Výběr Gibson Les Paul (cca 20 tis.)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
pain2

Re: Výběr Gibson Les Paul (cca 20 tis.)

Příspěvek od pain2 »

Yep... Ono ty dobré kusy zůstanou v USA... k nám jde ten odpad, co neprojde kontrolou ;) Přece to nespálí
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

Tohle je pěkná kravina. Přestal bych tu šířit podobný hoaxy. Pochybuju, že kdokoliv z nás byl při výstupní kontrole. Dost těžko se mi představuje, jak úplně někde na kraji maj řekněme odpadkovej koš s nápisem Czech Republic a cokoliv, co jim pro U.S.A. a jiný další "lepší" země nepřijde dost dobrý, končí tady. Kvalita šla globálně dolů a pokud se někdo diví, že ty nejlevnější modely prostě nejsou stoprocentní, tak žije v nějaký pokroucený realitě.

Edit. Holt gramatika po pár pivech není úplně stoprocentní.
Naposledy upravil(a) Alternátor dne 17.01.2015 22:52, celkem upraveno 2 x.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

U nás se jen někdy stane, že kytary nejsou naladěné, mají staré "tovární" struny a třeba i nejsou seřízené pro okamžitý "plug'n'play". A ještě se to zkombinuje se zesilovačem, který ještě neviděl servisní revizi, popř. běžnou údržbu po několika měsících aktivní činnosti v krámě. Což je ovšem věc prodejen a personálu.
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

. Ono ty dobré kusy zůstanou v USA... k nám jde ten odpad, co neprojde kontrolou ;)
Pain2: prosim o zdroj ze ktereho mas tuto informaci.
Díky
Gitarson

Příspěvek od Gitarson »

tak jsem to dnes do MC nestihl, bohužel maji jen do 17h, byl jsem ale v muzikeru na andelu a zkousel jsem tam zatim tyhle dve - http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... te-WR-2013 a http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... urst-Gloss , lip mi znela ta prvni, jinak co na ne rikate? Snad se do MC dostanu nekdy v týdnu, chci si tam jeste vyzkoušet tu Jolanu a toho speciala, co mi radil tady arcilucifer

P.S. pisu z mobilu
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

arcilucifer píše:
. Ono ty dobré kusy zůstanou v USA... k nám jde ten odpad, co neprojde kontrolou ;)
Pain2: prosim o zdroj ze ktereho mas tuto informaci.
Díky
Jen plácání nesmyslů.....

Jinak já bych bral:

http://kytary.muziker.cz/elektricke-kyt ... te-WR-2013 a http://kytary.muziker.cz
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ad serizeni kytar na prodejnach : chvili jsem na krame delal a je to imho podnik od podniku - ja osobne jsem se snazil, aby vsechno bylo serizeny a byly na tom hratelny struny. V tomto ohledu byl nejvetsi problem vzdy u lacinejsich nastroju (ruzny entry level ciny), co ja vim tak kytary nad 8k na krame prisly vetsinou serizeny v pohode, resil jsem maximalne oktavy a doladeni action na kobylce. Vymena strun na nastroji co je v obchode je pak vetsinou zalezitost pristupu vedouciho (stoji to penize) a personalu (jak moc se jim chce) :)
Stanley Glazoff

Příspěvek od Stanley Glazoff »

Kinx píše: Vymena strun na nastroji co je v obchode je pak vetsinou zalezitost pristupu vedouciho (stoji to penize) a personalu (jak moc se jim chce) :)
Tak s timhle nesouhlasim,vedouci je zamestnanec jako každý jiny,penize to sice stoji,ale sam to prece platit nebude :D Tam musíš vejs,nez jen nejaky vedouci prodejny :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

nojo, ale nejvyssimu to reportuje on, kolik co stalo a mezi tim budou i ty struny :) jak pisu, je to podnik od podniku. vedouciho muzes tedy klidne zamenit za majitele.
Edie3

Příspěvek od Edie3 »

Dnes máš na bazaru LP Studio 2010 s kufrem za 17 tis. Velice slušná nabídka
pain2

Příspěvek od pain2 »

Zase taková blbost to není. Viděl jsem toho hodně v rukách a i v kytarách.cz, u Bacha mi to potvrdili, že poslední dobou, co chodí za kytary se zprasenýmy laky, nezabroušenými pražci atd. To má mít cenu 30 tisíc apod.? Je pravda, že kytary.cz to netřídí (alespoň v pobočce Brno) a prodají, co jim přijde. Lak dejme tomu, ale ty pražce, kdy ti za hranu zůstane viset struna. To už dobrý není.
arcilucifer

Ono ty dobré kusy zůstanou v USA... k nám jde ten odpad, co neprojde kontrolou ;)
Ptal jsem se na zdroj, ale po tom co jsi napsal zřejmé zdroj není a cela tato teorie je pouze tvůj vymysl :wink:
že kytary.cz to netřídí (alespoň v pobočce Brno) a prodají, co jim přijde.
A co by jako meli tridit.?
Viděl jsem toho hodně v rukách a i v kytarách.cz,
To je argument, ktery je naprosto irelevantni, já už toho taky videl.....
u Bacha mi to potvrdili,
.....

