Zdravim, chci se jen zeptat, je to taková drobnost ( vše hraje v pohodě a atd ) jen mě to tak zajímá jestli to je normální... mám už dlouho
FENDER Standard Jazz Bass RW CAR : http://kytary.cz/fender-standard-jazz-b ... /HN105498/
vždy jsem myslel že to mají každé baskytary, ale ne.. moje má snímač ( viz příloha ) ... je to normální?
Není to standartní, ale takové snímače se také dělají. Jsi první majitel? Je možné, že to nejsou Fendery ale nějaký upgrade.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Hm.. jestli jsi s basou spokojený, tak bych to neřešil. Co vím, hodně kolegů z Mexikánů vyndavá snímače a nahrazuje něčím lepším. To co popisuješ, budou asi snímače Alnico, do Mexika se snad dávají jen keramiky.
Mohu se jen domnívat, že výměna byla ku prospěchu věci, nejlépe je zkusit kontaktovat majitele před Tebou. Howgh
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Ahoj, podle mě je to věc normální: pokud má Tvůj krk větší radius, čili hmatník není plochý (při pohledu ze strany), musí snímače kopírovat jednotlivé struny. Stejně tak bys měl mít na kobylce prostřední kameny (A, D) vytažené výše.