KORG - Kytarový multiefekt KORG AX3000G
Pravidla fóra
- Dafčánek
- Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory
Re: KORG - Kytarový multiefekt KORG AX3000G
Jak je na tom tenhle mulťáček teďka? V kapele máme starší 1500g a ta hraje dost slušně. Dokáže 3000g konkurovat staršímu bráchovi nebo teď novějším multiefektům?
Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
Ne, už strašných let je takřka povinností dělat mulťáky s 24 bitovými převodníky, AX3000g má ještě pouze 20 bitů, což se trochu projevuje takovým old-school projevem. I v době, kdy přišel na trh, už konkurence jela na 24 bitech - v podstatě od roku 2000-2001, AX3000g přišlo v roce 2005. Samozřejmě, že se to na řadu věcí použít dá, ale pokud bys to chtěl porovnávat s novými mulťáky, tak tohle je prostě jasný rozdíl (asi tam bude i rozdíl ve slabším výkonu CPU - MIPS, ale Korg výkon neuvádí a teď tady žádný nemám, abych se podíval, co do toho dávali).Dafčánek píše:Jak je na tom tenhle mulťáček teďka? V kapele máme starší 1500g a ta hraje dost slušně. Dokáže 3000g konkurovat staršímu bráchovi nebo teď novějším multiefektům?
- Dafčánek
- Bandzone: http://bandzone.cz/navzdory
Mám v plánu to používat jako hlavní zdroj zvuku. Spoluhráč v kapele má AX1500G zapojený do komba ale celý zvuk tahá z efektu, kombo jen jako zesilovač, já bych to pravděpodobně dával rovnou do mixu a do beden.
Měl bych v plánu z toho tahat zkreslení a případně i efekty.
Měl bych v plánu z toho tahat zkreslení a případně i efekty.
Ibanez GAX 30 (DiMarzio X2N) // Randall RX25RM // struny 0.11
korg ax3000g
Zdavim borci chtel jsem se zeptat jestli na tomto multaku jde udelat smicku a potom do ni hrat
diky za info a pokud by to slo tak nejak popsat jak ji mam nastavit laboruju nad tim uz docela dlouho nekdo mne rika ze to jde nekdo ze nee tak uz jsem docela zoufalej
A pokud by to neslo tak treba poradit cim by se tato funkce dala nahradit nejakym efektem (ne napojeni do pc)
diky za info a pokud by to slo tak nejak popsat jak ji mam nastavit laboruju nad tim uz docela dlouho nekdo mne rika ze to jde nekdo ze nee tak uz jsem docela zoufalej
A pokud by to neslo tak treba poradit cim by se tato funkce dala nahradit nejakym efektem (ne napojeni do pc)
Kytara JACKSON JS32 R DINKY
Snimace Seymour Duncan SH-8
Multiefekt korg ax3000g
DIGITECH JamMan Solo XT
PEAVEY Transtube Envoy 110
Multiefekt korg ax3000g
DIGITECH JamMan Solo XT
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proletěl jsem manuál. O looperu v něm není zmínka, takže to asi neumí. Pro loopování je možno použít jakýkoliv looper, který splní požadavky, jež od něj člověk očekává (Ditto, Jamman, atd.). O looperech se dočteš dost informací v příslušných threadech tady na foru search.php?keywords=looper&terms=all&au ... mit=Hledat.
PS: Sloučeno do existujícího threadu, příště nejdřív hledej, než založíš duplicitní téma.
PS: Sloučeno do existujícího threadu, příště nejdřív hledej, než založíš duplicitní téma.
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslíš smyčku ve smyslu připojení efektů do smyčky, tak to má Send a Return, je zapínatelná. Když jsem s tím před časem laboroval, tak mi to přes ni nějak nešlo, ale mohlo to být jenom kabelem, moc času jsem tomu nevěnoval, ještě se na to chystám.
Jestli myslíš smyčku ve smyslu, že něco nahraješ a pak do toho hraješ, tak to určitě nemá. Musíš k tomu použít příslušnou krabičku a můžeš ji píchnout do pomocného vstupu AUX (3,5 mm).
Jestli myslíš smyčku ve smyslu, že něco nahraješ a pak do toho hraješ, tak to určitě nemá. Musíš k tomu použít příslušnou krabičku a můžeš ji píchnout do pomocného vstupu AUX (3,5 mm).
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz
Joo dikes vsem budu si muset poridit nejakeho toho loopera 
EDIT: Joo a jeste jedno nahodou ten Sw co je na editaci a ukladani do pc nevite kde bych ho nasel ..?? na strankach u korgu uz neni
EDIT: Joo a jeste jedno nahodou ten Sw co je na editaci a ukladani do pc nevite kde bych ho nasel ..?? na strankach u korgu uz neni
Naposledy upravil(a) Bejk dne 30.01.2015 15:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučen double post, používej UPRAVIT.
Důvod: Sloučen double post, používej UPRAVIT.
Kytara JACKSON JS32 R DINKY
Multiefekt korg ax3000g
DIGITECH JamMan Solo XT
Multiefekt korg ax3000g
DIGITECH JamMan Solo XT
- Microdesignum
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že ho mám na Dropboxu, pošlu ti odkaz v SZ.
MIDI ovladače Microdesignum pomáhají k pohodlnému ovládání hudební techniky.
www.microdesignum.cz
www.microdesignum.cz