jsem silnoproudař, moc se v tom nevyznam.Obrousil sem, nastříkal a dal jiný snímače na mojí první kytaru.Dopadlo to docela dobře a tak sem se rozhod že trochu potunim taky to shitský kombíčko co sem si k tomu tenkrát koupil.Rozebral jsem ho.Vyměnim reprák a vyndal sem ten plošňák a koukam že tady je integráč tda2030a .Šel by nahradit něčim, co by hrálo o dost líp?Tohle kombo se nedalo poslouchat.Poradíte někdo? Díky
Výměna tranďáku
- irry
- Bandzone: irry
- Kontaktovat uživatele:
Výměna tranďáku
Čau kluci,
jsem silnoproudař, moc se v tom nevyznam.Obrousil sem, nastříkal a dal jiný snímače na mojí první kytaru.Dopadlo to docela dobře a tak sem se rozhod že trochu potunim taky to shitský kombíčko co sem si k tomu tenkrát koupil.Rozebral jsem ho.Vyměnim reprák a vyndal sem ten plošňák a koukam že tady je integráč tda2030a .Šel by nahradit něčim, co by hrálo o dost líp?Tohle kombo se nedalo poslouchat.Poradíte někdo? Díky
.
Ibanez RG 350EXZ, Cort X-1 DX
Randall RD50he, Randall RX412
ZOOM G3X
ZOOM G3X
Re: Výměna tranďáku
Zdar, ne žádný integrovaný obvod Ti nebude "hrát líp". Výměna reproduktoru však může způsobit velmi znatelnou změnu k lepšímu.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- irry
- Bandzone: irry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna tranďáku
Jo to je mi jasný
... ale myslel sem i ten tranďák když vyhodim za lepší tak to bude hrát líp.Okej tak vyměnim jenom repro a kašlu na to.Díky moc.
Ibanez RG 350EXZ, Cort X-1 DX
ZOOM G3X
ZOOM G3X