Zdravím,mam dotaz,má nekdo zkusenost s triggerama? Ddrum,nebo Roland?
Nekdo mi rikal,ze Ddrum jsou srá*e a Roland jsou nejlepší a pak jsem cetl nejakou diskuzi a tam je zase naopak chvalili. Poradí někdo ?
Triggery - Ddrum vs. Roland
Pravidla fóra
Triggery - Ddrum vs. Roland
Naposledy upravil(a) rotten77 dne 9.02.2015 20:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu tématu
Důvod: Úprava názvu tématu
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Triggery - Ddrum vs. Roland
Určitě bych zrovna ani jeden z triggerů jmenovaných značek nenazvala "sr..em"!
Obě firmy jsou v oblasti triggerových snímačů pro bubny na špičce... ještě i třeba Yamaha či Alesis..... a ani s jednou z těch firem nešlápneš vedle, nebo nevyhodíš peníz za nekvalitu. Nicméně dle oblíbenosti mezi bubeníky,a to v celosvětovém měřítku, jsou pro snímání impulzů z akustických bubnů o čárečku vpředu triggery DDRUM.... Rolanďácké triggery zase více dominují coby součást elektronických padů.
Obě firmy jsou v oblasti triggerových snímačů pro bubny na špičce... ještě i třeba Yamaha či Alesis..... a ani s jednou z těch firem nešlápneš vedle, nebo nevyhodíš peníz za nekvalitu. Nicméně dle oblíbenosti mezi bubeníky,a to v celosvětovém měřítku, jsou pro snímání impulzů z akustických bubnů o čárečku vpředu triggery DDRUM.... Rolanďácké triggery zase více dominují coby součást elektronických padů.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Osobní zkušenost nemám, ale je to tak dva týdny co jsem četl diskuzi na Bubenický asociaci na Facebooku (kdyžtak si to tam vyhledej, je to tam furt), kde se spousta lidí shodla, že Ddrum nic nevydrží....
:"Ddrum nebrat. Funguji dobre, ale jen chvili. S vecmi zachazim setrne, ale po nekolika mesicich sporadickeho uzivani 1x vyviklany konektor, 2x utrzeny dratek, 1x odlepena pena, na ktere je samotny snimac. " nebo "Ddrum neber, silene reklamaci a furt se to paji ty dratky. Doporucuji Roland snimace,ty jsou podstatne lepsi."
Ale jak řikám, osobní zkušenost nemám....
:"Ddrum nebrat. Funguji dobre, ale jen chvili. S vecmi zachazim setrne, ale po nekolika mesicich sporadickeho uzivani 1x vyviklany konektor, 2x utrzeny dratek, 1x odlepena pena, na ktere je samotny snimac. " nebo "Ddrum neber, silene reklamaci a furt se to paji ty dratky. Doporucuji Roland snimace,ty jsou podstatne lepsi."
Ale jak řikám, osobní zkušenost nemám....
Mapex Meridian Birch, Pearl Free Floating snare, Paiste, Anatolian, Vic Firth Extreme 5A
- Monikad
- Rádce
To mě dost překvapuje... na BA jsem tohle teda nějak neviděla, ale je to sotva pár dnů, co jsem na téma triggerů měla řeč s Doxou z Arakainu a sám mi doporučoval právě DDRUM jakože naprostý držák, který s ním přežívá celé roky bez nejmenší údržby...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Vůbec se nedivím, že tě to překvapuje, mě to právě taky strašně překvapilo... Kdyžtak napiš do toho vyhledávače na BA (vpravo nahoře) "Ddrum" a ono to vyhledá všechny příspěvky s Ddrum, tak jsem to našel dnes já. ...je možný, že už to nedělají tak kvalitní jako dříve ( "vzhledem k faktu, jak často odchází pájení na "už nešvédských" triggerech ddrum, lechtání se u nich doporučuje ").. Nevím no, jak už jsem řikal, nemám žádnou osobní zkušenost, jen jsem to četl...
Mapex Meridian Birch, Pearl Free Floating snare, Paiste, Anatolian, Vic Firth Extreme 5A
- Monikad
- Rádce
Taky jsem právě bez osobní zkušenosti.....