Fender Jaguar a Jazzmaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
mathys

Re: Fender Jaguar a Jazzmaster

Příspěvek od mathys »

Zdar, hele pokud se nepletu, tak ta páka prostě vypadává normálně.. Narozdíl od strata tam není závit, jen jakási kleština, která to drží. Možná by šla nějak utáhnout, kdyby se to tremolo odšroubovalo.
pAdám
Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

Jasný no je to prostě jen nasazovací.. ach jo..taková maličkost ale znepřijemní to celkovej dojem :D
mathys

Příspěvek od mathys »

Napadlo mě třeba tu část páky, která se zasouvá dovnitř oblepit páskou, nebo něco podobného. Ikdyž to je takový prasácký řešení, ale třeba by ti to mohlo pomoct :D
pAdám
Bandzone: http://bandzone.cz/sorryholka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pAdám »

Tohle přesně napadlo i našeho basáka :D No nic zkusim na to mrknout jestli to pujde utáhnout... kdyžtak holt beru izolepu. Tohle Mascis moc nedomyslel! :DDD
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

pAdám píše:Tohle přesně napadlo i našeho basáka :D No nic zkusim na to mrknout jestli to pujde utáhnout... kdyžtak holt beru izolepu. Tohle Mascis moc nedomyslel! :DDD
Na jaguaru mi to taky vypadává a nějak jsme si rpostě zvyknul, jelikož páku držím často v ruce při hraní utěsnění izolepu by způsobilo hroší pohyblivost, což nemusí být mnohdy žádoucí.
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Na Mascisoj je uvnitř tremola kleština, stačí malinko přihnout, pro mě je rozhodně lepší tohle nasazovací tremolo než šroubovací, který mám třeba u ModernP.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

Nemáte náhodou někdo navíc tremolo na jazzmaster? nechávám si stavět a tohjle je poslední věc co mi zatim chybí :) no a pak taky ty rollerknoby na obvod krkového snímače :)
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
krade

Příspěvek od krade »

..ty jo, seru na prodej mýho j. mascis jazzmastera...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

tak už mam všechno kromě toho tremola :D nejlepší řešení co mě napadá je ebay...na thomanu je cosik za něco malo přez litr ale nevim zda tomu mam duvěřovat asi bych radši origoš...jinak funguje vám ten tremolo lock? :D nebot o nema cenu? kamošovi to na japanu prave nefunguje ale možna to ma nějak poškozený nebo co ale na jaguaru ho prave nemam tak nemam tucha...
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Občas se sejdeme s kámošem - dalším milovníkem JM, kecáme i hrajeme, porovnáváme, člověk by si řek, že za tu dobu už ani není moc vo čem mluvit v rámci tohodle tématu, ale vždycky vymyslíme něco novýho. Takže o víkendu zhruba o půlnoci Péťa překvapil a vytáhnul starou nerozbitnou váhu, že prej kluky zvážíme... LOL :lol: A to se tentokrát večírek obešel bez lehkých drog a vystačili jsme si jen s konvicí kopřivovýho čaje :wink:

Obrázek
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
José

Příspěvek od José »

subroofer píše:s konvicí kopřivovýho čaje
:shock: vždyť tu chutná jak neosolenj vývar z rybích ocasů, snad jediná rostlina ze který čaj fakt nemusím..
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Asi taky záleží z čeho přesně jsi ten čaj měl... jestli produkt z nějakej prodeny nebo domácí. Jarní kopřivy jsou asi nejlepší ;)
José

Příspěvek od José »

Jj jako špenát kopřivy přímo zbožňuju, jen ten čaj nechápu (a to jsem ho měl mnohokrát v různejch formách).
Konec, přestávám vám svinit vlákno plné krasných kytar..
krade

Příspěvek od krade »

žádný jiný kytaře tak nesluší, když je otřískaná:
Obrázek
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Držel jsem nedávno v ruce Jazzmastera sign. Thurston Moore a poté ještě sign. od Lee Ranalda. Pak jsem držel již jen peněženku v kapse, to abych nevzal oba s sebou. Přítelkyně se projevila jako konstruktivní opoziční manipulátorka... tak v den jejích narozenin nebudu dělat narozeniny sobě, to dá rozum. 8)
Přílohy
tumblr_lfzx47QxaU1qcp8ruo1_1280.jpg
Lee_Ranaldo_Jazzmaster_SZ9386945_1.jpg
krade

Příspěvek od krade »

wix: kde jsi se k nim dostal? a jak vypadá ten lak naživo - je to něco jako faded u gibsonů? jsou to hezký kytary, jen se mi teda nelíbí ty hlavy v barvě těla...nebo to má černý?
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

Nevim jak je to přesně u těhto modelů ale dost mi ten zelenej připomíná povrch mýho custom telecastera....mám ho jen natřený bio lněným olejem (chimiver lios) v barvě olive green a přeleštěný voskem...na omak je to krasnej pocit...žandej lak ale prostě příroda :) Thurston Moore by se mi strašně líbil do série s mojim telecasterem :D ale konečně jsme sehnatl to tremolo na jazzamster. takže se konečně začne se stavbou!!! Až se stím pohne hodim fotky :)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

krade a rudie: v Barceloně (nevím už kde v centru) je solidní muzikantský malý obchůdek v jedné z těch uliček, tak jsem tam náhodně vlezl a měli tam povětšinou všelijaké sign. Fendery (Gilmour, Johnson, SRV, Clapton, Marr atd.). Krásně vystavené na stojanech za sklem. Povrch je příjemný, já bych to srovnal například s kvalitním značkovým kancelářským stolem, hladký na omak atd. Na povrchu je struktura dřeva na dotek, akorát díky tomu dřevo velice snad poškrábeš a zašpiníš, což už na těchto kusech bylo evidentní. Hlavy černé, také stejný povrch jako tělo. Sjelo to ze stejné výrobní linky, jen se to liší odstínem a elektronikou. Jen bych s odstupem času dodal, že to na mě působilo spíše jako hračky na vyblbnutí. 8)
rudie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rudie »

wikxzen píše:krade a rudie: v Barceloně (nevím už kde v centru) je solidní muzikantský malý obchůdek v jedné z těch uliček, tak jsem tam náhodně vlezl a měli tam povětšinou všelijaké sign. Fendery (Gilmour, Johnson, SRV, Clapton, Marr atd.). Krásně vystavené na stojanech za sklem. Povrch je příjemný, já bych to srovnal například s kvalitním značkovým kancelářským stolem, hladký na omak atd. Na povrchu je struktura dřeva na dotek, akorát díky tomu dřevo velice snad poškrábeš a zašpiníš, což už na těchto kusech bylo evidentní. Hlavy černé, také stejný povrch jako tělo. Sjelo to ze stejné výrobní linky, jen se to liší odstínem a elektronikou. Jen bych s odstupem času dodal, že to na mě působilo spíše jako hračky na vyblbnutí. 8)
Je fakt že na těchto povrchovkách je používání okamžitě znát :) ale strašně s emi to líbí...teda ta modrá ani ne, ale pro zelení kytary mám vážně slabost :D
lathur

Příspěvek od lathur »

To je tak, když se jednomu nechtějí tahat najednou Jazzmaster a BassVI
Obrázek
Basa a kytara v jednom, už chybí jen buben. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“