Zdravím pánové. Chtěl bych se vás zeptat na váš názor. Jak hodnotíte a jaké vnímáte rozdíly mezi mikrofony: Shure SM58 x Shure Beta58
Jak se kam který hodí a jejich výhody. Děkuji za reakce.
Váš názor na mikrofony?
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: Váš názor na mikrofony?
Poler píše:Zdravím pánové. Chtěl bych se vás zeptat na váš názor. Jak hodnotíte a jaké vnímáte rozdíly mezi mikrofony: Shure SM58 x Shure Beta58
Jak se kam který hodí a jejich výhody. Děkuji za reakce.
Tak rozdíl mezi Shure SM a Betou je dost markantní , Beta je víc směrovějíší,ostřejíší a citlivějíší - všeobecně mám SHURE NEJraději i před Sennheiserem z důvodu "hezčího těla" a citlivost mají téměř schodnou = to je asi základní při výběru mikrofonu
Tak ať TI to SQĚLE HRAJE = Gusta
- Jens Ludwig
- Odborník
SM kolem tří a beta tak koem pěti - nová - záleží jak a kde maj na ty mikrofony akce....
taky celkem záleží na kvalitě zbylýho řetězce - když máš na houby předzesilovač/mix, konce a bedny, tak rozdíl mezi SM a betou moc znát neni, ale když to bodneš do něčeho použitelnýho, tak je to zas o něčem jiným...
taky celkem záleží na kvalitě zbylýho řetězce - když máš na houby předzesilovač/mix, konce a bedny, tak rozdíl mezi SM a betou moc znát neni, ale když to bodneš do něčeho použitelnýho, tak je to zas o něčem jiným...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....