Fender Squier Classic Vibe 50's Telecaster
Pravidla fóra
Fender Squier Classic Vibe 50's Telecaster
Dobry den, planujem si kupit telecaster tak som hladal na internete a videl som ze vela ludi pozitivne hodnoti Fender Squier Classic Vibe 50's Telecaster tak som pozeral na e-shopoch spec. tejto gitary a trosku ma prekvapilo telo ktore je vyrobene s borovice a to napriek tomu ze Squier strat rovnako classic vibe ma telo klasicke s jasenoveho dreva a tak by som sa chcel spytat i ked je to taka otazka o ktorej by sa dalo polemizovat do nekonecna ale zaujimalo by ma preco si mohli vybrat toto drevo docital som sa ze esquier pouzivali borovicu na tele ale prestali tak preco to aplikuju aj teraz? Cital som vela ze znie dobre ten tele classic vibe ale trosku sa bojim toho dreva borovica je makke drevo nebude sa nejako rychlejsie opotrebovavat ? Chcel by som si uz kupit gitaru na trosku dlhsi cas .. aby nieco vydrzala nejake tie roky. Ak by mal niekto nejake odborne alebo aj lajicke poznatky ohladom tejto gitary a taktiez aj dreva s ktoreho je vyrabana budem velmi rad ak sa podeli o tieto vedomosti.Samozrejme by som bol velmi rad keby ste komentovali aj vase CV tele uz po nejakom case ako sa chovaju kolko roboty bolo na nich... 
Re: Fender Squier Classic Vibe 50's Telecaster
Borovice se neboj, může být skvělá. Jako u všech dřev je potřeba najít dobře hrající kus. Takže vyzkoušet víc kytar, i jasanovou. Známý má CV strata a z kvality byl nadšený. Žádné opravy nebyly třeba.
Mám túto gitarku, je to vynikajúci nástroj ktorý ak ti sadne do ruky a zvukovo, tak ti určite vydrží dlho predlho.
Tej borovice sa vážne nemusíš báť, nieje žiadny dôvod prečo by sa mala rýchlejšie opotrebovať, je chránená dostatočnou vrstvou laku, tak isto ako každá iná gitara
Tej borovice sa vážne nemusíš báť, nieje žiadny dôvod prečo by sa mala rýchlejšie opotrebovať, je chránená dostatočnou vrstvou laku, tak isto ako každá iná gitara
Já jí mám tři roky. Zatím jsem na ní kromě výměny strun nemusel ani sáhnout. Pro mě osobně je to naprosto dokonalej nástroj s perfektním zvukem, pocitem ze hry, všim. Mám deset kytar a takhle je rozhodně moje nejoblíbenější.
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
Tak dneska som bol v hudobninách reku vyskúšam si ju ! Nebola už.. takže čakám bez vyskúšania ale čo sa stalo bolo to že som skúšal jeden strat bol to síce Američan ... ale strašne ma dostal až tak že uvažujem nad kupou strato Classic Vibe ale neviem či su rovnako dobré ako tie Telátka classic vibe určite je tu o tom nejaká diskusia ale
ale predsa len nemáte niekto skúsenosť aj s classic vibe stratom 50s nejako mi padol do ucha strato zvuk a strašne ma to zneistilo ale nemam možnosť porovnať CV strat s CV tele takže.. jediné čo mi ostáva je spýtať sa na internete možno niekto mal tú možnosť .. čítal som niečo v tom zmysle že tie tele sa viac podobaju na fender tele 52 oproti stratu ževraj je dobrý ale nieje až taký podobný dospelackému fendru ako je to squier tele k fendru.
je to jak říkáš, na strat jsem hrál a byl super, obě kytary jsou nadprůměrný ale z toho telete jsem měl po prvnim brnknutí otevřenou hubu
American Vintage '52 Telecaster, MIJ 62 Telecaster Custom, Mexiko Standard Telecaster, Classic Vibe Telecaster, šrot Telecaster, Rickenbacker 330, Fender MIJ Traditional '60s Jaguar, CV Starcaster, Fender Cyclone, Fender MIJ Traditional '60s Mustang, Danelectro 59 korea, Epiphone Dot, Classic Player Jazzmaster, Vintera 70s Telecaster Deluxe, Eastwood Classic 6, Mascis Jazzmaster, CV Jazzmaster, Bach Les Paul (DM SD), Fender Newporter, Hondo II Professional Bass (1980), Paranormal Super-sonic, Paranormal Cyclone, Vox AC100 CPH halfstack, Blackstar HT 40, Line6 Spider Valve MK II atd.
- mirostrat
- Bandzone: https://bandzone.cz/lustifon
- Kontaktovat uživatele:
CV strat 50 je super , popísalo sa tu o tom dosť , zatial len dobré , no a ja na ňom mastím skoro stále , perfektná do ruky , super príjemný krk , neviem čím to je , ale naozaj sa nerozlaďuje , to tam mám deviny struny , no a ja som ju kupoval na slepo z bazáru , len podla toho čo som si prečítal tu , vobec nelutujem
Lidi jsou jako zlá macecha, vyžmýkají tě, jako citrón a pak odkopnou, jako chcíplou krysu.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.
Red Dwarf : Nejlépe to měli vymyslené Eskimáci. Vystrčili staříky z Iglu a proto také neměli výraz pro Starobinec.
Se starobou přichází i moudrost, někdy ale přijde staroba sama.