Mě připadá, že ty vypsané ceny byly už po započítání těch 30%.man píše:Já neříkám že to tu cenu nemá. Vybral jsem si ji proto, že v dané cenové relaci to bude jedna z nejlepších kytar na trhu. Jen mně zarazil ten nárůst cen. V tomhle vlákně o pár stránek dřív "shooter" vypsal aktuální ceníkové ceny loňského roku s tím že z nich prodejci poskytují 30% slevy akusticke-kytary/furch-vase-poznatky-a- ... 5-400.html
To by mně ta kytara loni vyšla o 7000,- levněji. Na stránce 22 "Hujer" zveřejnil aktuální cenu u Humla - 28000,- za 34SR , což je o dvě třídy vyšší model než 22SR která se dnes prodává za 27000,-. Prostě jsem se chtěl zeptat jestli ten výrazný nárůst cen od loňska je všude stejný, nebo se dá někde koupit levněji.. Pokud je to u všech prodejců stejné, budu se s tím muset nějak vyrovnat. Případně zkusit v té ceně do 30000,- i jiné výrobce.
Furch vaše poznatky a názory
Pravidla fóra
Re: Furch vaše poznatky a názory
Ceny noveho Furch dealera v US aktivniho na youtube:)
http://www.nstuffmusic.com/m-1201-furch.aspx
http://www.nstuffmusic.com/m-1201-furch.aspx
hehe, tak moje řada v přepočtu za skoro dvojnásobek ceny, za kterou jsem ji pár let zpět koupil, cenově rovno středněřadýmu Tayloru u nás. Pobavilo
Zajímavé srovnání, co nám roste za humny 
V roce 2007 sem u Humla kupoval svojí S24 CR za 22 tis.kč kytara je dnes vyhraná a má super zvuk. Prvně v životě jsem snad dobře investoval do něčeho co nestrácí na ceně :-)Co se týče servisu tak pouze výměna strun. 
ahoj, až si někdo koupíte kytaru furch z řady 21sw (celomasiv sitka, ořech), tak dejte vědět jaké s ní máte zkušenosti, mě osobně připadá zajímavá uváděná cena od 18500 kč a při tom hmatník, kobylka a kolíčky z ebenu, tak doufám, že do ní nějaký fórista půjde a podělí se o své dojmy tady na fóru
- ...EDGE...
Hral jsem na ni u Humla (jeste lonsky model s palisandrovym hmatnikem a kobylkou a ovangkolem na lubech a zadni desce). Je to podle me zajimava, trochu jak kdyz modernejsi alternativa modelu rady 30.
EDIT: Tak na 24. strane o nem mluvi jorix
EDIT: Tak na 24. strane o nem mluvi jorix
-
MiraKala
- Nový uživatel
- Bandzone: www.savillerow.cz
Zdravím,
chtěl bych si pořídit novou kytaru Furch, v cenove relaci cca do 30 tis. Láká mě série Vintage Bluegrass, kombinace smrk/palisandr (příp. smrk/mahagon). Hraju většinou rockové věci trsátkem, semtam nějaké vybrnkávání, ale ne folk...když už,tak spíše country (J.Cash apod). mám poměrně razantní úderný styl.
Nemáte nějaké zkušenosti s cenově srovnatelnými kytarami ovšem z řady Millenium? Jaké je srovnání? Díky
chtěl bych si pořídit novou kytaru Furch, v cenove relaci cca do 30 tis. Láká mě série Vintage Bluegrass, kombinace smrk/palisandr (příp. smrk/mahagon). Hraju většinou rockové věci trsátkem, semtam nějaké vybrnkávání, ale ne folk...když už,tak spíše country (J.Cash apod). mám poměrně razantní úderný styl.
Nemáte nějaké zkušenosti s cenově srovnatelnými kytarami ovšem z řady Millenium? Jaké je srovnání? Díky
Prodej kytary FURCH
Ahoj , potřebuju prodat kytaru. Mám na ni odhad od člověka, který ji kupoval, ví jaké má úpravy.
Řekl, že optimální cena je 10 tis., ale ráda bych si to ověřila.
Jde o Furch D40 Durango, žebrové uspořádání typ Martin D15, akustická kytara, typ dreadnought, masívní cedrová resonanční deska, luby a zadní díl: vrstvený honduraský mahagon, krk: africký mahagon, hmatník, kobylka a plátek: eben, barva matná s otevřenými póry dřeva, v ceně pevný futrál a aktivní piezo snímač
Je vyhraná, ale v dobrém stavu.
Hraná je na strunách 12, ale stavěná na sílu strun až 14.
Díky za názory
Řekl, že optimální cena je 10 tis., ale ráda bych si to ověřila.
Jde o Furch D40 Durango, žebrové uspořádání typ Martin D15, akustická kytara, typ dreadnought, masívní cedrová resonanční deska, luby a zadní díl: vrstvený honduraský mahagon, krk: africký mahagon, hmatník, kobylka a plátek: eben, barva matná s otevřenými póry dřeva, v ceně pevný futrál a aktivní piezo snímač
Je vyhraná, ale v dobrém stavu.
Hraná je na strunách 12, ale stavěná na sílu strun až 14.
Díky za názory
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=Furch+D40+Durango
Za 10k leda tak novou.
Za 10k leda tak novou.
Jde o to, co znamená "v ceně pevný futrál a aktivní piezo snímač".
To o těch strunách 0.014 bude nějaký nesmysl.
Každopádně 10 tis. za to asi těžko někdo dá.
To o těch strunách 0.014 bude nějaký nesmysl.
