznutí hmatníku, snad našikmo natočený
Re: Nevíte, co je to za krk?
Hohner Revelation, dělaly se v Hořovicích, nejspíš nějaký zbytek z výroby, polotovary krků se prodávaly třeba v Aleximu.

-
Stanley Glazoff
Presne tak,mel jsem takovou hohnerku,Ondrej Liska z Horovic koupil par nedodelanych kytar,a pak to daval dohromady
Zkus se ho zeptat,mozna k tomu krku ještě najde i telo
Krk je sroubovany,sice takhle divnym zpusobem,odmenou je však neuveritelny pristup k hornim poloham,moje dnesni ibanez RG by mohla tise zavidet 
Tleskám ti Fořte
. Tohle mě tedy nenapadlo.
tak moc děkuju za odpovědi chlapi
nene dal mi to kámoš že to snad jeho děda kdysi přinesl z práce (Hořovice) jen jsem chtěl zjistit z jaky to je kytary
má doma ještě jeden ale ten je ještě v horším stavu (hmatník je takovej zbrousenej na strane atd. a na tomhle co je profil krku tak je omylem sáhnuto i trochu na hlavu
) takže jsou to podle mě zmetky ... jen mě zajímalo z jakýho je to typu
a taky to uložení krku
a nevíte někdo náhodou jak je u toho dlouhá menzura?
Podle informací na netu je to klasická stratovská menzura (648mm).