Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
Pravidla fóra
Re: Pololubové a lubové kytary - jaké se Vám líbí?
Je to proste precenovany Gibson
ono jiste, ze prvotne jde o to, jak se na ni hraje a jak zni, ale za ty prachy bych ocekaval top zpracovani. ne odflakle nebo spis uplne opomenute zbrouseni efa, tim padem lak to jeste vic zvyrazni, nez kdyby to nechali naprirodno. Je to proste bezna moda a hrne se na kvantitu
na detaily neni proste cas.
Lidi nechcete tu spíš házet fotky Lubovek než řešit neřešitelné téma?

Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Furch Durango
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Omg, nečekal jsem, co moje připomínka způsobí.
Osobně bych podobnou kytaru za 120.000 stejně nekoupil, i kdyby ty efka začištěné byly.
A víte proč? Připadal bych si jako dement (když už jsme až u těch dementů), protože já takové pádlo k ničemu nepotřebuju. 
Ovšem že jsou na kytaře za čtvrt milionu už efka hezky opečovaná kvituju se zdviženým obočím.
Čekal bych, že z marketingového hlediska by byla opravdová snobárna tu kytaru nějak spíš podstatně víc zprasit a prodávat ji majetnějším hipsterům, kteří tím dají najevo, že jim na vzhledu nesejde.
Nj, dělám si samozřejmě srandu a Elkesar má pravdu, opravdu není dále třeba obsedantně reagovat na téma "efka a Gibson".
Osobně bych podobnou kytaru za 120.000 stejně nekoupil, i kdyby ty efka začištěné byly.
Ovšem že jsou na kytaře za čtvrt milionu už efka hezky opečovaná kvituju se zdviženým obočím.
Nj, dělám si samozřejmě srandu a Elkesar má pravdu, opravdu není dále třeba obsedantně reagovat na téma "efka a Gibson".
| Cruel YT | Cruel sptf
Měl jste někdo možnost porovnat zvuk pieza z pololubovky a elektriky? Je pololubovka výrazně blíže elektroakustice nebo je to víceméně podobné?
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Epiphone Broadway. 17ti palec.
Měl jsem jí pár let a po pořízení Peerlesů a Gibsonů prodal do Brna. Dal bych si facku. Chybí mi. Byla to taková milá skříň na kterou jsem učil, hrál venku a nahrával doprovodné kytary do swingu. I když levná kytara, měla něco do sebe a při svých rozměrech i určitou majestátnost. Hned bych jí koupil zpět. Škoda, že jsem zahodil kontakt na kupce. Zkusmo bych mu napsal
Měl jsem jí pár let a po pořízení Peerlesů a Gibsonů prodal do Brna. Dal bych si facku. Chybí mi. Byla to taková milá skříň na kterou jsem učil, hrál venku a nahrával doprovodné kytary do swingu. I když levná kytara, měla něco do sebe a při svých rozměrech i určitou majestátnost. Hned bych jí koupil zpět. Škoda, že jsem zahodil kontakt na kupce. Zkusmo bych mu napsal
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
Ten Viking II není vůbec špatná kytara, jen přemýšlím o výměně snímačů. A přemýšlím, z čeho ten resinator na hmatníku vůbec jeElkesar píše:Lidi nechcete tu spíš házet fotky Lubovek než řešit neřešitelné téma?
Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
Myslíš tohohle? Ten se mi taky líbí. Vyhlížím ho různě po bazarech:)))

Gibson Les Paul Studio 2014
Furch Durango
Furch Durango
Uh, jsem si to spletl, mám tu jedničku, tehdy jsem ji sehnal ještě od původního distributora v ČR, než to přestal prodávat. Ale je pravda, že se mi víc líbí v červené než v černé verzi. Zpracováním je to tak něco mezi, přijde mi, že třeba přechod mezi hlavou a krkem olepenej od lepidla není nejlepší známka kvality 

Hägstrom Viking, Fokus UST-20, PRS by BSG , Dunlop Crybaby, Whammy V, TC Flashback, Hall of Fame, DC Starbuck, Polytune 2 mini, EHX HumDebugger, Vox AC30 CC2x, Ghetto Stomp Black Audio
jednou se neudrzim a poridim si ji.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Kinx: tak ta je boží :-O
oproti těm kouskům tady je to laciný krám...ale prostě...jednou

oproti těm kouskům tady je to laciný krám...ale prostě...jednou

to ,ze je to vpodstate lacinej kram neznamena, ze bude o neco min pouzitelna na vetsinu veci nez ty "nejhezci" nejprirodnejsi fladrovany custom shopy
ja mam s temahle "japonskejma jolanama" zatim jen veskrze pozitivni zkusenosti 
jenom se bojim, ze jednoho dne se fakt neudrzim a domu pristane dalsi kram
)
jenom se bojim, ze jednoho dne se fakt neudrzim a domu pristane dalsi kram
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ono to bylo spíše na tu cortku pod tím textem 
Česká kytara i aparát. Podle mě moc krásné a nepochybně to i hraje.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek