Line 6 POD X3 Live
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Re: Line 6 POD X3 Live
Proč ne, záleží k čemu člověk ten delay potřebuje. Jestli na klasický podkres sola nebo na riffy postavené na delayi, jestli potřebuje modulace a jaké, atd atd. Jen jsem chtěl poukázat na to, že i mezi delayi je rozdíl (protože mi přišlo že to myslíš tak, že je to skoro jedno), jak kvalitativně tak funkčně. To je celé. U line6 jsem měl hodně rád simulaci memorymana, ta byla hodně povedená. Pravda.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Zdar,
Chtěl bych si pořídit POD X3 live, na bazáči se ted jeden váli a dost mě to láká. Už mě nebaví moje tranzistorový kombo a kvákadlo.
Má dneska ještě POD X3 live co nabídnout ? Resp. je to cca 7 let starej efekt. Může pořád konkurovat novým efektům od Line 6 HD řady, digitech, zoom ? Na internetu jsem pročetl nějaký fora (recenze z Ultimate guitar) i tady tento topic. A nikdo na to neháže špínu, naopak. Line 6 HD modely jsou pro mě moc drahý a aktuální Digitechy XP do 4k - 5k se mě nezdají jako dobrou volbou ( o proti X3 live málo přepínačů). Navíc jsem kdysi digitech R350 zkoušel a moc mě nenadchnul.
Bude to v dnešní době ještě dobrá volba ? Jak na domácí hrnaí tka na případný koncert/jam session ?
Díky za info
Up the Iron
Chtěl bych si pořídit POD X3 live, na bazáči se ted jeden váli a dost mě to láká. Už mě nebaví moje tranzistorový kombo a kvákadlo.
Má dneska ještě POD X3 live co nabídnout ? Resp. je to cca 7 let starej efekt. Může pořád konkurovat novým efektům od Line 6 HD řady, digitech, zoom ? Na internetu jsem pročetl nějaký fora (recenze z Ultimate guitar) i tady tento topic. A nikdo na to neháže špínu, naopak. Line 6 HD modely jsou pro mě moc drahý a aktuální Digitechy XP do 4k - 5k se mě nezdají jako dobrou volbou ( o proti X3 live málo přepínačů). Navíc jsem kdysi digitech R350 zkoušel a moc mě nenadchnul.
Bude to v dnešní době ještě dobrá volba ? Jak na domácí hrnaí tka na případný koncert/jam session ?
Díky za info
Up the Iron
Už nehraju, pouze poslouchám ...
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Za těch 7 let se toho až moc nestalo. Určitě neprohloupíš. Z mého pohledu je ještě stále v pár věcech jednička na trhu.
Souhlasím s dayskypperem - Větší rozdíl je spíš jak si pohraješ s nastavením než jestli máš X3 nebo HD. Jinak si myslím, že za těch 6900,- co je ta X3ka na bazaru seženeš i tu HD500 jen to chce si počkat (sám jsem ji sehnal za 7k).
Fender Standart Strat + POD HD500X
V případě nouze
: Peavey Royal 8 - předěláno na hlavu + 112 box (Eminence Stonehedge)
V případě nouze
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Tak že by konečně konkurence?
TC Helicon VoiceLive 3
kytarove-efekty/tc-helicon-voicelive-3- ... 41690.html
TC Helicon VoiceLive 3
kytarove-efekty/tc-helicon-voicelive-3- ... 41690.html