Každopádně 10 tis. za to asi těžko někdo dá.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Hele - já vůbec netuším co je to aktivní piezo snímač... tohle je popis, který jsem dostala. Ta kytara mi zůstala po manželovi a nevím co s ní. Pevný futrál - prostě ji chci prodat i s tím "obalem" co v něm je - je to zvenku omyvatelný, uvnitř chlupatý..
.
Takže nevíš co prodáváš, ale tady chceš vědět kolik za to dostanešDanucha píše:Hele - já vůbec netuším co je to aktivní piezo snímač... tohle je popis, který jsem dostala. Ta kytara mi zůstala po manželovi a nevím co s ní. Pevný futrál - prostě ji chci prodat i s tím "obalem" co v něm je - je to zvenku omyvatelný, uvnitř chlupatý...
Dej to na bazar a postupně slevuj, myslím, že s trochou štěstí 6-7 tis. za to někdo dá.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Máš pravdu, že v podstatě nevím. Bohužel. Ale díky za názor 
- ...EDGE...
Zkus to za tu desitku. JEstli je to s kufrem a snimacem, tak to cenu muze mit.
Zdravím
Po bolestné strátě kdy mi po 23 letech odešla do hudebního nebe kytara Meipet, jsem chvilku hrál na mou stařičkou ale pořád dobře ladící Cremonku. Řekl jsem si ale že to už tak nejde a po dlouhém bádání jsem se rozhodl pro D20CM.
Vybíral jsem u pana Váchy ve Zlíně v podstatě ze čtyř kusů.Všechny hrály velmi dobře. Jelikož Meipet měla
základ 47mm tak mi více seděli dvě se 48mm. Z nich jsem se rozhodl pro jednu bez výřezu a chtěl jsem si ji koupit.
Vtom ale přinesl majitel ze skladu jednu D21SW. Když na ni brnkl tak jsem uslyšel rajské tóny smrkových varhan.Jenom jsem překontroloval nezbytnosti a přestože byla asi o 4,5tis.dražžší tak už ji mám doma.
Už se nemůžu dočkat konce pracovní doby.
Po bolestné strátě kdy mi po 23 letech odešla do hudebního nebe kytara Meipet, jsem chvilku hrál na mou stařičkou ale pořád dobře ladící Cremonku. Řekl jsem si ale že to už tak nejde a po dlouhém bádání jsem se rozhodl pro D20CM.
Vybíral jsem u pana Váchy ve Zlíně v podstatě ze čtyř kusů.Všechny hrály velmi dobře. Jelikož Meipet měla
základ 47mm tak mi více seděli dvě se 48mm. Z nich jsem se rozhodl pro jednu bez výřezu a chtěl jsem si ji koupit.
Vtom ale přinesl majitel ze skladu jednu D21SW. Když na ni brnkl tak jsem uslyšel rajské tóny smrkových varhan.Jenom jsem překontroloval nezbytnosti a přestože byla asi o 4,5tis.dražžší tak už ji mám doma.
Už se nemůžu dočkat konce pracovní doby.
Ahoj,
nevíte někdo náhodou, zda neměl Furch dříve jiné logo než ta 2 F "zády k sobě"? Jedná se o kytaru, kde je na hlavě písmeno F v ležícím kosočtverci, nicméně uvnitř těla je samolepa a na ní nápis Musical Instruments Furch, made in Czech Republic a dále je na ní uveden type ZVQ-61-6.
Díky předem za případné za info
t.
nevíte někdo náhodou, zda neměl Furch dříve jiné logo než ta 2 F "zády k sobě"? Jedná se o kytaru, kde je na hlavě písmeno F v ležícím kosočtverci, nicméně uvnitř těla je samolepa a na ní nápis Musical Instruments Furch, made in Czech Republic a dále je na ní uveden type ZVQ-61-6.
t.
Ano log vystřídal více - také používal třeba slovo Furch napsáno psacím písmemteoretic píše:Ahoj,
t.

╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Mě moc těší, že se kytary pana Furcha a lidí ve Furch Guitars co je dělají se začaly prosazovat jako varianta k top kytarovým značkám....na webu je to viditelné...Držím palce Furchové..!!
Byl jsem teď nedávno u Furcha v Brně. Hrozně jsem byl mile překvapen, zkoušel jsem pár kytar (většinou GA nebo OM) a všechny hrály moc hezky. Řekl bych, že v rámci poměru cena/výkon se jedná (po zdražení zahraničních značek) o více než solidní kup.
Jester: jo jo. Ja tam stravil nedavno dvakrat tri hodiny. Poprve jsem odesel s 000-23-CR. Zvukove byla super, ale bohuzel jsem si za par dni vsimnul mirne odchliple kobylky tak jsem ji byl vymenit za neco jinyho. Nakonec OM-22-SR. Ale bylo docela tezky z toho neco vybrat - vybiral jsem neco s mensim telem v cenovce do 35000 a do zaverecneho vyberu se dostaly kytary od 15kkc do tech 35kkc. Vetsina tech kytar ma hodne velke pohodli hrani, jsou dost precizne udelany a opravdu hodne dobre ladi. Vzdycky kdyz to doma vezmu do ruky, tak me potesi jak dobre zni akordy typu 079900 nekde kolem 7 a 9 prazce, je to parada.
Ta co jsem si nakonec vybral mi sedela lip nez ten Taylor 314 co visi v Brne na kytarach a ten se mi libil tak ze hodne.
Ta co jsem si nakonec vybral mi sedela lip nez ten Taylor 314 co visi v Brne na kytarach a ten se mi libil tak ze hodne.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.