Výběr komba - Randall, Fender, Laney, Crate...

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
grock

Re: Výběr komba - Randall, Fender, Laney, Crate...

Příspěvek od grock »

Jak jsem psal, hraju teď přes krabičky a higain není nic pro mě. Posuzoval jsem Randall stejně jako všechny ostatní- z pohledu krabičkového hráče, hrající country-blues-rock. Dokonce si ani nemyslím, že nálepka higain aparátu Randallu sedí, alespoň při zapojení SSS stratu mě to ani nenapadlo... :wink: .
Ano, myslím, že clean je lepší než Laney i než Statesman a není horší než u blues jr. , na rozdíl od něho však umí rát čistě i vedle bubeníka, kde už 15w nestíhá...(V kombu byly 6L6 lampy mimochodem).S jr prohrává v otázce váhy pouze. Statesman má podle mě zkreslení nepoužitelné na rozdíl od RD40 z hlediska barvy a chemie, nikoliv velikosti a množství gainu, to neposuzuji vůbec. Prostě jako kombo do cca 10t. s širokým uplatněním ho doporučuji vyzkoušet a nepřehlížet . Já se do teď díval na značku Randdall s despektem a že nedělá nic pro mě a měním názor.

,,,ale svého 57 twina prodávat nebudu :wink:
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Bejk
Moderátor

Příspěvek od Bejk »

Díky za odpověď. Tak to potom chápu ;). Já přiznávám, že jsem neměl možnost ještě Randalla vyzkoušet a moc mě to k nim ani v minulosti netáhlo (měl jsem na to podobný názor jako ty), ale když jsem zkouknul pár ukázek (kde byly shodou okolností hlavně ukázky velké porce gainu a ani ně těch čistějších zvuků), tak mě to nutilo k zamyšlení, jak ho můžeš takhle přirovnávat k Laney i Fenderu a že Randall dokonce vítězí :D.
No vypadá zajímavě, pokud bude nějaká příležitost, tak ho rád vyzkouším ;).
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pokud jde o Randall RD, dnes jsem hrál na 20W hlavu a musím říct, že ten čistý zvuk to má opravdu překvapivě dobrý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“