Výměna snímačů
Pravidla fóra
Re: Výměna snímačů
Tak jsem přehodil ty dva dráty a už to hraje skoro stejně hlasitě. Akorát teď není skoro žádnej rozdíl ani ve zvuku. Měl jsem tam originál snímač INF3 a vyměnil jsem ho za SD SSH-2N.
Ibanez RG321MH
Roland Cube 30x
Laney lx35
Boss FS-5L
Roland Cube 30x
Laney lx35
Boss FS-5L
A tys čekal, že ty dva tisíce za novej snímač budou slyšet, žejo.
kmensik píše:A tys čekal, že ty dva tisíce za novej snímač budou slyšet, žejo.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
tak trochu
kazdopadne kdyz uz ho mam tak bych chtel aby mi to hralo jak ma
Ibanez RG321MH
Roland Cube 30x
Laney lx35
Boss FS-5L
Roland Cube 30x
Laney lx35
Boss FS-5L
Ahoj koupil sem 3x single c. s USA Fender strata na mého SX strata snímače sem přeletoval přesně jako byly původní ale po zapojení všechny polohy hrají, volume i tone poty fungují ale 2 a 4 poloha hraje hrozně slabě u původních snímačů to nedělalo má to tak být ? nebo kde by mohl být problém?díky za rady.
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Snímače jsou v protifazi. Koukni na stránkach RM pickups v je u schémat zapojeni napsáno, které Káblíky prohodit
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
tam sem koukal a nějak s toho chytrý nejsem mám to zapojeno podle : http://www.vikiwi.com/normal-strat-50s-wiring-diagram/
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
Přehodíš mezi sebou vývody prostředního singlu.
Díky moc už to jede jak má 
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
-
elektronka
Nazdar chlapi, uvazujem nad vymenou HB na mojom mexickom stratocasteri, povodny HB za Dimarzio DP100 Super distortion. Problem je v tom ze pickguard ma na vrchnej strane HB 2 srobiky, a na spodnej strane jeden srobik. Pricom DP100 ma na oboch stranach po 1 srobik. Cize by tam nepasoval. Mate nejake napady ako to vyriesit? Chcem sa vyhnut vrtaniu do pickguardu. Dufam ze to je zrozumitelne, pre istotu davam do prilohy fotky aby ste si to vedeli predstavit. Vopred dík
Vyrob si redukci - plíšek se třema dírkama. Prostřední to přišroubuješ krátkým šroubkem na snímač, dvě dírky na dlouhé šrouby z PG.
ale v ideálním případě potřebuješ (stavitelnost výšky) v těch dírkách krajních závity. Já bych byl prase a se vší opatrností tam tu dírku navrtal (ideálně stojanovka+ostrý vrták ať to nerupne).
Viděl jsem takový výrobek - redukci na snímače maxon, z nylonu, samozřejmě s vyřezaným závitem. Jen to najít. Závitník M3 mám, tak mi to přijde jako samozřejmost si to udělat doma.
Konečně jsem našel příklad. Někdo předělával dvoušroubovou nožku na ještě širší dvoušroub. Tak něco takového. Vrtat díru do pickguardu je zoufalství z nedostatku představivosti.

Konečně jsem našel příklad. Někdo předělával dvoušroubovou nožku na ještě širší dvoušroub. Tak něco takového. Vrtat díru do pickguardu je zoufalství z nedostatku představivosti.

-
elektronka
Ta redukcia je dobry napad, len na to nemam naradie ani material 
-
bastiensburg
- Nový uživatel
Zdravím, dúfam že píšem do správnej témy. Rád by som vymenil elektroniku a snímače v gitare ale vzhľadom na moju neschopnosť a neskúsenosť by som potreboval pomoc. Hľadám niekoho z Brna alebo okolia kto by bol ochotný a schopný to urobiť. Obvolal som už pár opravárov a gitarových obchodov ale nikto nič také momentálne neponúka, alebo musia poslať gitaru do Prahy. V prípade záujmu mi napíšte na stefan.turcovsky@gmail.com. Na cene sa určite dohodneme. Ďakujem
OK, napíšu ti email.
Ahojte, potreboval by som nanovo osadit humbucker na Yamahe Pacifica 112V, nakolko 3 zo 4 srobikov maju az taku volu, ze tam drziak na snimac akosi nedrzi, neviem ci tie dierky spravili siroke alebo to drevo je az tak makke... Otazka teraz, ze ako - do existujucich dierok vlepit paratko ale spajglu, aby tie srobiky drzali? Navyse sa mi zda, ze ten humbucker osadili nejak mimo (pri pohlade zhora na gitaru struny neprechadzaju osou magnetov, to ale asi nema vplyv na zvuk, ci?), tak mozno by sa ziadalo o nejakych 2mm ten drziak snimacu osadit vyssie. Bojim sa, ze paratko alebo spajgla je dost makke drevo, ci to to mam vlepovat vobec aby som to nedomrvil uplne. Nemate s tym skusenost niekto?
Myslíš dírky na vruty, co drží plastový rámeček na těle? Špejle jsou OK, bývají lipové. Stačí je vlepit disperzním lepidlem. Vteřinovým je i vytvrdíš, jen si tím kytaru neupatlej. Podle velikosti dírky špejli ostrouhám do špičky ořezávátkem na tužky pod velmi malým úhlem, zaříznu, vlepím, zašroubuju nový vrut. Pozici rámečku můžeš kapku posunout podle strun, ale on je vymezený pickguardem, ne? Aby to nevypadalo blbě.
ano, pickguard ten rámeček nepusti, ale brusnym kamenom (dremel) nie je problem z neho par mm ubrat, tak aby tam tie odstupy od ramecku boli +- rovnakekmensik píše:on je vymezený pickguardem, ne? Aby to nevypadalo blbě.
edit: aha, uz viem co myslis... ono ten HB na Yamahe Pacifice je mimo PG