Zdravím... potřeboval bych poradit nějaké kvalitní reverb a delay pluginy. Už jsem jich vyzkoušel tolik a nejsem s žádným spokojeným... pořád nemůžu najít zvuk jaký hledám. Klidně zainvestuji do nějakých dobrých pluginů takže mi nejde jen o free verze.
Díky moc
Kvalitní VST - Reverb, delay
Pravidla fóra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalitní VST - Reverb, delay
Hezké reverby delá Lexicon (právě i jako plug-in verze), Waves by též nemusely být špatné. Placené věci se dají hezky probrat (ve smyslu zjištění názvu) u distributorů - Mediaport, Disk - případně hledat záběr "naslepo" (Google: "quality reverb plug-in" nebo tak nějak).
Já mám z placených starší verzi Waves, semtam použiji něco free, pokud mě to v konkrétním případě audio materiálu osloví, a jinak HW (M2000, REV500).
P.
Já mám z placených starší verzi Waves, semtam použiji něco free, pokud mě to v konkrétním případě audio materiálu osloví, a jinak HW (M2000, REV500).
P.
Mně sedly reverby od IK Multimmdia - CSR (Classic Studio Reverb). Dobře se s nimi pracuje a výsledky jsou pro mě fajn... Taky jsem zkoušel ty Lexicony, co zmiňuje Pavlii. Byly taky použitelné, ale u mě zvítězily ty IK Multimedia.

http://www.ikmultimedia.com/products/csr/
Co se týče delaye, tak nedávno NI vydalo Repliku... Zadarmo výborný delay, který mi zvukem a GUI sedl napoprvé. Používám poslední dobou velmi často. Bohužel jak tak pozoruji, teď už se asi nedá stáhnout samostatně a free... Třeba jen špatně hledám...

http://www.ikmultimedia.com/products/csr/
Co se týče delaye, tak nedávno NI vydalo Repliku... Zadarmo výborný delay, který mi zvukem a GUI sedl napoprvé. Používám poslední dobou velmi často. Bohužel jak tak pozoruji, teď už se asi nedá stáhnout samostatně a free... Třeba jen špatně hledám...

Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně - je to prostě efekt s charakterem a je potřeba vybírat. Spoustu (jak píšeš) jsi jich už probral, a pakliže ti žádný "nesedl", tak tě ještě druhá spousta k probírání čeká 
Jinak reverb může být problém, tam jde hodně o charakter algoritmu, ale delay je prachsprostá zpožďovací linka; tam mi ani nepřijde, že by neměl sedět jakýkoli z prvních jánevím deseti nalezených freeware delayů.
P.
Jinak reverb může být problém, tam jde hodně o charakter algoritmu, ale delay je prachsprostá zpožďovací linka; tam mi ani nepřijde, že by neměl sedět jakýkoli z prvních jánevím deseti nalezených freeware delayů.
P.
- themikecoys
Díky moc... vyzkouším je.
pavlii: no, delay muze byt filtrovany, modulovany, mit ruzne zpracovane stereo, muze mit na feedbacku nebo na vystupu overdrive, atd. Krome toho i v jednoduche variante je treba navrhnout dobre ovladani napr. pro dry/wet, sync/free atd 
Jinak se pripojuju k te NI Replice, vybornej delay, pouzivam nejen na kytary.
Lexicon reverby muzu taky doporucit i kdyz to je trochu vyssi cenova. Z levnejsich reverbu je hodne popularni Valhala.
Z free bych urcite zkusil bootsyho Epic Verb.
Jinak se pripojuju k te NI Replice, vybornej delay, pouzivam nejen na kytary.
Lexicon reverby muzu taky doporucit i kdyz to je trochu vyssi cenova. Z levnejsich reverbu je hodne popularni Valhala.
Z free bych urcite zkusil bootsyho Epic Verb.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
P.
Jaký je rozdíl mezi demo verzí NI Replika http://www.native-instruments.com/en/pr ... load-demo/ a placenou verzí NI Replika?
Titul, kterým mne obdařili místní nedůvěryhodní prodavači je spíše ukázkou jejich malosti a hlouposti.