Dunlop CryBaby GCB 95
Pravidla fóra
Re: Dunlop CryBaby GCB 95
Psal, zadáno 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Zrovna jsem sehnal na bazaru GCB 95.Za dva dny mne dorazi.Nikdy jsem kvakadlo nemel,takze jsem zvolil prave crybaby.Rozhodla taky cena.Az se s tim poradne naucim, tak se rozhodnu co dal.Jestli koupit neco drazsiho,nebo jestli zustanu u GCB 95.Uz se tesim az dorazi.Nastudovany to mam z netu, tak se tesim na real.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš zájem, zkusím se zeptat kámoše, jestli neprodává Crybaby. Oba jsem pořídili multiefekty a tam už je to dost použitelné (GNX3000 + RP1000).
Zdravím,
prosím Vás hledal jsem zde - našel a pročetl - nějaké debaty o CryBaby a Waheh, ale nikde nenašel věc, na kterou by jsem se rád zeptal. I na netu to nějak nemůžu najít...
Má nějaké CryBaby - základní koupitelná verze true bypass? Dočetl jsem se zde, že GCB 95 ne - 95F je pokud vím stejné jen na cívku Faser. Co 535Q např.?
A co nejlevnější Morley? : http://kytary.cz/morley-power-wah-pro-serie/HN084247/
Pokud je někde odpověď a já ji přehlédl, tak se fakt omlouvám, pročítal jsem a hledal jsem..Díky
prosím Vás hledal jsem zde - našel a pročetl - nějaké debaty o CryBaby a Waheh, ale nikde nenašel věc, na kterou by jsem se rád zeptal. I na netu to nějak nemůžu najít...
Má nějaké CryBaby - základní koupitelná verze true bypass? Dočetl jsem se zde, že GCB 95 ne - 95F je pokud vím stejné jen na cívku Faser. Co 535Q např.?
A co nejlevnější Morley? : http://kytary.cz/morley-power-wah-pro-serie/HN084247/
Pokud je někde odpověď a já ji přehlédl, tak se fakt omlouvám, pročítal jsem a hledal jsem..Díky
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že většina "základních" není TB jen ty signované tuším...
pokud trváš na TB pan Smrčka ti to za pár kačíků předělá, nebo pokud seš šikovnej tak si to uděláš sám...
pokud trváš na TB pan Smrčka ti to za pár kačíků předělá, nebo pokud seš šikovnej tak si to uděláš sám...
-
LukasMrazoun
Tak tu pružinu bych nijak neřešil. Mám doma něco podobného a pružinu jsem si tam normálně dal a je to vcelku použitelný.
Zdravím, nechtěl jsem zkládat novou diskuzi, tak to napíšu sem. Mám GCB 95..zvukově jsem sním spokojen, ale...při sepnutí začne strašně šumět. Začalo mi to dělat až v poslední době..Už nevím co si mám počít. Děkuju za rady
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
zdarec. mám problém. mám tady to kvákadlo a když ho sepnu, ubere mi signál, hlasitost, basy.. zkoušel jsem to teda zatím jen přes hifivěž, ale stejně by se to nemělo dít. je to nějaká běžná závada nebo to tak prostě dělá? jen podotknu - když stáhnu volume na kytaře, tak to signál naopak nakopává.. když mám volume naplno, signál to žere. je to zapojený přes adaptér. podobný problém, jako jsem měl s boss cs-3, při plném volume na kytaře mi to žralo signál a snižovalo hlasitost. ale to dělalo na kytaře s aktivama. tady mám kytaru s pasivama a dělá to taky, děvka.
Jo, to je, zdá se, u tohohle kvákadla normální. Já to tedy u svého nepostřehl, ale stejně jsem ho časem střelil, bo je na h***o.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
na co to tea pak je? když je zaplý tak sníží hlasitost o polovinu a sebere všechny basy..? luxus..
Zdravím,
Koupil jsem si toto kvákadlo pro začátek abych se s nim naučil a pote si koupil jiné. Ale nastal problém když jsem poprvé kvákadlo zapnul tak fungovalo, ale teď když ho sešlápnutí tak po chvíli začne velice piskat nepříjemně pískat. Když ho ovšem "vykváknu" nebo vypnu tak pískání přestane. Nevíte v čem je problém?
Koupil jsem si toto kvákadlo pro začátek abych se s nim naučil a pote si koupil jiné. Ale nastal problém když jsem poprvé kvákadlo zapnul tak fungovalo, ale teď když ho sešlápnutí tak po chvíli začne velice piskat nepříjemně pískat. Když ho ovšem "vykváknu" nebo vypnu tak pískání přestane. Nevíte v čem je problém?
Žere něco, když je wah zaplý, ale zesilovač vyplý? (Jelikož nemá kontrolku, tak ho občas přes noc zapomenu vypnout)
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Zere dokonce i kdyz je wah vypnutej, staci ze jsou tam zastrceny kabely, tim se pripojuje baterka (z hlavy nevim jestli vstupnim nebo vystupnim jackem). Ale zere velmi malo, takze par hodin baterku nezruinuje. Ale delat to pravidelne, to uz asi bude na zivotnosti poznat.
Hraju výhradně na šrot.
sakra, to abych si na to odpojování najmul brigádníka 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nechci z tebe dělat vola, stávalo se mi to občas též..ale nemáš ho náhodou zapnutý naopak?Freddy95 píše:Zdravím,