Digitech Trio/Trio+ Band Creator
Pravidla fóra
Re: Digitech Trio Band Creator
jo hoši, nahradit bubenika s basakem to nepujde zadarmo, ani za tři padesát 
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Tak k věci : Pominu, jestli Němci přepískly nebo nepřepískli,
ale když odečtu DPH a budu porovnávat porovnatelné, tak z USA 180+50 USD doprava (min) a u Thomanna 7800,-CZK(- DPH!), tak je rozdíl cca 900,-kč(x24,50) s tím, že budu mít i EU adaptér (pozor, trio chce 500mA !). To bych spíš koukal na termín dodání..
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Říkal jsem, že počítám s vyšší cenou a udělal jsem dobře. Cenu přes 6k jsem čekal rozhodně, když jsem viděl první zmíňky a videa... No, kdo ví, třeba se za ty peníze fakt vyplatí (ikdyž pro domácí použití je to stále dost drahé, ale lidi utratí víc peněz za větší kraviny...).
Souhlas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čekal jsem tak 6500,ale je to novinka a každé zboží má svého kupce.Bejk píše:Říkal jsem, že počítám s vyšší cenou a udělal jsem dobře. Cenu přes 6k jsem čekal rozhodně, když jsem viděl první zmíňky a videa... No, kdo ví, třeba se za ty peníze fakt vyplatí (ikdyž pro domácí použití je to stále dost drahé, ale lidi utratí víc peněz za větší kraviny...).
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Hezky to tam rozebral, ještě by to chtělo nějaké "údernější" ukázky, zatím je všechno maximálně soft rock 

Grock: Ptal jsem se na TGP a dle Toma Crama Trio bude stejně jako Jamman Solo XT dodávané s univerzálním US/EU/JP adaptérem a příslušnými zástrčkami. Takže tenhle problém při případném dovozu z US odpadá.

Grock: Ptal jsem se na TGP a dle Toma Crama Trio bude stejně jako Jamman Solo XT dodávané s univerzálním US/EU/JP adaptérem a příslušnými zástrčkami. Takže tenhle problém při případném dovozu z US odpadá.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Zase jedna dobrá zpráva,čekám netrpělivě,kdy to dorazí...
Tak už ho má v nabídce Muziker za 7500,- (bez FS a to bude asi prakticky potřebné).
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Při zaregistrování závazné objednávky je k dodání cca 14-21 dní do vyprodání zásob od dodavatele,tak přišla odpověď .grock píše:Tak už ho má v nabídce Muziker za 7500,- (bez FS a to bude asi prakticky potřebné).
Náhrada footswitche Digitech FS3X je triviální bastlírna s materiálem za pár drobných:grock píše:Tak už ho má v nabídce Muziker za 7500,- (bez FS a to bude asi prakticky potřebné).

https://www.youtube.com/watch?v=afa7gOEjZ8Q
Škoda, že tam neukázal, jaké riffy byly podkladem pro party 2 a 3. Podle prvních akordů jsem čekal klasický hard rock, ale pak už je tam pro mě moc kudrlinek. Ale náznaky, že by to mělo umět i "rovnou" basu, tam jsou (Part1: úvod, 1:37, 3:00, 4:21). Zajímavé je, že ač je to všechno Part1, tak je basa minimálně v 1:37 odlišná od úvodu a 3:00, u 4:21 si nejsem jistý.
Škoda, že tam neukázal, jaké riffy byly podkladem pro party 2 a 3. Podle prvních akordů jsem čekal klasický hard rock, ale pak už je tam pro mě moc kudrlinek. Ale náznaky, že by to mělo umět i "rovnou" basu, tam jsou (Part1: úvod, 1:37, 3:00, 4:21). Zajímavé je, že ač je to všechno Part1, tak je basa minimálně v 1:37 odlišná od úvodu a 3:00, u 4:21 si nejsem jistý.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
gear4music.cz
je tam cena 6828 kč dodání v dubnu....
je tam cena 6828 kč dodání v dubnu....
Thomann kontruje - 5300,- !
Tak to je slušná nabídka
. To čumím.
tak to jsem zvedavy kolik z vas si to okamzite koupi, kdyz to je vyrazne levnejsi nez ocekavali
ted uz budu kazdym okamzikem cekat na bazaru inzerat - Koupim bandcreator za rozumnou cenu
ted uz budu kazdym okamzikem cekat na bazaru inzerat - Koupim bandcreator za rozumnou cenu
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
tebou "zmiňovaný inzerát" věřím,ale nenajde se jen tak nějaký prodejce...
To už je čupr cena.......až nečekaná podle začátku.
To už je čupr cena.......až nečekaná podle začátku.
5300? Super, to je v podstatě cena v dolarech + DPH. Teď jsem zvědav, které české eshopy pozitivně zareagují na dotaz "Chcete lepší cenu"
Když jsem psal před měsícem do Muzikeru ohledně 2000,- rozdílu ceny komba (CZ/DE), tak ani nepovažovali za slušné mi odpovědět.
Tak sem si ho "koupil", napsali mi "očekávaná dodávka 20.5.2015" ... 
(Thomann )
(Thomann )
Taky mi přišla dnes odpověď ,že kolem 20.5.,tak si ho nadělím k narozeninám:-)