Digitech Trio/Trio+ Band Creator

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
filo01

Re: Digitech Trio Band Creator

Příspěvek od filo01 »

Teda hoši, vy jste to teda vzali hopem! :) Projel jsem si německé a polské shopy, Thomann je zatím jediný, kdo nasadil takhle nízko.
edit: už není, minimálně dva další německé shopy to mají podobně (198 a 199E)
Naposledy upravil(a) filo01 dne 1.03.2015 17:49, celkem upraveno 1 x.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
grock

Příspěvek od grock »

Poslal jsem pro zajímavost dotaz na Muziker, jak je to s dostupností a odpověděli, že 7-14 dní po závazné objednávce a bez záruky :wink:
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Poslal jsem dotaz na dostupnost na kytary.cz....

Tento efet by měl být dotupný v průběhu dubna. orientační cena je 7000,- Kč
filo01

Příspěvek od filo01 »

Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
filo01

Příspěvek od filo01 »

Další slušné "instruktážní" video, je tam i ukázka jedné nahrané fráze napříč žánry. Komu by se nezdála kvalita zvuku, žene to všechno přes kytarový zesák
filo01

Příspěvek od filo01 »

Tak v Polsku bude k mání za podobné prachy jako Thomann.
http://guitarcenter.pl/catalog/gitary/e ... nd-creator
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Super, už to snad bude jen klesat :D
Ale určitě až po delším čase,teď si myslím,že jsou a níž asi nikdo do začátku nepůjde.
martina72
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od martina72 »

Tak uvidíme jak s počáteční cenou a kdo to první koupí (a po čase samozřejmě pustí o dům dál, jak to s takovými krabičkami bývá). Jinak, basu a bicí dle mačkaného akordu běžně generovaly klávesy již v polovině sedmdesátých let. Máme tedy k disposici to samé, jen na kytaru (samozřejmě si ten procesor musí umět rozkódovat ten souzvuk ze seriového portu, což na klávesách nemusí, tam má to info paralelní přímo z mašiny.
Později to jistě integrují do JamManů (já to asi k němu prostě přikoupím). Ovšem až pomine první vlna koupěchtivců, kteří to třikrát přeplatí, než se to po dvou letech dostane na reálnou cenu.

Kód: Vybrat vše

Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

No...k tomu JamManu to mám v plánu taky.....uvidíme :-)
Lidi kupují nesmyslné věci jak to tu psal (někde,někdo..)což je pravda,já to koupím protože to chci,nebudu čekat pár let až to klesne....
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Momentálně Music City nejlevnější v Čechách cena 6490 Kč,po přihlášení 6100 Kč.
grock

Příspěvek od grock »

Mě ani tak nezajímá cena tam a cena jinde, ale kde je konečně skladem...Někde jsem četl, že snad jsou nějaké problémy s výrobou, nevím, co je na tom pravdy, ale je fakt, že původně uváděl Thoman dostupnost o měsíc dřív.
Možná se čeká až po Frankfurtu..?
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Pravdou je, že naskladněný není vůbec nikde, ani v Evropě, ani v zámoří - kdo ví, kolik jich nakonec bude určeno pro náš trh (a kolik jich naši prodejci pustí dál...) :)

Chápu, že NAMM byla skvělá příležitost k představení a získání pozornosti zájemců, na druhou stranu by měl být termín uvedení na trh komunikován trochu reálně. EHX a spol. v poslední době v podstatě nepředstavilo nic, co by do dvou měsíců nebylo plně "venku"... Malé napínání je samozřejmě vždycky na místě, ale...
Můj skromný odhad je, že dřív jak v květnu v Čechách Trio nebude.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

z Kytar.cz jsem dostal odpověď,že během dubna,Thomann zase odepsal,že květen,tak se uvidí,kdo bude dřív nabízet resp. mít na skladě.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Thomann-Očekávaná dodávka 27.05.2015
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Myslím, že můžeme nechat téma usnout do té doby, než se objeví něco skutečně nového - hlášení změny dostupnosti v jednotlivých e-shopech mi přijde tak trochu jako "Stěrače stírají! Ostřikovače stříkají!" :wink:
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Škoda,že poslední známá info o dodání je pruderní.. :wink:
V poho.....
filo01

Příspěvek od filo01 »

Na TGP jsem jsme se dozvěděl o jedné fičůře, která tu myslím jestě nezazněla: Trio si pamatuje všechny nahrané party (Part 1-3) i po vypnutí
.... Podle prvních akordů jsem čekal klasický hard rock, ale pak už je tam pro mě moc kudrlinek.
Ale náznaky, že by to mělo umět i "rovnou" basu, tam jsou ...
Konečně video, kde je to dobře slyšet. 3:30 začne hrát riff, nevšimne si, že má Trio přepnuto na R&B, takže mu "nabídne" zcela nevhodnou basu, koriguje genre na Rock .... a je to tam! ;)
Naposledy upravil(a) filo01 dne 20.04.2015 16:39, celkem upraveno 1 x.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

filo:
Tak objednáno resp. dána rezervace v obchodě.
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Tak jsem zvědav, kdy se v Čechách pedál objeví - mám už od začátku dubna předobjednáno, ale nedělám si iluze, že dřív než na Den dětí bude někde na pultu :) I když nejsem rozhodnutý, že bych si ho pak i nechal, za vyzkoušení stát určitě bude - po těch pár kouscích, co se tu v ČR objeví, se hned evidentně slehne zem, takže buď bude šance teď, nebo až s další várkou na Vánoce... :D

Trochu to totiž vypadá, že od ledna koluje po světě jenom jeden jediný exemplář, který si těch pár "vybraných" recenzentů půjčuje mezi sebou... :)
filo01

Příspěvek od filo01 »

filo01 píše:... Guitar FX má tři režimy Clean, OD, Lead. Co jsem ale zjistil až na základě tohohle videa (manuál stále není), tak to nejsou fixní patche, ale přizpůsobují se žánru ...
Tak první šťastlivci za mořem už mají Trio doma, tady je první uživatelská recenze.
Z ní vyzobnuto k FX, zajímavý je zejména režim 3:

This unit has a guitar fx button which can be pushed and will give different effects depending on the genre selected.There are 3 modes for the fx button.
1: Not on
2: On for rythyms only (recording and playback)
3: On for rhythm when in the learning stage (recording), and lead playing on the playback.
Overdrive and reverb were two that I heard. I thought the od for the rock genre was not quite as driven as I like. I'm somewhat spoiled by all of the fx and dirt pedals I have on my board, so I played my guitar through my pedal board into this with very nice results.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“