díky za uvítání a i za odpověd...
Tak ona dochází samozřejmě i do nauky..ale třeba takové noty jsou pro mě stále ještě oříšek,zvládám tak základní stupnici a ty vyšší jsou pro mě hrozný maglajz,ale snažím se..

ted zrovna se učí hrát,,U potoka roste kvítí"a dnes mi ta zahrála sama a hned a já vlastně až ted pochopila,že je to mnohem jednodušší,než jsem si myslea,že je to vlastně úplně prosté..nesmím si holt všímat toho,co je nad notovou osnovou,to mě mate..a hledám za tím složitosti..Pak mi zahrála i ,,Myška"a ,,Sova" všechno jsou to písničky z učebnice pro děti.Na hudebce přítomná být samozřejmě můžu,ale právě včera tam chtěl jít tatínek a tím pádem jsem věděla prd..-už ho tam nepustím..

taky mám ještě tříletého syna a tak je někdy potíž udat ho na hlídání tak,abych mohla být přítomná..Ale stejně jsem si našla na netu nějakou studentku,která k nám bude asi jednou týdně docházet a budou s malou procvičovat a budu přítomná i já,takže mi vysvětlí všechno co a jak,budu znát melodii a nebudu zdržovat učitele:-)Dneska večer se s ní mám domlouvat,tak doufám,že to klapne..Moc děkuji z a odkazy,určitě si je všechny pročtu,nastuduju a nejspíš i vytisknu...Hudba mě začala najednou přitahovat jinak-z té druhé stránky...:-)Vlastně je to docela věda..:-)Pozdě,ale přece,třeba s eještě něčemu novému naučím..pěkný den,Helena