RHjr Guitars
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: RHjr Guitars
Je to jen zkreslené úhlem záběru, nebo je ten výřez nějaký podivný?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ten výřez je z Ibanezky, tak proto 
Zdar. Zase je to o kus lepší, jen tak dál. Spodní roh je odvážný, ta se neztratí
. Líbí se mi grafika, ty velký červený kola. Tady chlapík zalíval plastový kolečka do hmatníku.

Zdar díky
taky pěkný
ten spodní roh to bylo přání, trošku zvláštní
ale nevypadá to zase tak zle. Jsou na tu kytaru pozitivní ohlasy. Ale hraje to jako ďas. Viz. audio ukázka 
Mno, teď jsem se pustil do další. Tremolo Kahler, 2x HB a doprostřed P94. Vše od RM. Nultý pražec bude Fender s rolnama a Gotohy zamykací kolíky. Jsem na to zvědavý
Mno, teď jsem se pustil do další. Tremolo Kahler, 2x HB a doprostřed P94. Vše od RM. Nultý pražec bude Fender s rolnama a Gotohy zamykací kolíky. Jsem na to zvědavý
- Přílohy
-
- Untitled1-01.mp3
- (2.43 MiB) Staženo 149 x
Vypadá to dobře... děláš to na CNC nebo ručně podle šablon?
Jinak, neber to zle, ale zkus se naučit lepit lemovky tak, aby sis to kolem nezadělal lepidlem... až budeš jednou nechávat přírodní finish (pouze lak nebo mořidlo a lak), budeš tam mít vidět fleky... a to by byla škoda. Ale jinak super. Ještě bych se zeptal... Ta horní polovina je opravdu dutá nebo t "efko" je tam jen pro okrasu? 
Dík. na CNC to dělámPikus píše:Vypadá to dobře... děláš to na CNC nebo ručně podle šablon?Jinak, neber to zle, ale zkus se naučit lepit lemovky tak, aby sis to kolem nezadělal lepidlem... až budeš jednou nechávat přírodní finish (pouze lak nebo mořidlo a lak), budeš tam mít vidět fleky... a to by byla škoda. Ale jinak super. Ještě bych se zeptal... Ta horní polovina je opravdu dutá nebo t "efko" je tam jen pro okrasu?
Pěkná ! Je na prodej ? Třeba bych uhádal slevu na to rozmístění potaků
, ale jinak fakt vkus a šmrnc!
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Bohužel není, všechny kytary mají svého majitele a jsou tak zhmotněním toho, co si kdo vymyslí 
ahoj tak čistě náhodou jsem narazil na tohle video
Ahoj, jojo... vždycky dělám video na kytaru, co udělám. Není to vůbec vypovídající, ale tak pro představu 
Tak to vypadá tuze dobře. 
„Always remember that the crowd that applauds your coronation is the same crowd that will applaud your beheading. People like a show.“
Asi nejkrásnější výrobek, co sem Pain zatím poslal... skvělá práce 
Nazdar, z čeho je to tělo. Vypadá to dost dobře. JleT
proč to kupovat, když se to dá postavit