BOSS GT-10 software
Pravidla fóra
BOSS GT-10 software
Všechny vás zdravím. Uměl by někdo poradit ohledně multiefektu BOSS GT10? Na stránkách Rolandu jsem si stáhl podpůrné sw a nainstaloval je. V mém případě (GT10_Win7drv_64) a (GT10Librarian100). Vše v pohodě, češtinu to sice nemá, ale dá se v tom celkem dobře zorientovat. Jednotlivé patchce jdou snadno editovat, ukládat a v PC zálohovat. Na netu jsem stáhl také nějaké patche, které tam lidi uložili. Pokud byly s příponou .gxg tak to jde v pohodě, ale když mají příponu .mid, tak si s tím nevím rady, jak to tam dostat? Neporadí někdo? Díky, maroslav.
Re: BOSS GT-10 software
to buder zrejme SysEx. to se posila po midi.
-
lord_bodom
Soubory mid se importují přes SW GT-10 Librarian. Takže když spustíš program a máš k pc připojenou GT-10ku tak dej import SMF a vyber soubor MIDI který chceš importovat. Poté klikni na Write a nahraje se ti do aktuálního patche v GT-10ce, ale neboj nepřemaže se ti původní patch musel bys dát na efektu WRITE a ručně uložit. Když přepneš někam jinam tak se ti ten nový patch smaže. Tak to dělám já a vše funguje normálně. 
Potřebuji poradit mam boss gt 10 a potřebuji stahnout program který bude spolupracovat s gt 10 na nahravani a tvořeni vlastnich skladeb můžete mi poradit nebo poslad odkaz jaky program si na gt 10 stahnout diky.