Otázka je jiná jak vis ze se tridi dobre kusy pro USA a k nám jde odpad????
Naposledy upravil(a) arcilucifer dne 18.01.2015 21:02, celkem upraveno 2 x.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

taky bych v tom neviděl žádnou konspiraci, prostě takové kytary Gibson vyrábí a prodává celosvětově :D
Gitarson

Příspěvek od Gitarson »

Tak se dnes v bazaru objevil tento inzerát http://hudebnibazar.cz/gibson-les-paul- ... /ID884026/ a dotyčnému jsem již informativně napsal. Co myslíte, byl by to dobrý kup? Každopádně jsem ještě nebyl v tom MC...
arcilucifer

Gitarson píše:Tak se dnes v bazaru objevil tento inzerát http://hudebnibazar.cz/gibson-les-paul- ... /ID884026/ a dotyčnému jsem již informativně napsal. Co myslíte, byl by to dobrý kup? Každopádně jsem ještě nebyl v tom MC...
Gitarson: je z sestky tak si s nim domluv schuzku a zajed se na ni podivat.
pain2

Příspěvek od pain2 »

Zdroj? Nepsal jsem snad zdroje 2? a ten třetí je z toho, co mi prošlo pod rukama? Tento trend je poslední 2 roky

To s tím tříděním je jen domněka z toho, jak většina našeho trhu je zaplavené odpadem. Nejde jen o kytary. Co se týče faktu, jaké poslední dva roky k nám chodí Gibsony, tak ty mám potvrzené. viz. výše ;)
Naposledy upravil(a) pain2 dne 18.01.2015 21:13, celkem upraveno 1 x.
Gitarson

Příspěvek od Gitarson »

Určitě zajedu, teď teda nebudu mít moc čas, jelikož už jdu do školy :D, ale nějak to vyřídím :)
arcilucifer

Gitarson píše:Určitě zajedu, teď teda nebudu mít moc čas, jelikož už jdu do školy :D, ale nějak to vyřídím :)
Tvl ta kytara vypadá ze na ni nebylo ani hrano, kufr jak beranci kozisek...se na ni mozna zajedu podívat taky :mrgreen:
man

Příspěvek od man »

Nové kytary na prodejně jsou nevyhrané a naprosto neseřízené, takže se zdá že jsou to shity, ale nejsou. Nechal jsem si do Music City připravit Gibson Les Paul Standard za 85 000,- na vyzkoušení. Požádal jsem o to asi 5 dní dopředu. A dostal jsem tak rozhasenou kytaru , že jsem myslel , že se spletli a strčili mi do ruky nějakou čínu za 3 tisíce. Fakt v ruce působila neskutečně laciným dojmem, vysoký dohmat, špatný průhyb krku, zčernalý struny o oktávách nemluvě. Hrát se na to nedalo, takže mi všechno znělo jak když držím kytaru poprvé v ruce a totálně mi to zkazilo mínění o těch kytarách. Měl jsem tam na srovnání svýho Jurču a ta byla pocitově o dvě třídy výš. Když jsem se ale potom doma uklidnil a přemýšlel jsem o tom, tak jsem si říkal, že zvukově vlastně špatná nebyla. Měla v sobě něco divokýho, drzýho a tak pěkně štěkala a kousala jak to umí právě Gibson. Tuhle kousavost maj společný všechny Gibsony od těch nejlacinějších řád až po Custom shop. Ty dražší k tomu ještě maj ve zvuku něco navíc. Jsou to dobrý kytary nezávisle na roku výroby (pokud opomenu vyhranost). Ale na krámech ji prostě ti šašci neumí připravit k prodeji a degradují jí tím o dvě třídy níž. Doma máte svoje kytary, seřízený, vymazlený a vyzrálý, tak se pak může zdát , že starší ročníky jsou lepší.
zesilovač: Marshall JTM-45, box: Marshall 1960 4x12 kombo: Marshall JCM800 4210
elektriky: Les Paul 1959 (Jurča), Gibson LP Standard 1995
akustiky: Martin D28 r.1985, Furch D34 , Alvaro 55
krabičky : Ibanez TS9, Marshall GV-2, Boss DD-3, Boss RV5, EHX Holy Grail

Na blbnutí: Epiphone LP Standard, multiefekt Boss GT8, mix Yamaha, bedna RCF-ART310A
grock

Příspěvek od grock »

2 slyšíte rozdíl ?
Pustil jsem si to celkem 5x v průběhu 2 dnů, jestli se mi to nezdá, ale pořád nevycházím z údivu. Vy fakt slyšíte LP u těch prvních 2 kytar ?? Já tedy ne . Neříkám, že zní nepoužitelně, ale LP je až ten Trad. . Podle mě nemá cenu kupovat ty první, když hledáš LP. Nejsou a nebudou .
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“