jojo, moc fajn, nejvíc se mi líbí meeting place http://www.youtube.com/watch?v=5JKKUxmVzeMRagnar píše:Zdravim,
Co říkáte na novou kapelu(já bych se to nebál označit i sólový projekt) Alexe Turnera?
Last Shadow Puppets
My Mistakers Were Made For You
http://www.youtube.com/watch?v=wtAfZcax7uU
Chamber
http://www.youtube.com/watch?v=M3ZHmWIb5lA
Je to dost podobný takovejm těm melancholickejm pomalejm songum od AM, jako 505 apod.
Arctic Monkeys
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Re: Arctic Monkeys
Tak co rikate na alba Humbug a Suck It And See?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Mne sa páčia asi všetky, príjemná hipster oddychovka ;D
Pod tim nevi mco si mam predstavit.majso píše: hipster oddychovka ;D
Ja jsem z tech dvou alb trochu rozhozene. Ty prvni dve jsou uplne perfektni (jak to tak u nekterych kapel byva), ale treba Suck it see absolutne nechapu. Priznavam, neposloucham je kvuli textum Alexe Turnera jako treba nekdo, ale hlavne kvuli hudbe. A ta se mi zda nejen dost pomala, ale hlavne nudna. A take zadna zapamatovatelna melodie. Za posledni dobu jsem h oasi dvakrat poslechl cele a fakt nevim. Navic z toho Alexovyho looku je mi na bliti.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Tak před nějakým časem vyšlo album AM, ti kteří si ho poslechli, podělte se o pocity, názor!
Mně připadá o dost jiné než předešlá alba, ponurejší atmosféra...je tam o dost méně hitů, ale i tak je tam pár povedených sladeb - Do I wanna know, RU Mine, Arabella...
Jsem celkem zvědavý, kam se bude jejich hudba vyvíjet dál, protože mám pocit, že trošku ztrácí dech, ale zatím ještě dobrý
Mně připadá o dost jiné než předešlá alba, ponurejší atmosféra...je tam o dost méně hitů, ale i tak je tam pár povedených sladeb - Do I wanna know, RU Mine, Arabella...
Jsem celkem zvědavý, kam se bude jejich hudba vyvíjet dál, protože mám pocit, že trošku ztrácí dech, ale zatím ještě dobrý
Ja nevim, ja proste zral tu energicka alba, prolozeny necim pomalejsi (Favourite Worst Nightmare mi prijde proste super).
Tady ty pomaly unyly skladby bez energii s ponurou atmosferou mi prijdou...proste nudny. Nekdo se asi rozplyva nad textama, ale ja to proste nedocenim a v pripade zahranicnich kapel si uzivam hlavne hudbu (samozrejme text nesmi byt uplne o prdu).
Tady ty pomaly unyly skladby bez energii s ponurou atmosferou mi prijdou...proste nudny. Nekdo se asi rozplyva nad textama, ale ja to proste nedocenim a v pripade zahranicnich kapel si uzivam hlavne hudbu (samozrejme text nesmi byt uplne o prdu).