Tak vás zase zdravim. Hledal jsem hledal, ale nenašel.
Ještě jsem se stále nerozhodl jestli mám brát to sg od Bacha....Na to se ale neptám.
Hledám celočerného stratocastera okolo 5500-7000 ,- ňákou kvalitní značku.
Poradíte mi? ( né bazarovej )
Díky!
Naposledy upravil(a) Elkesar dne 14.01.2015 9:18, celkem upraveno 1 x.
Gibson Les Paul Studio 2014 Elkesar mod baryton strat (RM snímače) Furch Durango Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Celočerný myslíš jako lak na těle i krku, pickguard, snímače, přepínače a poťáky? Tak to bude určitě hrát fakt krutopřísně .
Teď vážně... Zvaž ještě ten bazar, pořídíš tam pěknou kytaru za fajn peníz a zbytek vrazíš do lepších čených snímačů, pickguardu a tak podobně, co myslíš?
Pokud trváš stále na nové, tak se podívej na Jay Turser, Vintage a Squier.
O tý Vitage budu přemejšlet.
Celočernou jsem myslel jako je ta Vintage akorát s černym pickguardem.
Ale jak jsem tak hledal žádnou takovou jsem v týhle cenový relaci neviděl.
Chápu tě. V tom případě vidím jako opravdu nejlepší řešení vzít toho bazarového Squiera (co postoval ajdam), který vypadá dle mého pěkně a navíc má lepší kobylku, mechaniky Gotoh a výroba ještě Korea. Za zbylé peníze si koupíš lepší snímače třeba RM pickups, k tomu černý pickguard a knoby a máš super kytaru za 7k vhodnou i na koncert.
Opravdu to zvaž, je to to nejlepší možné řešení a dostaneš za to maximum. Když tě kytara omrzí nebo prostě budeš chtít trochu jinou, tak tu z bazaru za stejnou nebo o málo nižší cenu prodáš a nebudeš na tom tratit jako při koupi nové.
A nauč se prosím editovat své příspěvky a nevkládej je jednotlivě pod sebe jako na nějakém chatu.