P.
Cubase
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cubase
P.
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, asi už tu takový dotaz možná padl, aktuálně používám Cubase 5.2 
Ale budu pořizovat zvukovku Steinberg UR22, ke které je Cubase AI, myslíte, že tento Cubase bude lepší? (Nemluvím o designu, či ovládání, ale spíš, co oproti 5.2 bude / nebude umět, nikde jsem toho o tom moc nenašel)
Ptám se, jelikož jsem majitelem i originálního Cubase 4 LE, ale ten neobsahoval ani podporu VST, takže jsem s ním hned skončil
Ale budu pořizovat zvukovku Steinberg UR22, ke které je Cubase AI, myslíte, že tento Cubase bude lepší? (Nemluvím o designu, či ovládání, ale spíš, co oproti 5.2 bude / nebude umět, nikde jsem toho o tom moc nenašel)
Ptám se, jelikož jsem majitelem i originálního Cubase 4 LE, ale ten neobsahoval ani podporu VST, takže jsem s ním hned skončil
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Že by první LE verze, která by nepodporovala standard od výrobce sebe sama?
no to by mě fakt zajímalo.... no nic.
AI bude mít modernější MMI, trošku jinak dělaný routing audio signálu a malinko jiný audio engine (což je podklad pro flame, jestli sama o sobě bude hrát jinak než dřevní verze 5.2). Ale: 5.2 je plná verze, kdežto AI silně ořezaná. Takže možnosti ti ubydou (ale zase budeš mít cenově výhodnější možnost upgrade na aktuální 7.5 reapektove Pro
.
P.
AI bude mít modernější MMI, trošku jinak dělaný routing audio signálu a malinko jiný audio engine (což je podklad pro flame, jestli sama o sobě bude hrát jinak než dřevní verze 5.2). Ale: 5.2 je plná verze, kdežto AI silně ořezaná. Takže možnosti ti ubydou (ale zase budeš mít cenově výhodnější možnost upgrade na aktuální 7.5 reapektove Pro
P.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Že by můj Cubase LE4 a tvůj Cubase 4 LE byly dvě různé věci? Mi tam třeba VST fungujou.Skipper píše:Ptám se, jelikož jsem majitelem i originálního Cubase 4 LE, ale ten neobsahoval ani podporu VST, takže jsem s ním hned skončil
Mně taky ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
Tak možná VSTi? Nevím, teď si nejsem jistej, ale myslím, že kvůli něčemu podobnému, jsem 4 LE zavrhl ... otázka zněla ale spíš ke Cubase AI v porovnání s Cubase 5.2 
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
U LE4 a LE5 nefungují multitimbral VSTi, normální VSTi fungují. U AI je riziko, že taky nebudou multitimbraly fungovat.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Všechno shrnuje můj příspěvek výše.
P.
P.
Teprav zařizuju a chci aby ty mašinky co stojej hodně peněz zaněco stáli 
Cubase
Zdravim Všechny:))
Prosim o radu ohledně programu cubase 5.
Zmizel mi control panel a nevim jak ho mam dostat zpátky.Koukam i jestli neni někde zalezlej pod lištou atd. a taky tam neni.I když mačkam F2 tak tam taky nenaskočí.Předem děkuji za reakce
Prosim o radu ohledně programu cubase 5.
Zmizel mi control panel a nevim jak ho mam dostat zpátky.Koukam i jestli neni někde zalezlej pod lištou atd. a taky tam neni.I když mačkam F2 tak tam taky nenaskočí.Předem děkuji za reakce
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
Používal jsi někdy dva monitory? Občas se programům stane, že je nějaké okno "za rohem" i když druhý monitor nemáš.... Zkus nějaký připojit, jestli to tam náhodou nebude
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Reset u první možnosti si nevím rady.Když klepnu na tlačítko Start,tak tam mam nabídku místo control panel - ovládací panely a pak už jsem mimo.Mám windows xp. Děkuju za pomoc:))
Kytara Jackson DXMG,Cort,Hlava Engl - Powerball 100 W, Reprobox Engl standard 4+12 celestion vintage 60,Efekt Boss super chorus CH1,Boss delay D6,mikrofón SHURE SM57
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ovládací panely = Control panel.
P.
P.
To Pavlli:
Děkuju mnohokrát za radu,už to šlape:)))
Akorát mi nejde do hlavy,že ten panel jentak zmizí.Až se zase ztratí,tak budu pokračovat dál tímto způsobem?
Jo,chtěl jsem se zeptat,jestli náhodou neprogramuješ bicí.Mám nahraný kytary a potřeboval bych tam dobouchat bicí
Samozřejmě za provizi 
Děkuju mnohokrát za radu,už to šlape:)))
Akorát mi nejde do hlavy,že ten panel jentak zmizí.Až se zase ztratí,tak budu pokračovat dál tímto způsobem?
Jo,chtěl jsem se zeptat,jestli náhodou neprogramuješ bicí.Mám nahraný kytary a potřeboval bych tam dobouchat bicí
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No sám o sobě by zmizet neměl; umím si představit, že ho můžeš omylem přešoupnout tak "za monitor", že nezjistíš později kam.
Bicí neprogramuji, možná bych to uměl, ale nikdy jsem to pořádně nedělal
ale určo tu někoho najdeš.
P.
Bicí neprogramuji, možná bych to uměl, ale nikdy jsem to pořádně nedělal
P.
Export Cubase 5
Mám problém při exportu, chvíli běží a pak mi to napíše "CPU overload occured during the export".....čím to je?....
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
A ten realtime export udělám jak? 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak že bychom to tu povýšili na mateřinku mi nikdo neřekl. Manuál bude asi v tom třetím šuplíku vlevo dole (když už to není k přečtení přímo v dialogu v Cubase).
P.
P.